Turnuva Şampiyonlarının Vazgeçilmezi Oyun Bilgisayarı

Monster Notebook  21 Ekim 2015

Genel

Turnuva Şampiyonlarının Vazgeçilmezi Oyun Bilgisayarı

Kesintisiz güç ve kusursuz performans League of Legends Sihirdar’ları ile buluşuyor. Masaüstünün gücünü laptop bilgisayarın işlevselliği ile birleştiren Monster oyun bilgisayarı, profesyonel oyuncuların vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor.

Sihirdar Vadisi’nde Daha Güçlü Bir Dönem Başlıyor

Efsaneler liginde kıyasıya rekabet hız kesmeden devam ederken, yeni sezonda bizleri nelerin beklediği ise heyecanlanmamıza yetiyor da artıyor. Hikayede önemli değişiklikleri, kıyasıya rekabeti ve yeni oynanış modlarını da beraberinde getirmesi beklenen sezon öncesi, reddit’te ve forumlarda hararetli tartışmalar dönüyor. Yeni şampiyonlar, görevler, taktikler ve daha fazlasını içerecek gibi görünen yeni sezon öncesi, sistem güncellemesi yapan ve bilgisayarlarını değiştiren turnuva şampiyonları ise oldukça dikkat çekiyor.

Forumlarda ise gün geçtikçe gelişerek farklı rüneler, animasyonlar ve oyun modları ile zenginleşen League of Legends’ın, donanımsal bir takım sorunları da beraberinde getirebileceği konuşuluyor. Oyun geliştikçe çağa ayak uyduramayan bilgisayarınızdan kaynaklı sorunlar, gerek takımınızın performansını gerekse kendi performansınızı oldukça düşürüyor. Eğer sizin de düşük fps değerleri, ekran donmaları, ekran ayarlarını minimuma indirdiğinizde dahi peşinizi bırakmıyorsa, yeni bir oyun bilgisayarı zamanı gelmiş demektir.

Nexus’a Giden Yol Kusursuz Performanstan Geçer

Turnuva şampiyonlarının tercih ettiği ve en iyi oyun bilgisayarı olarak tavsiye ettiği Monster Notebook modelleri, lol oyuncularına özel yenilikleri ve kişiselleştirilebilir donanımı ile beklentilerinizi karşılamaya hazırlanıyor. Nvidia ailesinin gücünü ve Intel Core i7’nin performansını her zaman yanınızda taşımanızı sağlayacak modeller, kesintisiz bir aksiyon elde etmenizi sağlıyor.

League of Legends başta olmak üzere MOBA türü müdavimlerinin en büyük problemlerinden biri olan savaş alanına hakimiyeti, sağladığı yüksek ekran çözünürlüğü ve oyuncu klavyesiyle ortadan kaldıran Monster Notebook modelleri, gerçek performansınızı yansıtmanıza yardımcı oluyor. Size de kabiliyet puanınızı arttırmak, şampiyonlarınızı farklı rünlerle donatmak ve liglerde adım adım yükselmek kalıyor.

Mitolojinin Taşınabilir Hali

Oyuncular için yine oyuncular tarafından üretilen ve her geçen gün son teknolojilere göre revize edilen modeller, isimleri ile de dikkat çekiyor. Her biri Türk Mitoloji’sinde yer alan canavar isimlerine sahip modeller, oyuncuların ihtiyaçlarına ve farklılıklarına göre şekilleniyor. Abra, Tulpar, Semruk isimlerine sahip modellerin her biri, farklı özellikleri ile ön plana çıkıyor.

Lol oyuncularının beklentilerine göre en doğru gaming bilgisayarını seçebilecekleri modeller, support, tank ya da hydrid kullanıcılarına özel kişiselleştirilebilir klavye atamaları ile maksimum hakimiyet sağlıyor. Oyun için laptop denildiğinde ilk akla gelen marka olan Monster’ın MOBA oyuncularına göre hazırladığı modelleri incelemek, detaylı bilgi almak ve iletişime geçmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Paylaş: