Sömestr Tatili Geldi: Şimdi Canavar Gibi Oyun Oynama Vakti!

Monster Notebook  20 Ocak 2017

HaberlerTeknoloji

Okul ve derslerin stresinden kurtulabileceğiniz yarıyıl tatiline nihayet kavuştunuz. Şimdi, yeni çıkan oyunları teker teker bitirme ve online diyarlardaki rakipleri terletme vakti. Merak etmeyin, elinizin altında bir canavar varken işiniz hayli kolay.

Ve merakla beklediğiniz sömestr tatili geldi. Artık, Steam ve Origin gibi oyun hesaplarınızdaki “Tatilde oynarım,” diyerek aldığınız oyunları oynayabilirsiniz. Ancak sahip olduğunuz oyunların bazılarının, ciddi anlamda performanslı bir bilgisayar gerektiğini acı bir şekilde tecrübe edebilirsiniz. Üzülmeyin, Monster, oyunları daima en iyi performansla çalıştırabilmeniz için hayalinizdeki performansı sunan oyuncu bilgisayarlarını geliştirmeye devam ediyor.

Monster Bilgisayarla Başarıdan Başarıya Koşun

Yeni nesil oyunların tüm donanım ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılamasının yanı sıra sizin, oyun sırasındaki kontrollerinizi iyileştiren birçok teknik kabiliyetle gelen Monster oyuncu bilgisayarları, oynadığınız oyunun türü fark etmeksizin daima en yüksek performansı almanızı sağlar. Tek kişilik senaryo modlu yapımlarda ya da online tarafı ağır basan ve saniyelerin bile önem kazandığı aksiyon oyunlarında hem kendinizi hem de takımınızı başarıdan başarıya taşıyabilecek Monster notebook modelleri, oyunlardaki tüm beklentilerinizi karşılar.

Intel’in en yeni 7. Nesil Kaby Lake mimarisine sahip işlemcileri ve NVIDIA’nın grafik işlemcilerinden gücünü alan Monster bilgisayarlar, tercih edeceğiniz modele göre yüksek kapasiteli SSD desteği ve NVIDIA G-SYNC gibi ekstralarla gelir.

Masaüstü Bilgisayarlara Meydan Okuyan Canavar

Tatil süresince evde bulunmayacaksanız ve oyun bilgisayarınızı ailece gideceğiniz tatil yerlerine de taşımak istiyorsanız, Monster sizin için idealdir. Masaüstü bilgisayarlara kafa tutan donanımı ve taşınabilirliğini göz önüne aldığınızda rahatlıkla tercih edebileceğiniz Monster notebook’lar, yolculuklarınızda bile oyun keyfinden mahrum kalmamanıza yardım eder. Güncel kablosuz ağ bağdaştırıcıları sayesinde mobil haldeyken de İnternet’i en verimli şekilde kullanıp online oyunları takılmadan oynamanızı sağlayan modeller sizi, online kapışmalarınıza her zaman hazır tutar. Unutmayın, arkadaşlarınız sizden her an yardım isteyebilir ve sizin daima göreve hazır olmanız lazım.

Bir Deneyim Bin Kelimeye Bedeldir

“Bir resim, bin sözcüğe bedeldir.” sözünün Monster’daki karşılığı “Bir deneyim bin kelimeye bedeldir.” olsa gerek. Size Monster’ın performansını, sunduğu görüntü kalitesini ya da sayısız özelliğini ne kadar anlatsak da Monster mağazasına giderek bilgisayarları kendiniz test etmeniz ve bu deneyimi yaşamanız çok ama çok önemli. Yalnızca güncel üç boyutlu oyunlarda değil, sanal gerçeklik (VR) oyunlarında eksiksiz performans sergileyen bilgisayarları, bu şekilde de test edebilir, sanal dünyanın kendi gerçekliği içinde kolaylıkla kaybolabilirsiniz.

Vakit kaybetmeyin, Monster’ı olabilecek en kısa sürede ziyaret edin. Tatilin tadı canavar gibi oyun oynayarak çıkarın.

Paylaş: