Monster Notebook Okula Dönüş Kampanyası Başladı

Monster Notebook  18 Ağustos 2022

Genel

Teknoloji meraklılarının bilgisayar ve bilgisayar ekipmanlarını güncellemeleri için harika bir fırsat olan “Monster Notebook Okula Dönüş İndirimleri” bu yıl da “Canavar” gibi! 

12 Ağustos – 18 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli olan fiyat indirimlerine ek olarak teknoloji tutkunlarını, tercih ettikleri bilgisayara göre özel yazılım paketi de bekliyor.

Seçili Tulpar T7 Gaming Laptop Modellerinde 1.500TL İndirim Monster Notebook’ta

Monster Notebook’un artık gelenekselleşen “Okula Dönüş Kampanyası”nın 2022 ayağında Tulpar T7 V20.4 17,3″ gaming laptop modelleri en yüksek fiyat indirimiyle öne çıkıyor. Disk kapasitesi ve işletim sistemi içerip içermemesine göre değişiklik gösteren iki bilgisayar da 1500 TL’lik indirimle satın alınabiliyor. Oyuncuların ve yüksek performanslı bir bilgisayara ihtiyaç duyan herkesin yönelebileceği modeller, Intel Core i7-11800H işlemcileri ve NVIDIA GeForce RTX 3060 Max-Performance ekran kartlarıyla her türlü kullanım senaryosunun üstesinden geliyor.

Seçili Abra A5 Oyun Bilgisayarı Modellerinde 1.000TL İndirim Fırsatı

2022’ye damgasını vuracak Monster Notebook “Okula Dönüş İndirimleri”nin diğer yıldızları, Abra A5 V17.2 15,6″ serisinden üç oyuncu bilgisayarı oluyor. Her biri 1000 TL’lik indirim ile edinilebilen bilgisayarlar, temel donanım konfigürasyonları noktasında farklılık göstermezken sistem belleği kapasitesi ve işletim sistemi bulundurup bulundurmamasına göre birbirlerinden ayrılabiliyor. Intel Core i5-11400H işlemcisi ve NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti ekran kartıyla güncel oyunları akıcı çalıştırabilen modellere, Monster Notebook’un gerçekleştirdiği indirim sayesinde oldukça avantajlı fiyatlara sahip olunabiliyor.

Huma Serisinde 500TL İndirime Ek olarak Intel İçerik Paketi Hediye

İş hayatında yüksek performanslı bilgisayarı sayesinde yaratıcılığını ve üretkenliğini artırmayı hedefleyen profesyoneller, Monster Notebook’un “Okula Dönüş Kampanyası” ile Huma H5 V3 15,6″ serisindeki bilgisayarları 500 TL indirimle alabiliyor. Donanım ve işletim sistemi tarafında farklılık gösterebilen dört model alternatifi sunan Monster Notebook, Intel ile yaptığı iş birliği sayesinde ilgili modellerde yalnızca fiyat indirimi uygulamakla kalmıyor, aynı zamanda kullanıcıların, Intel İçerik Paketi’nden de yararlanabilmelerini sağlıyor. Huma H5 V3 modellerinden birini satın aldıktan sonra sipariş numarası kullanılarak kod talep edilmesi ve kodun etkinleştirilmesiyle işlevsel uygulama ve eğlenceli oyunlar ücretsiz şekilde elde edilebiliyor. İçerik paketinde; parolaların güvenle saklanabilmesi ve güçlü parolalar oluşturulabilmesini mümkün kılan LastPass Families, en köklü dosya sıkıştırma yazılımı Winzip gibi yazılımların yanı sıra oyuncuların başından ayrılamayacakları Star Trek: Bridge Crew ve Street Fighter V gibi oyunlar bulunuyor.

Pusat Aksesuarlarda %15 İndirim Avantajı

Monster Notebook “Okula Dönüş İndirimleri”nde Pusat serisi bilgisayar ve oyuncu ekipmanlarında da önemli indirimler bulunuyor. Aralarında Pusat K3 Pro mekanik oyuncu klavyesinin, Pusat 7.1 Surround RGB oyuncu kulaklığının ve Pusat V8 MMO oyuncu faresinin de bulunduğu onlarca ekipman, %15 indirimle satın alınabiliyor.

Yalnızca https://www.monsternotebook.com.tr/ üzerinden ve Monster Notebook mağazalarında geçerli olan indirimler, Yapı Kredi World kredi kartı olan teknoloji tutkunları için daha da cazip hâle geliyor. Yapı Kredi World kredi kartı ile yapılan alışverişler, peşin fiyatına 8+4 taksitle gerçekleştirilebiliyor.

Stoklarla sınırlı olan kampanyadan yararlanmak ve Monster Notebook imzalı “Canavar”lara, daha uygun fiyatlardan ulaşabilmek için vakit kaybetmeden monsternotebook.com.tr adresini ve Monster Notebook mağazalarını ziyaret edin!

Kampanya detayları https://www.monsternotebook.com.tr/monster-okula-donus-indirimi/ sayfasında!

Paylaş: