Monster Abra A5 V9.2.2 15.6″ Oyun Bilgisayarı ile Oyuna Dahil Olun

Monster Notebook  28 Temmuz 2017

HaberlerOyunTeknoloji

Türkiye’deki oyun tutkunlarının yakından tanıdıkları ve ürünlerini severek kullandıkları Monster, Abra serisinin yeni üyesi Abra A5 V9.2.2 15.6″ Oyun Bilgisayarı ile öne çıkıyor.

Kısıtlı bütçeyle performanslı bir gaming laptop edinmek isteyen oyuncuların rahatlıkla yönelebilecekleri model, Monster’a özgü yırtıcı tasarımıyla hayranlık uyandırıyor. Monster’ın yeni bilgisayarlarından Tulpar T5 V13.1’e olan benzerliğiyle dikkat çeken notebook, ekranın arka kısmına konumlandırılan “V” şeklindeki kısımla agresifliğini bir kez daha kanıtlıyor. Ekranın LED aydınlatmasından aldığı ışıkla parlayan kırmızı renkli “V” detayı, ürüne ayrı bir hava katıyor. Bazı Abra modellerinden farklı olarak parmak izi bulundurmayan Monster Abra A5 V9.2.2 15.6″ teknik yeterlilikleri sayesinde güncel oyunların akıcı oynanabilmesini sağlıyor.

Oyun Dünyasına Açılan Kapınız: Monster Abra A5 V9.2.2 15.6″ Oyun Bilgisayarı

Kendinizi Gamer olarak nitelendiriyorsanız ve yeni nesil oyunları yüksek kare/saniye oranlarında oynayabilmeyi istiyorsanız Monster Abra A5 V9.2.2 Oyun Bilgisayarı size bu imkanı veriyor. 15.6 inç genişliğindeki ve 1920×1080 piksel (Full HD) çözünürlüğündeki mat IPS ekranıyla oyunlardaki tüm detayları rahatlıkla görebilmenizi mümkün kılan notebook, sizi işitsel açıdan da yalnız bırakmıyor. SOUND BLASTER Cinema 3 ses yazılım desteğiyle gelen model, stereo dahili hoparlörüyle oyunlardaki ve diğer dijital içeriklerdeki sesleri duyabilmenize olanak veriyor. Kulaklık ve mikrofon girişini üzerinde bulunduran ürün, günün ilerleyen saatlerinde oyunları konforlu şekilde oynayabilmeniz için RGB arka aydınlatmalı Türkçe Q klavyeyle geliyor. İnternet aracılığıyla görüntülü görüşme ya da Twitch ve benzeri platformlarda oyun yayını yapabilmenizi, HD çözünürlüklü Web kamerayla temin eden oyuncu bilgisayarı, Web kamera aktif olduğunda beyaz renkli LED aydınlatma ile sizi bilgilendiriyor.

Gigabit Ethernet portu, 6 in 1 kart okuyucu, HDMI, Mini DisplayPort, USB 2.0 ve USB 3.1 portlarıyla zenginleştirilen gaming laptop , taşınabilirlik noktasında da beklentilerinizi karşılıyor. Bataryası dahil ağırlığı 2.3 kilogram olan Monster Abra A5 V9.2.2 15.6″ , dilediğiniz yerde oyun oynayabilmenize ortam hazırlıyor. Ayrıca Abra A5 V9.2.2, Dual-Band 802.11ac Wi-Fi bağdaştırıcısı ve Bluetooth 4.2 gibi kablosuz bağlantı seçenekleriyle de günceli yakalıyor.

Monster Abra A5 V9.2.2 15.6″ Oyun Bilgisayarı ile Mükemmel Oyun Deneyimi

Senaryo temelli veya online olması fark etmeksizin tüm yeni oyunları, yüksek grafik detaylarında ve keyifle oynayabilmenize imkan tanıyan model, Intel’in HD175 Express yonga setini kullanıyor. Intel Core i7-7700HQ ile performans konusunda taviz vermeyen ürün; dört çekirdekli, sekiz iş parçacıklı ve çalışma hızını 3.80 GHz frekansına kadar yükselten işlemciyle, oyunlarda yaşanabilecek işlemci kaynaklı darboğazların önüne geçiyor. CPU-Z ve CineBench R15’in benchmark’larından yüksek skorlar elde eden işlemci, oyun harici uygulamaları sorunsuz kullanabilmenize yardım ediyor.

İşlemcinin üzerinde yer alan Intel HD Graphics 630 grafik yongasına ek olarak NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti harici grafik yongasıyla güçlendirilen gaming notebook, grafik ağırlıklı test yazılımlarından tatmin edici sonuçlar alıyor. Modern FPS, yarış ve aksiyon oyunlarını, Full HD çözünürlükte ve yüksek grafik detay seviyelerinde 50+ FPS ile çalıştıran bilgisayar, bellek kapasitesi ve dahili depolama alanıyla gereksinimlerinize çözüm sunuyor. Dönüş hızını otomatik ayarlayan soğutucu fanlarıyla takdir kazanan Monster Abra A5 V9.2.2 15.6″ Oyun Bilgisayarı, oyun oynama süreçlerinizde ya da yoğun işlem gücü gerektiren uygulamaları değerlendirdiğiniz esnada serin çalışıyor. 2400 MHz frekansında ve DDR4 formundaki 16 GB kapasiteli G.SKILL Ripjaws bellekle donatılan laptop, M.2 formundaki 256 GB kapasiteli Samsung SSD ile yüksek hızda veri aktarımına kapı aralıyor. 540 MB/sn okuma ve 520 MB/sn yazma hızlarına sahip SSD ile oyun yükleme süreleri alabildiğine kısalıyor.

Abra-A5-V9.2.2

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, Prey, Titanfall 2, Mass Effect: Andromeda gibi yeni oyunları, yüksek grafik detay seviyelerinde takılmadan oynamak istiyorsanız, Abra A5 V9.2.2’yi edinebilir, bilgisayar oyunlarının kendine özgü dünyasına dahil olabilirsiniz.

Paylaş: