Los Santos Mafyası, Monster ile Buluşuyor: GTA 5

Monster Notebook  5 Kasım 2015

HaberlerOyun

Los Santos Mafyası , Canavar Oyun Bilgisayarı ile Buluşuyor: GTA 5

Detaylı kaplamalar, yüksek çözünürlük ve 60 FPS desteği ile serinin diğer versiyonlarından ayrılan efsanevi GTA serisi, Monster oyun bilgisayarları ile yeniden yorumlanıyor. En yüksek iyi ekran kartlarını ve en yeni nesil işlemcileri bir araya getirerek kusursuz bir güç sunan Monster modelleri, GTA 5: Los Santos macerasına yeni bir soluk katmaya hazırlanıyor.

Efsane Oyunun Canavarla İmtihanı

İlk duyurulduğu andan itibaren ana karakterin kim olacağı merak uyandıran efsanevi mafya oyunu GTA’nın 5. oyunu, gerek oynanışı gerekse hikayesi ile bir kere daha oyun piyasasına bomba gibi düştü. Piyasaya çıktığında ise gerek serinin tutkunlarını gerekse oyun severleri şaşırtan bir diğer gelişme yaşandı. GTA V, bir yerine üç farklı karakteri yönetebileceğiniz bir oynanış ile birlikte geldi. Los Santos’da geçen ve Franklin, Michael ve Trevor isimli üç ayrı karakteri oynanışa sunan oyun, gerek oyunculardan gerekse yapımcılardan tam not aldı.

Yeni şehir ve karakterden ise şöyle bahsedebiliriz. Köklü bir tarihe ve üzerinde sayfalarca tez yazılabilecek bir milada sahip olan bu efsanenin yeni maceralarının yer aldığı Los Santos, şehrin her bir köşesinde aksiyonun hiç bitmediği, her bir noktada ayrı bir gizemi barındıran, kontrolünüz dışında gelişen bir dünyayı vadediyor. Her biri farklı geçmişlere ve oynanış kurgularına sahip üç karakter ile bu dünyaya adım attığınız anda, yapabileceklerinizin neredeyse sınırı yok. Açık uçlu dünya yapısıyla hareket edilebilen ve devasa bir şehri en küçük detaylarına kadar oynanabilir bir hale getiren oyun, benzersiz ve eşi benzeri görülmemiş bir deneyimi amaçlıyor.

Canavarı Los Santos’a Saldık

GTA 5 her ne kadar üstün oynanışı ve etkileyici grafikleri ile öne çıksa da, yüksek sistem gereksinimlerini de beraberinde getiriyor. Eski ya da düşük sistem özelliklerine sahip bilgisayarlarda birbirini takip etmekte güçlük çeken görüntüler, düşük fps değerleri ve takılmalar ile oyun hazzınızı azaltan bu durumlar, özellikle hava ve karayolu araçlarını kullanırken oldukça zor anlar yaşamanıza neden oluyor. GTA evrenini tam anlamıyla yaşamak ve tüm seçeneklerini oynanabilir hale getirmek için son derece güçlü ve hızlı bir oyun bilgisayarına ihtiyaç duyuluyor.

GTA 5’in ihtiyaç duyacağı tüm sistem gereksinimlerini bünyesinde barındıran Monster oyun bilgisayarları ise, bu benzersiz evrenin tüm imkanlarını ayağınıza seriyor. En yeni nesil işlemcileri, son teknoloji harikası  ekran kartları ile buluşturan modeller, eşi benzeri görülmemiş bir güç elde etmenizi sağlıyor. Gerek mafya çatışmaları sırasında gerekse uçak, araç gibi oyun içi taşıtları kullanırken hızlı bir akış içerisine giren oyunun tüm detayları yakalamanızı ve gerçek performansınızı ortaya çıkarmanızı sağlayan güçlü sistem, oyunun her dakikasından maksimum keyif almanızı amaçlıyor.

Paylaş: