GTX 1050 Ti Ekran Kartlı Laptoplar ile Oyunları Dize Getirin

Monster Notebook  3 Şubat 2017

HaberlerTeknoloji

Intel Kaby Lake işlemcili ve GeForce GTX 1050 Ti’lı Monster Abra oyuncu bilgisayarları, “Hangi grafik ayarını kıssam oyunu daha hızlı oynarım?” veya “CPU darboğaz mı yapıyor?” gibi soruları tarihe gömüyor.

Oyun geliştiricilerin her zaman daha iyiyi hedeflemesi ve grafik konusunda, oyunculara daima en gerçekçi olanı sunmaya gayret etmeleri, oyunların işlemci ve özellikle ekran kartlarına aşırı yük bindirmelerine neden oluyor. Ancak elinizin altında, yeni nesil oyunların ve yüksek çözünürlüklü çoklu ortam içeriklerinin üstesinden kolaylıkla gelen NVIDIA GTX 1050 Ti ekran kartlı bir “Canavar” varsa, bunları dert etmenize gerek yok.

Nvidia GTX 1050 Ti Ekran Kartlı Laptoplar ile Rakiplerinize Fark Atın

Güncel oyunların neredeyse tamamı multiplayer özellikleriyle geliyor ve bilgisayarınızın performansı, çoğu noktada sizin de oyun içi performansınızı doğrudan etkiliyor. Grafik ve fizik etkileşimi fazla olan, bunun yanı sıra, aynı anda onlarca oyuncuyu sunucusunda bulunduran oyunlar, yüksek işlemci ve ekran kartı gücü gerektiriyor. Monster’ın Abra serisi oyuncu bilgisayarlarında yer alan yedinci nesil Intel Kaby Lake işlemciler ve NVIDIA’nın onuncu nesil GeForce GTX 1050 Ti grafik işlemcileri, oyunlarda hayalini kurduğunuz başarımı fazlasıyla veriyor. GeForce GTX 750 Ti sahiplerinin de rahatlıkla tercih edebileceği GTX 1050 Ti’lı bilgisayarlar; Grand Theft Auto V, Gears of War 4 ve Overwatch gibi oyunlarda GTX 750 Ti’a oranla 2 kata varan performans sergiliyor. Bu da size, oyun esnasında yüksek kare/saniye oranı olarak dönerek rakiplerinizin hareketlerine anbean karşılık verebilmenizi sağlıyor. Takım ya da senaryo bazlı olması fark etmeksizin güncel tüm oyunlarda başarılı sonuçlar elde eden oyuncu bilgisayarları, 4 GB kapasiteli bellekleriyle, oyunlardaki grafik detaylarını da dilediğiniz gibi yükseltmenize imkan tanıyor.

Monster-Sadece-Gorevine-Odaklan

Oyun Canavarlarına Layık Nvidia GTX 1050 Ti Ekran Kartlı Notebook

Oynadığınız oyunları video şeklinde kaydetmek ya da canlı yayında takipçilerinizle paylaşmak istiyorsanız, Nvidia GTX 1050 Ti ekran kartlı laptop modelleri gereksinimlerinizi karşılıyor. NVIDIA GeForce Experience uygulamasının kayıt ve canlı yayın özelliklerinden yararlanabilmenize yardım eden bilgisayarlar, sevdiğiniz oyunlardan benzersiz kareler yakalayabilmenize olanak veren NVIDIA Ansel teknolojisini de destekliyor. Intel Core i7-7700 HQ ve NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti ikilisiyle muhteşem performans gösteren Monster laptop’lar, bu performansı yarı yolda bırakmayacak yüksek kapasiteli sistem bellekleri ve SSD’ler ile güncel kullanım senaryolarına çözüm sunuyor. Mat yapıdaki IPS panelli ekranları ile oyun ve eğlence keyfini sonuna kadar yaşamanızı sağlayan modeller, donanım güçleriyle, yüksek performans gerektiren uygulamalarda da görev alabiliyor.

Güncel oyunları takılmadan oynamayı arzu ediyor ve eski bilgisayarınızı, yeni nesil teknolojilerle donatılmış bir oyuncu notebook’u ile değiştirmek istiyorsanız, Intel Kaby Lake ve GeForce GTX 1050 Ti ikilisiyle güç kazanan Monster Abra serisi , sizleri bekliyor.

 

 

Paylaş: