Raidlerin Hakimi Oyun Bilgisayarı ile MMORPG Dünyasına Giriş Yapma Zamanı

Monster Notebook  15 Aralık 2015

GenelHaberlerOyun

Raidlerin Hakimi Oyun Bilgisayarı ile MMORPG Dünyasına Giriş Yapma Zamanı

Sayısız maceralara atılabileceğiniz ve benzersiz karakterler yaratabileceğiniz destansı bir MMORPG macerası, Monster oyun bilgisayarları ile sizi bekliyor. Yüksek sistem gereksinimlerini, her zaman taşınabilir bir oyun bilgisayarında buluşturan Monster, MMORPG tutkunlarının en önemli silahı olmaya hazırlanıyor.

Efsane Oyuncular Bir Araya Geliyor

Özellikle internetin gün geçtikçe artması, başta World of Warcraft olmak üzere RPG tutkunlarının vazgeçilmezi olan birbirinden farklı oyunları online oynanabilir bir hale getirdi. Her geçen gün popüleritesini arttırarak, milyonlarca insan tarafından oynanan MMORPG oyunları, sınırsız seçenek ve onlarca farklı görevi diğer oyuncular ile birlikte oynamamızın da önünü açtı.

Artık piyasada bulunan birbirinden farklı massive multiplayer online role-playing (MMORPG) oyunları, benzersiz hikaye kurguları, oynanışları ve oyun içerisindeki farklı dinamikleri ile dikkat çekiyor. Her yeni oyun ile gerek türün tutkunlarının gerekse yapımcıların beklentilerini bir üst seviyeye taşıyan oyunlar, artık hiç olmadığı kadar dinamik, etkileşimli ve ihtişamlı. Seçim yapabileceğiniz ırk ya da sınıflarda sunulan zenginlik, oyunların kendi içerisinde bulunan ekonomiler ve iletişim seçeneklerinin çokluğu, her geçen gün daha fazla kişinin MMORPG dünyasına katılmasını sağlıyor. Devamlı bir gelişim ve değişim içerisinde olan bu oyunlar, yeni görsel efektler, hikaye kurguları ve haritalar ile heyecanı ve atmosferi her zaman en üst seviyede tutuyor.

Durum böyle olunca da bilgisayarlarımızın sistem gereksinimleri gün geçtikçe artıyor. Eklenen her yeni patch ya da gelen her yeni eklenti paketi ile grafik ya da fizik motorları gün be gün gelişen mmorpg oyunları, düşük fps değerlerini de beraberinde getiriyor. Diğer oyuncular ile birlikte oynandığı için hızın ve dakikliğin ölümcül öneme sahip olduğu büyük savaş sahneleri ya da taktiksel boss savaşları, içerisinden çıkılmaz bir hal alabiliyor.

Canavarı Alt Etmenin Yolu: Büyü ve Kılıç

Bilgisayarınızın tamamen iflas ettiği ya da oyunlarda performansınızı düşürmeye başladığı noktada ise Monster devreye giriyor. Büyünün ve kılıcın hüküm sürdüğü Azeroth topraklarında ya da gücü her zaman içinizde hissedeceğiniz Star Wars galaksisinde en önemli silahınız olmaya hazırlanan Monster oyun bilgisayarları, sunduğu benzersiz güç ile MMORPG oyuncularının sorunlarına etkin çözümler sunuyor.

Özellikle çok sayıda oyuncunun aynı anda bağlandığı meydan müsabakaları, raid ya da dungeon savaşları ve PVP karşılaşmalarında etkin bir işlemci gücü sunan modeller, pürüzsüz, takılma yapmayan ve hızlı bir kullanım sağlıyor. Serverların yoğunluk oranına göre işlemci gücünüzü zorlayacak kalabalık şehirlerde ve açık dünya eventlerinde dahi etkin bir güç elde etmenizi sağlayan modeller, aynı zamanda mmorpg oyuncuları için özel hazırlanmış klavyeleri ile dikkat çekiyor. Mikro tuş atamaları ve eli tam kavrayan yapıları ile yeni bir oyuncu klavyesi gerekmeden kullanabileceğiniz Monster gaming laptop modelleri, oyun deneyiminizi hiç olmadığı kadar kolay bir hale getiriyor.

Yalnızca laptop üretimi yapan Monster oyun bilgisayarları, sağladığı önemli iş ortaklıkları ile her zaman en son teknolojiyi oyuncularla buluşturuyor. Abra, Semruk, Tulpar gibi Türk Mitolojisi’ndeki canavar isimlerinin verildiği modelleri inceleyip, sizin ve oynadığınız oyun için en uygun olan ürünü seçebilirsiniz.

Paylaş: