Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands ile Aksiyon Dolu Anlara Hazır Olun

Monster Notebook  17 Ekim 2017

HaberlerOyun

Tom Clancy bir süre önce aramızdan ayrılmış olsa da yarattığı sanal dünyaların çevresinde gezinen oyunların yenileri çıkmaya devam ediyor. 2012’de çıkan Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier’ın ardından oyun tutkunlarının merakla bekledikleri Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands, hem oyun dinamikleriyle hem de grafikleriyle dikkat çekiyor.

GTA V, Far Cry 3 ve biraz RPG ögeleriyle donatılan Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands; aksiyon dozu hayli yüksek eğlenceli bir oyun. Önceki yapımın aksine bilim kurgu temelli olmayan ve ayakları yere basan senaryosu olan yapımın özelliklerine şöyle bir bakalım…

Bolivya’da Uyuşturucu Kartelleriyle Mücadele

El Sueño liderliğindeki Santa Blanca uyuşturucu baronları giderek güçlenirler ve Bolivya’nın tamamını ele geçirmeye çalışırlar. Oyundaki göreviniz, ülkedeki isyancılardan da destek alarak bölgelere yayılan uyuşturucu çetelerini birer birer yok etmek.

Yasa Dışı Faaliyetler Diz Boyu

Uyuşturucu kartelleri nihai emellerine ulaşmak, daha fazla güç ve para elde etmek için adam kaçırma başta olmak üzere daha pek çok kanunsuzluğa imza atıyorlar. Tüm bunlara karşı savaş verirken bir de devlet gücü olan Unidad’a karşı da kendinizi korumanız gerekiyor. UNIDAD üyeleri sağ olsunlar, uyuşturucu çeteleriyle mücadele etmek yerine daha çok size sarıyorlar.

Özelleştirilebilir Karakter ve Silahlar

Oyunda yöneteceğiniz karakteri dilediğiniz gibi şekillendirebiliyorsunuz. Ayrıca, oyun boyunca kullanacağınız silahları da özelleştirmeniz mümkün. Tüm bu özelleştirmeler kozmetik değişiklik değil tabii eklentilerin etkilerini oyun içinde görebiliyorsunuz.

Atış da Serbest Gezmek de

Oyunda devasa bir harita var ve gücünüze güveniyorsanız, dilediğiniz bölgeye taarruz edip orayı temizleyebiliyorsunuz. Bölgeye hakim olan elebaşlarının yanlarında ne kadar güçlü olduklarını gösteren kuru kafa simgelerini kontrol edip ona göre hareket etmenizi tavsiye ediyoruz. Onun haricinde doğanın kucağına kendinizi bırakıp dilediğiniz gibi gezebilirsiniz.

Takım Arkadaşları ve Sayısız Araç

Oyundaki en büyük yardımcınız, hiç şüphesiz takım arkadaşlarınız. Çeşitli şekillerde komut vererek yönlendirebildiğiniz takım arkadaşlarınıza ek olarak, pili kısa sürede bitse de drone desteğini de saymazsak olmaz. Öte yandan ulaşım konusunu kafanıza hiç takmayın. Hem kara hem hava araçlarıyla dilediğiniz yere kolayca gidebiliyorsunuz.

Dört Kişilik Co-Op İmkanı

Oyunun senaryo bölümünü tek başınıza oynayabileceğiniz gibi aksiyonun ortasına kafa dengi dört arkadaşınızla birlikte de dalabiliyorsunuz. Yeterince deneyim kazanırsanız oyundaki azılı suçluları kısa sürede saf dışı etmeniz gayet mümkün.

Üst Düzey Grafiklerle Gerçekçi Oyun Deneyimi

2017’nin en iddialı grafiklerine sahip oyunlarından biri Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands. Yüksek konfigürasyonlu bilgisayarlarda akıcı olarak oynanabilen ve nispeten eski bilgisayarlarda oyuncuları biraz mutsuz eden yapım, beraberinde bir de test aracı getiriyor.

Bolivya’nın balta girmemiş sandığınız ancak uyuşturucu baronları tarafından ele geçirilmiş ormanlarında saatlerinizi geçirmek istiyorsanız Monster oyuncu bilgisayarlarından dilediğinizi edinebilir, Wildlands’i yüksek kalite ayarlarında keyifle oynayabilirsiniz.

Paylaş: