Oyun Dünyasının Vazgeçilmezi, Yeni Kalesini Kadıköy’de İnşa Ediyor

Monster Notebook  9 Kasım 2016

Haberler

Benzersiz bir performansı, güçlü mekanikler ile bir araya getiren Monster Notebook, Kadıköy’de yeni mağazasını büyük bir coşkuyla açmaya hazırlanıyor. Gün geçtikçe büyüyen ve oyun dünyasına yön vermeyi sürdüren Monster, oyun tutkunlarının vazgeçilmezlerini de bu etkinlikte bir araya getiriyor. 12 Kasım 2016’da gerçekleşecek büyük açılışta siz de yerinizi alabilir, birbirinden eğlenceli aktiviteleri deneyimleyebilirsiniz.

Kadıköy Semalarında Bir Canavar

Oyun bilgisayarı denildiğinde parmakla gösterilen ve oyun tutkunlarının vazgeçilmezi olan Monster, yepyeni yuvasını Kadıköy’ün merkezine kuruyor. Yıllardır faaliyetlerini yürüttüğü merkez mağazasını, kullanıcıların memnuniyetini maksimuma çıkarmak amacıyla yalnızca teknik servise ayıran Monster, artık çok daha interaktif seçeneklerin bir arada sunulduğu yeni mağazasını büyük bir coşku ile kutluyor.

Masaüstü bilgisayarın gücü ile diz üstü bilgisayarın işlevselliğinin bir araya geldiği Monster oyun bilgisayarları da bu açılış sırasında elbette hazır bulunuyor. Birbirinden eğlenceli aktivitelerin yanı sıra, birinci kattaki sanal gerçeklik deneyimi istasyonlarını ziyaret edebilir, bu özel günü çok daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

Benzersiz Cosplay Gösterisi – Unutulmaz Bir Atmosfer

Bu özel günde Monster, oyuncular için birbirinden farklı aktiviteleri tutkunları ile buluşturuyor. Cosplay gösterisi, Trio şovu ve Orta Çağ savaş simülasyonu gibi birbirinden benzersiz performansların yer alacağı açılış, kutlamalar ile devam ediyor.

Gerek oyun gerekse geek kültürünün kültleşmiş karakterlerinin ön planda olacağı Cosplay şovu, açılışın başından sonuna kadar ziyaretçilere eğlenceli bir atmosfer vaad ediyor. Etkisini uzun süre unutamayacağınız bu eşsiz Cosplay şovu sayesinde, oyunlardan ya da animelerden aşina olduğunuz dünyalara adım atabilir, hayal gücünüzü tamamen serbest bırakabilirsiniz.

Aynı zamanda Kuzgun Akademi tarafından düzenlenecek benzersiz bir Orta Çağ savaşları gösterisinin sergileneceği açılış, özellikle Medieval türünün tutkunlarını kalbinden vurmaya hazırlanıyor. Kılıç sanatları konusunda uzmanlaşmış bu ekibi, benzersiz bir keman, akordeon ve gitar dinletisi sunacak olan Trio ekibi eşliğinde izleyebilirsiniz, eğlencenin dozunu arttırabilirsiniz.

Oyun Dünyasının Nabzı, Monster’da Atıyor

Nvidia, Intel, Microsoft, Samsung ve Kingston gibi yazılım ve donanım devlerinden üst düzey katılımların beklendiği açılış, aynı zamanda oyun dünyasında yaşanan son gelişmeleri birinci ağızdan öğrenebileceğiniz bir ortam sunuyor. Turkcell’in yeni oyun kanalı Gamecell’in de katılımı ile gerçekleşecek bu görkemli günde, farklı oyun tutkunları ile bir araya gelebilir, yeni gelişmelerden haberdar olabilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

12 Kasım Cumartesi tarihinde, 15:00 – 18:00 saatleri arasında Osmanağa Mahallesi Rıhtım Caddesi Başçavuş Sokak No:3 adresinde gerçekleşecek olan açılış töreni, oyun dünyasının gözlerini bir kere daha Monster’a ve Kadıköy’e çeviriyor.

Paylaş: