Turnuva Şampiyonlarının Tercihi Oyun Bilgisayarı

Monster Notebook  24 Temmuz 2015

HaberlerOyun

Turnuva Şampiyonlarının Tercihi Oyun Bilgisayarı

Leauge of Legends Şampiyonlarının tercihi Monster oyun bilgisayarı, yüksek performans ve şık tasarımı bir arada sunuyor. En yeni nesil işlemciler, en yüksek çözünürlüklü ekran kartları ve bonkör bellekler ile donatılmış Monster gaming laptop, turnuvaları hiç olmadığı kadar aksiyonlu hale getiriyor.

Jungle’ın Hakimleri İçin Kusursuz Gaming Laptop

2015 sezonu itibariyle Leauge of Legends turnuvaları hız kazandı. Gerek Ejderha ve Baron’a getirilen güçlendirmeler, gerekse 4. Sezon ile oyuna eklenen ziynet kavramı ile oyun her zamankinden daha heyecanlı hale geldi. Birbiri ardına eklenen yeni şampiyonlar, soluksuz izlediğimiz turnuva maçlarına da yeni bir soluk getirdi. Artık yalnızca iyi bir oyuncu olmak yetmediğinin herkes farkında. Aynı zamanda kusursuz bir sisteme sahip olmanız gerekmekte.

Nefes nefese geçen bu turnuva maçları sırasında şampiyonların kullandığı bilgisayar ekipmanları ise her zaman aynı. Nişancı, destek, suikastçi, tank, dövüşçü ya da büyücü rollerinin her birini oynayan oyuncular, Monster gaming laptop modelleri ile bilgisayar kaynaklı sorunları minimuma indiriyor. Takılma, düşük fps, bilgisayar ısınması, yavaşlama gibi durumların önüne geçen Monster, hızlı ve stratejik kararları anında almanızı ve oyun zevkinizi maksimuma çıkarmayı amaçlıyor.

Şampiyonlar Neden Monster’ı Tercih Ediyor?

Gerek jungle’da minion keserken, gerek inhibitör savaşları sırasında hem takımınızın hem oyunun gidişatını değiştirecek en kritik hareketleri dahi kusursuz bir şekilde yapmanıza olanak sağlayan Monster oyun bilgisayarı, en gelişmiş işlemciler, yüksek çözünürlüklü ekran kartları ve yüksek bellek seçenekleri ile geliyor. Oyun deneyimini maksimuma çıkarmak için yine oyuncular tarafından tutkuyla üretilmiş modeller, sınırsız aksiyon ve sinematik bir atmosfer vadediyor.

Sağladığı önemli iş anlaşmaları ile Intel, Seagate, Kingston, Microsoft ve Nvidia gibi uluslararası bileşen ve yazılım üreticisi firmaların desteğini arkasına alan Monster, %100 oyuncu memnuniyeti için üretim yapıyor. Fokus Bilgisayar bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve bir Türk firması olan Monster, en iyi oyuncu deneyimini elde etmeyi amaçlıyor. Yalnızca Leauge of Legends değil, aynı zamanda Dota, Starcraft turnuvalarında da vazgeçilmeziniz olacak modeller, aynı zamanda üstün soğutma sistemleri ile de ön plana çıkıyor.

Benzersiz Oyun Deneyimi Şimdi Başlıyor

En iyi oyun bilgisayarı ile benzersiz bir deneyim yaşamak isteyenler için biçilmiş kaftan olan Monster Notebook, modelleri ile de dikkat çekiyor. Tulpar, Semruk, Huma ve Abra ismine sahip çeşitli modeller, kullanımınıza göre farklı özellikleri barındırıyor. Örneğin ihtiyacınız en güçlü grafik kartları ise semruk modellerini, son nesil yüksek işlemci ise Tulpar modellerini tercih edebilirsiniz.

Modellerin isimleri ise yine Türk Mitolojisinden geliyor. Leauge of Legends Şampiyonlarının tercihi en iyi oyun bilgisayarı Monster’ın fiyatları ise piyasadaki diğer modellere göre oldukça uygun. İş ortaklıklarının avantajını hem fiyatlarda hem de satış sonrası destekte fazlasıyla kullanan Monster modellerini inceleyip, güvenle kullanmaya başlayabilirsiniz.

Paylaş: