Tyria, Canavar Gibi Performansa Bir Kez Daha Kapılarını Açıyor

Monster Notebook  30 Kasım 2015

GenelHaberlerOyun

Tyria, Canavar Gibi Performansa Bir Kez Daha Kapılarını Açıyor – Guild Wars 2 Heart of Thorns

Yüksek ekran çözünürlükleri ve üstün performansları ile dikkat çeken Monster notebook modelleri, başta Guild Wars 2 olmak üzere MMORPG tutkunlarına özel modelleri ile kusursuz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Benzersiz bir oyun deneyimini amaçlayan oyun bilgisayarları, Tyria’da benzersiz bir güç elde etmenizi amaçlıyor.

Jungle’ın Kalbine Yolculuk Başlıyor

Merakla beklenen Guild Wars 2 oyununun yeni eklenti paketi Guild Wars 2 Heart of Thorns gerek yeni hikaye kurgusu gerekse yenilikleri ile benzersiz bir atmosfer sunmaya hazırlanıyor. Maguuma Jungle’ın kalbine yapılacak bu benzersiz yolculukta, Elder Dragon Mordremoth ve sadık minionlarına karşı savaş başlıyor.

Özellikle oldukça merak edilen Sylvari ırkının storyline’ının üzerine kurulu olacak olan yeni ek paketi, başta sadık Guild Wars tutkunları olmak üzere, herkes tarafından büyük bir heyecanla beklenmeye başlandı. 6 Elder Dragon’dan biri olan Mordremoth’un Sylvari ırkını kontrolü altına almaya çalışması ve Tyria’yı ele geçirme teşebbüsünü konu alacak olan yeni eklenti paketi, beraberinde birçok yeniliği de getiriyor.

Benzersiz Yeni Open World Haritalar

Üç farklı konseptte hazırlanan ve tüm Guild Wars haritalarından daha büyük bir alana yayılan yeni açık dünya haritaları ile dikkat çeken yeni eklenti paketi, Verdant Brink vadisinde savaşı her zamankinden daha zor bir hale getiriyor. Takım halinde ve koordineli bir biçimde ilerlemenizi gerektirecek yeni haritalar, benzersiz boss fightları, yeni etkinlikleri ve yan görevleri ile kusursuz bir atmosfer sunuyor.

Elbette tüm bu yenilikler ve haritaya eklenen yeni grafik detayları, beraberinde bir takım problemleri de getirecek gibi görünüyor. Düşük fps değerleri, takılmalar, WvW müsabakalarında ortaya çıkabilecek aksaklıklar ya da oyuna yeni eklenecek olan Guild Hall savaşlarında kötü bir performans sağlamanıza neden olacak bu problemler, oyundan aldığınız hazzı düşürerek, zor dakikalar yaşamanıza neden olabiliyor.

Canavar Gibi Bir Performansa Hazır Olun

Tam da bu noktada devreye giren Monster Notebook oyun bilgisayarları, Guild Wars 2 tutkunlarının yüreklerine su serpiyor. Yeni ek paketin getirdiği sistemsel problemlerin ve yüksek sistem gereksinimlerinin önüne geçmeyi amaçlayan Monster modelleri, gerek oyun mekaniklerini tamamen kullanabileceğiniz gerekse atmosferi sonuna kadar yaşayabileceğiniz bir performans ile geliyor.

Tıpkı Mordremoth gibi ismini Türk Mitolojisi’ndeki canavar isimlerinden alan Abra, Semruk ve Tulpar modelleri, Tyria’daki bu eşsiz yeni serüvende en büyük yardımcınız olmayı amaçlıyor. En yeni nesil işlemcileri, en güçlü ekran kartları ile bir araya getiren Monster Notebook modelleri, kusursuz bir performans elde etmenizi amaçlıyor. Fokus Bilgisayar güvencesi ile en iyi oyun bilgisayarı üretmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Monster, masaüstü bilgisayarın gücünü, dizüstü bilgisayarlarda birleştiriyor.

Paylaş: