Klavye Aydınlatmalı Laptop Tüm Gece Yanınızda

Monster Notebook  27 Şubat 2017

HaberlerTeknoloji

Oyun tutkunları için gece kullanım kolaylığı sağlayan, karanlıkta oyun oynamanın keyfini ikiye katlayan ışıklı klavyeli laptop ile macera gündüzden geceye, kesintisiz devam edecek.

Karanlıkta Bile İşine Devam Edebilmen İçin Işık Hep Yanında

Klavye aydınlatmalı gaming laptop ile oyun oynamanın tadını gece daha iyi alan oyuncular, artık klavyeyi daha iyi görebilecekler. Bir oyun tutkunu için günün her saati oyun oynamaya elverişli olsa da laptop karşısında hava karardıktan ve gece başladıktan sonra oynanan oyunlar, gündüz oynanan oyunlara göre her zaman çok daha keyiflidir. Havanın kararmasıyla beraber oyuncular sadece ekrana ve oyuna odaklanarak çok daha iyi performans sergilerler. Aydınlatmalı klavyeli gaming notebook, bu noktada devreye girerek özellikle tuş kombinasyonlarının karanlıkta daha kolay kullanılmasını ve tek bakışta elleri klavyeye uygun şekilde konumlandırabilmeyi sağlar.

Abra A5 V10.2.1

Yazılım desteği ile renklerini de kolaylıkla ayarlayabileceğiniz aydınlatmalı klavye sayesinde karanlık ve gece artık oyun performansınıza engel değil. Dilediğiniz rengi ve kombinasyonu ayarlayarak kesintisiz bir oyun deneyimi elde edebilirsiniz.

Monster’ın Tulpar T5, T7 ve Semruk S7 modellerinde klavyenin 3 farklı bölgesini seçilen renklerde farklı aydınlatma için ayarlayabilirken, Abra A5 V10.x modellerinde ise klavyenin tamamını seçilen renkte yanması için ayarlayabilirsiniz.

Işıklı Klavyeli Laptop Oyun Deneyiminizi Yükseltiyor

Işıklı klavyeli gaming laptop, ekran ışığının klavyeyi aydınlatmakta yetersiz kaldığı durumlarda yardımınıza koşar. Gece klavyeye bakmak için telefon ışığı veya USB LED aydınlatma gibi sizi uğraştıracak detaylardan uzaklaşıp tamamen oyununuza odaklanabilir, önünüze baktığınız anda klavyeyi rahatça görebilirsiniz.

Monster, ayarlanabilir ışıklı klavyelerini kullandığı serilerinde, oyun kalitesinin artmasını hedefler. Deneyimli oyuncular için ekrana bakarken klavyede birkaç tuşu görmek, klavyeye detaylıca bakmadan elleri konumlandırıp hemen işe koyulmayı sağlar. Monster oyun bilgisayarının aydınlatmalı klavyeleri ile gözünüz eskiye oranla çok daha az klavyeye kayar. Görüş alanınızda olan aydınlatmalı klavye, gözlerinizi odaklamasanız bile ellerinizin nerede durduğunu çok daha kolay bir şekilde algılamanıza yardımcı olur. Böylece yanlış tuşa basma ihtimali en aza iner.

Abra A5 V9.1.2

Gece oyuncuları için kullanışlı bir detay olan ışıklı klavye, Monster Notebook sahipleri için bir defa kullanıldıktan sonra vazgeçilmeyecek bir özellik olacak. Gece karanlığında rakiplerinize ve düşmanlarınıza karşı en iyi saldırıyı yapmak, yazarken daha da seri hale gelmek ve daha iyi hareket etmek için ışıklı klavyeli oyun bilgisayarı tüm ihtiyacınızı karşılayacak. Gözünüze en hoş gelen rengi, istediğiniz parlaklık seviyesiyle ayarlayarak oyun keyfinizi sürdürmenize destek olurken bir yandan da estetik bir görünüm sunan klavye aydınlatmalı laptop ile mükemmel performansın tadını çıkarabilirsiniz.

Paylaş: