Monster’ın Gücünü İzleme Zamanı

Monster Notebook  15 Ekim 2015

Genel

Monster Notebook Kullanıcılarına Özel Youtube Kanalı

En son oyunlar, en güncel haberler ve gameplay videoları Monster Notebook kullanıcılarına özel bu kanalda hız tutkunlarıyla buluşuyor. Performans tutkunları için yayın yapan Monster Notebook Youtube kanalı, hız ve performans testleri, donanım incelemeleri ve genel bilgilendirmeler bir arada sunuyor.

Monster’ın Gücünü İzleme Zamanı

Fokus Bilgisayar bünyesinde yalnızca laptop üretimi yapan Monster Notebook’un resmi Youtube kanalında , Türk oyun tutkunları için özel olarak hazırlanmış farklı içerikler ile sizleri bekliyor. Masaüstü bilgisayarın gücünü, diz üstü bilgisayarın işlevselliği ile birleştiren Monster Notebook modellerinin elde ettiği yüksek performans ve benzersiz oynanabilirliği birinci elden izlemenize olanak sağlayan Youtube kanalı, farklı oyunların gameplay videolarını beğeninize sunuyor..

Yüksek sistem gereksinimlerine sahip oyunların farklı ayarlarda oynanışlarını ve performans değerlerini inceleyebileceğiniz Monster Notebook Youtube kanalı, Metro Last Light, Unigine Valley, Thief, Tomb Raider, BioShock Infinite, Hitman, GTA 5 gibi oyunların oynanış videolarını bir araya getiriyor. Monster modellerinin tanıtım videolarına da ulaşabileceğiniz kanala abone olarak, düzenli olarak inceleme videolarını izleyebilir, test videolarını görebilir ve performans karşılaştırmalarına ulaşabilirsiniz.

Kusursuz Kullanım İçin Sistem Tavsiyeleri

En yeni nesil işlemcileri, en yüksek çözünürlüklü ekran kartları ile birleştiren Monster Notebook, sağladığı iş ortaklıkları ile taşınabilir desktop pc gücü sunuyor. Gerek oyun performansını etkileyen sistemsel problemlerin önüne geçmeyi amaçlayan gerekse iş bilgisayarlarının ihtiyacı olan yüksek işlemci hızını sağlaması ile profesyonel oyuncular tarafından tavsiye edilen modeller, Youtube kanalında birebir inceleniyor, çeşitli testlere tabi tutuluyor. Sabit disk, ekran kartı performansları, SSD diski karşılaştırmaları, bellek performans testleri gibi birbirinden farklı sistem tavsiyelerinin yer aldığı kanal, ihtiyacınıza en uygun Monster modelini seçmenize olanak sağlıyor.

Etkin teknik destek ve %100 müşteri memniniyeti sağlayan Monster’ın, teknik servise gönderilen ürünlerinin hangi aşamalardan geçtiğini, ne gibi testlere tabii tutulduğunu detaylı bir şekilde izleyebileceğiniz videoların yer aldığı kanal, kullanıcılar için bilgilendirici ve yol gösterici olmayı amaçlıyor. Aynı zamanda Bios güncelleme, temizleme gibi sistem tavsiyelerine ve uygulanışlarına dair videoların yer aldığı Youtube kanalı, kendi güncellemelerinizi yardım almadan yapmanızı amaçlıyor.

Şampiyona kazananlarının ve profesyonel oyuncuların bir numaralı tercihi Monster hakkında merak ettiğiniz tüm soruların cevabını vermeyi amaçlayan Monster Youtube kanalı, düzenli olarak güncellenerek yeni içerikler ile sizleri buluşturuyor. Subscribe olarak yeni videolara herkesten önce ulaşabilir, modeller hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilir, en güncel oyun incelemelerinden haberdar olabilirsiniz.

Paylaş: