DARK SOULS™ III Oynamanız İçin 6 Neden

Monster Notebook  25 Nisan 2016

HaberlerOyun

Dark Souls III’ün resmi çıkışına çok az bir süre kala, heyecanla beklenen oyunla ilgili ilk izlenimler de gelmeye başladı. Demolara ve incelemelere bakılırsa, Dark Souls III oynamak için çok fazla neden var. Bunlardan 6 tanesini sizin için sıraladık.
Dark Souls I ve II, son yılların en başarılı action RPG oyunları arasındaydı. Oyunculara karanlık bir atmosfer, heyecan verici bir hikaye ve zorlayıcı bir oynayış sunan oyunlar, kısa sürede birçok oyunsever tarafından benimsendi.

Durum böyle olunca da, Dark Souls III’ün açıklanmasıyla birlikte heyecanlı bir bekleyiş başladı. Nihayet bu bekleyişin sonuna geldik ve oyunun piyasaya çıkmasına sayılı günler kala dünyanın çeşitli yerlerinden oyunla ilgili ilk görüntüler ve incelemeler gelmeye başladı.

 

Görünüşe göre DARK SOULS™ III oynamak için çok fazla sebep bulmaya gerek kalmayacak. Yine de iştahınızı biraz daha kabartmak iyi olur diye düşündük. İşte Dark Souls III oynamak için 6 neden:

1- Başarılara Doymaması

bir

DARK SOULS™ III, Gamescom 2015’te en İyi RPG ödülünü almasının yanı sıra, E3 2015’te 35 ödül ve adaylık kazanmıştır. Bu kadar uzmanın ve güvenilir otoritenin bir bildiği olmalı diye düşünüyoruz.

2- Hikayede Bir Dönüm Noktası

iki

Oyunun yönetmenlerinden Hidetaka Miyazaki’nin yaptığı açıklamaya göre, bu oyun bazılarının düşündüğünün aksine seriyi sonlandırmayacak ama hikayede bir dönüm noktası olacak. Yani hikayedeki bazı bölümler bu oyun ile sonlanacak ve yeni başlangıçlar yapılacak. Heyecan verici değil mi?

3- Daha Yüksek Tempolu Aksiyon

üç

Birçok oyuncunun da hatırlayacağı üzere, Dark Souls 2’deki mücadeleler, kullanılan dövüş tekniklerinin de etkisiyle çoğunlukla ağır ilerliyor ve uzun sürüyordu. Dark Souls 3’te ise daha hızlı dövüşler ve daha yüksek tempolu aksiyon bizleri bekliyor olacak.

4- Keşfedecek Daha Çok Şey!

dört

İlk oynayışlara ve yapımcıların açıklamalarına göre, Dark Souls 3’ün dünyası oyunculara çevrelerindeki dünyayı keşfetmek için önceki oyunlara göre daha çok seçenek sunuyor. Tabii ki bu da daha fazla gizem ve daha fazla macera demek!

5- Yeni Battle Arts Sistemi

besDark Souls 3’ün seriye getirdiği bir yenilik de Battle Arts adı verilen sistem. Bu sayede, oyuncular, kullanacakları her farklı silah ile birlikte gelen belli başlı özel dövüş tekniklerinden faydalanabilecekler. Bu özellik oyunu hem aksiyon, hem de strateji açısından daha güçlü hale getirecek.

6- Monster İle Daha da Parlayacak Muhteşem Grafikler

0ff43db4-4f2d-420b-8d39-492fea47823f

Dark Souls 3’ün grafiklerinin ne kadar etkileyici olduğunu anlatmaya gerek yok. Zira oyunun videolarından gördüğümüz kadarı bile bizi hayran bırakmaya yetti. Bu grafikler ile maksimum kalitede oynayabilmek için de oyun sevdalıları için özel olarak tasarlanmış Monster notebookları kullanabilirsiniz. Böylece Monster ile muhteşem bir Dark Souls 3 deneyimi yaşayabileceksiniz!

 

Paylaş: