En Zorlu 8 World of Warcraft Boss’u

Monster Notebook  4 Mart 2016

HaberlerOyun

Piyasaya çıktığı 2004 yılından beri birçok ödülü toplayan ve dünya çapında on milyonlarca oyuncusu bulunan World of Warcraft’ta yer alan ve sizlere saç baş yolduran çok sayıda boss var. Bu boss’lar arasından en zorlu olanları sizin için seçtik.

  1. Spine of Deathwing

1

Kapışması hayli zor olan bu boss’un tepesinde bulunan zırhları kırarak ona zarar verebilirsiniz. Kara Murat gibi tek başınıza dalmaktansa etkili bir Guild ile birlikte bu arkadaşla ilgilenmeniz daha olumlu sonuç doğurabilir. Siz Deathwing’le uğraşırken peşinize takılan Hideous Amalgams ve Corrupted Blood’lara aman dikkat.

  1. Lich King

2

WoW evrenindeki en karizmatik, en ağır abi modundaki boss’lardan biri olan Lich King’i kesmek büyük maharet ve level istiyor. En sağlam takımların bile öldürmekte zorlandıkları Lich King, aynı zamanda World of Warcraft ek paketlerinden birine adını verecek kadar da önemli bir karakter.

  1. Lei Shen

4
Binlerce yıl önce ölen ama tekrar diriltilen nam-ı diğer Thunder King, yolda görseniz yönünüzü değiştirmek isteyeceğiniz modelde bir boss. En güçlü be yetenekli Guild’lerin bile oldukça uzun süreler haklayamadıkları Lei Shen, onunla karşılaşacağınız arenayı da kendi lehine kullanabiliyor.

  1. Garrosh Hellscream

5
Düşmanlarına karşı oldukça vahşi davranan Garrosh, aynı zamanda alan hakimiyeti kurabilmek için zaman zaman alevli dev tekerlekleri üzerinize göndererek dikkatinizin dağılmasına ve sağlığınızın azalmasına neden oluyor. Kontrol altına alınabilmesi hayli zor olan bu boss ancak iyi bir takım çalışmasıyla ortadan kaldırılabilir.

  1. Lady Vashj

5En sınır tanımaz raid’lerin bile haftalarca uğraşabildiği boss’lardan biri hiç şüphesiz Lady Vashj’tan başkası olamaz. Takımdaki herkesin ne yaptığını bilerek dövüşmesi gereken Medusa benzeri bu boss’u ortadan kaldırabilmeniz için geçmeniz gereken üç zorlu aşama var. Şimdiden kolaylıklar dileriz.

  1. Vaelastrasz

oyunKarşısına çıkan kalabalıklara “Teker teker gelin!” demeyen acımasız boss’lardan biri olan Vaelastrasz The Corrupt, takımınızın hızına göre hareket edebilir. Zira kısa sürede etkisiz hale getirilemeyen kızıl ejderha Vaelastrasz, takımınızdaki herkesi birkaç saniye içerisinde yok edebilecek meziyetlere sahip.

 

  1. Operator Thogar

World of Warcraft’a gelen son paketlerden biriyle eklenen ve Iron Assembly’de karşınıza çıkacak olan Grimrail’in operatörü olan Thogar, oldukça zalim ve zorlu bir boss. Siz bu boss’la kapışırken yük getiren ve altlarından alev fışkırtan trenlere de dikkat etmeniz gerekiyor. Sağlam bir ekiple birkaç defa denedikten sonra üstesinden gelebileceğiniz bu iri kıyım arkadaş, hayli canınızı sıkabilir.

  1. Monster

Oyundaki level’ınız kaç olursa olsun, bulunduğunuz Guild’in amacı ne olursa olsun, World of Warcrafttan akıcı bir oyun deneyimi elde edebilmek için en güçlü boss olan Monster yanınızda olsun. Yüksek işlemci gerektiren yoğun sahnelerde hiçbir şekilde zorlanmayan Monster oyuncu bilgisayarları ile kendinizi çok daha güçlü hissedeceksiniz.

Paylaş: