Ölümcül Av Daha Yeni Başlıyor: The Witcher 3 Wild Hunt

Monster Notebook  12 Ağustos 2016

HaberlerOyun

“Dünyanın bir kahramana ihtiyacı yok, bir profesyonele ihtiyacı var.” repliği ile tanıtılan The Witcher 3 Wild Hunt, eşsiz bir hikaye ile karşımıza çıkıyor.

1- İnce detaylar ile işlenmiş bir açık dünya oyunu.
1

Cd Project Red’in ortaya koyduğu The Witcher 3 Wild Hunt, oyun tutkunlarının yakından bildiği Skyrim’den beri ortaya konulmuş en geniş harita özelliği ile karşımıza çıkıyor. Daha başlangıcından itibaren ustaca tasarlanmış haritası ve ek görevleri ile sizi uzun bir serüven bekliyor.

 

2- Geralt, Yennefer ve Ciri ile tekrar kavuşuyor.
2

Son mücadelenin üzerinden altı ay geçmiştir. Sisli ve bulanık bir hafızayla gezen Geralt’ın hafızası yavaş yavaş yerine gelmiş ve kayıp aşkı Yennefer’i aramak ve Ciri’yi Wild Hunt’dan kurtarmak için bir yola koyulmuştur.

3- İz sürme yeteneği kritik bir rol oynuyor.
3

Hafızası yerine gelen Geralt, Ciri’nin onları kurtardığını ve daha sonra güvende yaşayacakları bir yere geçiş yaptığını hatırlar. Ancak daha sonrası bulanıktır. Yennefer ile irtibata geçen Geralt, Yennefer’in söyledikleri ile Emhyr var Emreis ile bir anlaşma imzalar ve Ciri’yi bulmak için uğraşır.

4- Ve Wild Hunt başlıyor.
4

Ancak Ciri’yi bulmak o kadar kolay olmayacaktır. Çünkü peşinde Wild Hunt vardır. Bu kadar zorluğa rağmen Geralt hikayesine başlar ve oyuncuları da keyifli bir maceranın içine doğru sürükler.

5- Geniş bir harita, zekice kurgulanmış senaryo ve beceri gerektiren tehlikeler.
5

The Witcher 3 bir açık dünya oyunu. Bu özelliği ile oyuncusuna son derece özgürlük sunuyor. Hatta bu oyunda aldığınız ek görevleri nasıl tamamlamak istediğiniz tamamen size bırakılmış durumda. Göze çarpan ilk özellik klasik açık dünya oynanışını değiştirmiş olması. Yani öyle atınıza atlayıp, direk ilk görev yerine gidemiyorsunuz. Bölgeler ile sınırlı bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor ki bu da The Witcher’ın şanına yakışır bir şekilde tasarlanmış. Hem özgürsünüz hem de değil.

6- Kritik kararlar almanızı gerektirecek yan görevler.

6

Oyunun en kritik detayı para ve oyun ilk olarak para kazanmanıza yönelik görevler ile başlıyor. Kaer Morhen’e giriş yaptığınızda ek görevler sizleri bekliyor. İz sürme, takip, gizemleri çözme ve daha birçok farklı ayrıntıyı bir araya getirerek bu görevleri çözmeniz gerekiyor.

7- Günce özelliği ile yaptıklarınızı kayıt altına alıyorsunuz.

7

Geralt daha önce hafızasını kaybetmişti, bu yüzden de zorluk çekiyordu. Ama bu sefer yaptığı her işi kaydeden, attığı her adımı işleyen bir güncesi var. Bu günce ona ilerideki görevlerde yardımcı oluyor.

8- Birbiri ile bağlantılı birçok görev sizleri bekliyor.

8

Hikaye ilerledikçe olaylar daha da karmaşıklaşıyor. Geralt, Ciri’yi aramak için çıktığı yolda birçok cinayeti, karanlık büyüyü ve yeraltı gizemlerini aydınlatıyor. Hikayenin bir bölümünde Novigrad’a vardığı sırada Dandelion ve Ciri arasındaki bağlantıyı çözüyor ve Dandelion’u kurtarmak için uğraşıyor.

9- Yennefer’e kavuşan Geralt, Ciri’yi bulmak için tüm gücü ile mücadele ediyor.

9

Novigrad’daki olaylar nihayete erdiğinde Geralt oradan ayrılarak Skellige’e varıyor ve orada Yennefer ile buluşuyor. İkili Ciri’yi aramak için gizli bir göreve koyuluyor. Yetenek puanları ve büyü haritası burada sizin için önemli bir rol oynuyor.

10- Kaliteli ekran görüntüleri ve aksiyon dolu animasyonların tadını çıkarmanıza Monster yardımcı oluyor.

10

Dinamik hava koşulları, nefes kesen aksiyon sahneleri, ara geçiş öyküleri ve muhteşem müzikleri de serinin son oyunun meraklılarına sunduğu avantajlar arasında yer alıyor. Son derece kaliteli işlenmiş ve geliştirilmiş bu oyunu bir Monster oyun bilgisayarı ile sorunsuz ve en üst seviye ayarlarda oynayarak, eşsiz manzaraların, zeki kurguların, açık dünya özgürlüğünün tadını çıkartabilirsiniz.

 

Paylaş: