Twitch Yayınlarında Kusursuz Performans Elde Edin

Monster Notebook  18 Kasım 2015

GenelHaberlerOyun

Twitch Yayınlarında Kusursuz Performans Elde Edin

Oynadığınız, hayranı olduğunuz oyun her ne olursa olsun, özellikle canlı yayın yapmayı seviyorsanız güçlü bir bilgisayar işin olmazsa olmazı. Monster oyun bilgisayarları, sunduğu kusursuz performans ile Twitch yayınlarını hiç olmadığı kadar heyecanlı ve canlı hale getiriyor.

Twitch Yayınları ile Oyun Zevkini Bir Level Üste Taşıyın

Birbirini takip eden aksiyon sahneleri, kusursuz atmosferleri ve mükemmel oynanışları ile her geçen gün bizi kendilerine hayran bırakan oyunları izlemek her birimiz için vazgeçilmez bir keyif. Hali hazırda erişilebilir yüzlerce oyun olması ve bu oyunlarda ismini duyurmuş önde gelen profesyonel oyunculara verilen desteğin arttırılmasıyla, oyun sektöründe önemli gelişmelerin yaşanmasına neden olan Twitch.tv ise bu alanda hizmet vererek her geçen gün popüleritesini arttıran platformlardan bir tanesi.

Bizler dahil her oyuncunun uzun yıllarını verdiği, artık belirli bir seviye elde ettiğimiz oyunları internet üzerinden canlı olarak paylaşmamıza olanak veren Twitch.tv, kitlelere farklı oynanış biçimleri, taktiksel boss fightları ve eğlenceli bir player versus player deneyimini yaşatmamızı sağlıyor. Dolayısıyla Dota 2, Hearthstone, WoW, League of Legends ve son dönemin en popüler oyunları arasında yer alan diğer oyunlar, hiç olmadığı kadar eğlenceli ve zevkli hale geliyor. Yine de Twitch üzerinden kaliteli yayın yapabilmek ya da herhangi bir yayını izlemek elbette kolay değil. Özellikle yayın yapmak için ihtiyaç duyulan yüksek sistem gereksinimleri, birçok oyuncuyu yıldırıp, oyun performansını ciddi ölçülerde düşürebiliyor.

Canlı Yayında Canavar Gibi Performanslar Sizi Bekliyor

Twitch yayını yapmak için ihtiyaç duyulan iki önemli nokta vardır. Yüksek sistem gereksinimlerine sahip bir bilgisayar ve Twitch hesabı. Kolaylıkla Twitch hesabı açılabilir olmasına rağmen, yüksek performansta çalışan bir oyun bilgisayarına sahip olmanız gerekir. Tam olarak da bu noktada devreye giren Monster oyun bilgisayarları, daha önce eşi benzeri görülmemiş bir performans elde etmenizi sağlayarak, profesyonel bir oyuncu gibi yayın yapmanıza olanak veriyor.

Intel’in son teknoloji ürünü  Broadwell ve Skylake işlemcilerini, kusursuz ekran kartları ile bir araya getiren Monster oyun bilgisayarları, bu güçlü sistem için yine en bonkör bellek seçeneklerini kullanıyor. Aynı anda hem oyununuzu oynamanıza hem de Twitch yayınını kaydetmenize olanak sağlayan hızlı ve tutarlı sistem ve işlemci yapısı, kusursuz bir yayın elde etmenizi amaçlıyor.

Canavarın Gücünü Her Zaman Yayınınıza Taşıyın

Yaptığı önemli iş ortaklıkları ile Intel, Nvidia, Kingston gibi yazılım ve donanım devlerinin en güçlü bileşenlerini Monster oyun bilgisayarlarında bir araya getiren Fokus Bilgisayar, maksimum oynanabilirlik sunuyor. Masaüstü bilgisayarların gücünü, diz üstü bilgisayarların işlevselliği ile bir araya getiren modeller, bu eşsiz deneyimi her zaman yanınızda taşımanızı sağlıyor.

Etkin soğutma sistemi ile gerek yayınlarda gerekse oyun sırasında sorunsuz bir kullanım sunan modeller, oyun tutkunları tarafından yine oyun tutkunları için üretiliyor. Profesyonel oyuncuların ihtiyaç duyabileceği yüksek sistem gereksinimini, ghosting problemi olmayan klavyeyi, şık ve minimalist tasarımı ve çok daha fazlasını bir araya getiren modeller, aynı zamanda steam sırasında izleyicilerinizle daha iyi iletişim kurmanızı sağlayan etkin mikrofon ve web kamera seçenekleri ile geliyor. İsimlerini Türk Mitolojisindeki Canavarlardan alan Abra, Semruk, Tulpar gibi farklı modeller arasından seçim yapabilir, kişiselleştirilmiş çözümler arasından size en uygun olan ürünü satın alabilirsiniz.

Paylaş: