Mekanik Klavyeli Laptop ile Bambaşka Bir Oyun Deneyimine Hazırlanın

Monster Notebook  30 Kasım 2017

Genel

Bilgisayar kullanıcılarının çok önemsemedikleri birimlerden biri şüphesiz klavyedir. Ekran kartlarına yüzlerce hatta binlerce lira verilir, işlemcilere de bir o kadar ama konu klavyeye geldiğinde pamuk eller cebe giderken kaskatı kesilir. Eh, ne de olsa klavye klavyedir, oyun deneyimini öyle boylu boyuna değiştirmez değil mi? Hem de öyle bir değiştirir ki.

Bir süredir üretim maliyetlerinin düşük olması nedeniyle çevremizi sarıp sarmalayan Rubber Dome klavyelerin arasından sıyrılan mekanik klavyelerin farkını daha tuşa bastığınız anda hissedebilirsiniz. Normal klavyelerden daha az güç uygulayarak aktif edeceğiniz tuşlar, aktive edildikten sonra kendine özgü klik sesi çıkarır. Siz tüm bu süreci oyunlara uyarlayın. Normal klavyeyle oynayan rakipleriniz hamlenize karşı hamle geliştirip klavye tuşuna basarken siz rakibinizden çok daha erken hareket etmiş olacaksınız bile. Konu mekanik klavyeden açılmışken Türkiye’deki oyun tutkunlarının en sevdiği markalardan Monster’ın, yeni modellerinden bahsetmemek olmaz. Performans canavarı olmaları yetmezmiş gibi bir de mekanik klavyeyle desteklenen Tulpar T5 V14.1.2 15.6″ ve Tulpar T5 V14.1.3 15.6″ Gaming Laptop modelleri karşınızda!

Mekanik Klavyeli Laptop Modelleri ile Rakibiniz Sizi “Bilgisayar” Sansın

 Şeytanın ayrıntıda gizli olup olmadığıyla ilgili net bilgimiz yok ancak bildiğimiz bir şey var; o da bilgisayar oyunlarında başarı, performanslı bilgisayar ve kaliteli çevre birimlerinde gizli olduğu. Monster’ın geliştirdiği oyun bilgisayarlarının, performans konusunda eksiklerinin olmadığını bilakis pek çok açıdan fazlasının olduğunu artık herkes biliyor. Monster, geliştirdiği modellere mekanik klavye ekleyerek, oyuncuların daha keyifli ve başarılı oyun süreçleri geçirebilmelerini sağlıyor.

İlk konuğumuz, yüksek performanslı Tulpar serisinin yeni modeli, Tulpar T5 V14.1.2 15.6″ Gaming Laptop

Tasarımında Monster’a has yırtıcı detayların yer aldığı oyun bilgisayarının donanımları da en az tasarımı kadar yırtıcı. Tulpar T5 V14.1.2; 15.6 inçlik Full HD çözünürlüklü mat IPS ekranı, Intel Core i7-7700HQ işlemcisi, 6 GB bellekli NVIDIA GeForce GTX 1060 ekran kartı, 8 GB DDR4L belleği ve 256 GB M.2 depolama alanıyla güncel oyunlarda üst düzey başarım gösteriyor.

Toplamda 4 Watt’lık stereo ve 3 Watt’lık Subwoofer hoparlörüyle dizüstü bilgisayarlardan beklenmeyecek düzeyde yüksek seviyede ve kaliteli ses sunan mekanik klavyeli laptop, RGB aydınlatmalı mekanik klavyesiyle öne çıkıyor. Harici klavye kullanmadan hem keyifli hem de verimli bir oyun deneyimi yaşatan mekanik klavyeli oyun bilgisayarı ile hamlelerinizi milisaniyeler içinde yapabilecek, rakiplerinizin sizi “bilgisayar” sanmasını sağlayacaksınız.

Mekanik Klavyeli Monster Notebook Modelleri ile Oyunculuk Kariyerinizi Zirveye Taşıyın

 Biraz iddialı bir başlık oldu ama haksız da sayılmayız. Monster’ın sektör standartlarının üzerindeki modellerinden Tulpar T5 V14.1.3 15.6″ Gaming Laptop , sayısı her geçen gün daha da çok artan oyuncular arasında başarınızı yükseltmeniz için en büyük destekçiniz.

“İşlemci darboğaz yaptı, rakibi yakalayamadım,” ya da “Klavye tuşlarına bastım bastım, adam ilerlemedi,” gibi sorunları kökünden çözen mekanik klavyeli oyun bilgisayarı, donanımıyla da sunduğu imkânlarla da dikkat çekiyor.

Görünümüyle sahiplerini motive eden, donanım bileşenleriyle “İyi ki böyle bir bilgisayarım var,” dedirten Tulpar T5 V14.1.3 15.6″ Gaming Laptop, T5 V14.1.2 modelinden; bellek miktarı, depolama alanı ve işletim sistemiyle ayrılıyor. 16 GB DDR4L bellek, 1 TB Seagate sabit disk ve Windows 10 Home işletim sistemini beraberinde getiren RGB aydınlatmalı mekanik klavyeli laptop, günün ilerleyen saatlerinde de oyun seanslarına devam edilebilmesine olanak veriyor. HD kamerası, Dual-Band 802.11ac Wi-Fi desteği ve çok sayıda USB portuyla oyun tutkunlarının gereksinimlerine yanıt veren model, Monster’ın alanındaki uzmanlığını gözler önüne seriyor.

Oyun yağmuru ufak ufak başlamışken eski bilgisayarınızla vedalaşıp, yeni bir bilgisayarla akıcı ve etkileyici oyun deneyimleri yaşamak istiyorsanız canavarı takip etmeniz yeterli.

Paylaş: