Witcher 3 ile Gerçek Canavar Avı Şimdi Başlıyor

Monster Notebook  9 Kasım 2015

GenelHaberlerOyun

Witcher 3 ile Gerçek Canavar Avı Şimdi Başlıyor

Yaşayan atmosfer ve benzersiz manzaralar arasında yaşam ve ölüm dolu bir maceraya davet eden Witcher 3: Wild Hunt, Monster Notebook modelleri ile buluşuyor. En yeni nesil işlemcileri en hızlı mobil ekran kartları ile buluşturan Monster, Geralt’ın üçüncü ve en destansı mücadelesinde kusursuz bir performans sunuyor.

Açık Uçlu Dünya Deneyimi ile Witcher 3: Wild Hunt

Witcher 2’yi oynayanların çok yakından bildiği Gerald ve efsanevi Witcher evreni, 80 saatlik bir oynanış ile aramıza geri dönüyor. Velen’e ilk adım attığınız andan itibaren hissedebileceğiniz enfes bir atmosfer ve uçsuz bucaksız açık uçlu dünyanın zenginliği ile bizleri karşılayan Witcher 3 ise, yine oyun tutkunlarının kalbinde taht kuruyor.

Geralt’ın evlatlık kızı Ciri’ye odaklandığımız bu yeni serüvende, birbirinden ihtişamlı krallıkar, karanlık bataklıklar, uçsuz bucaksız manzaralar ve tabii ki eski oyundan tanıdık yüzlerle karşılaşıyoruz. Oldukça tutarlı bir hikaye örgüsünü, yan görevler ve keşfedilmeyi bekleyen eşsiz efsaneler ile buluşturan Witcher 3, eşsiz bir canavar avını da deneyimlemizi tabiki ihmal etmiyor.

Kusursuz Oyun Kurgusu ve Oynanışı Performans ile Birleştirin

Kahramanımızın eşsiz hikayesini bir yana bırakırsak, uğradığımız köylerde ya da gezdiğiniz mekanlarda en büyük keyiflerden birisi de canavar avı. Köylerin çevresini sarmış canavarlardan köylüleri koruyarak, eşsiz savaş mekanikleri ile canavarları avlıyor, korku dolu hikayeleri açığa çıkarıyor ve merak uyandırıcı fantastik dönemin bilinmezlerini bir bir keşfe çıkıyorsunuz.

Hikayesi ve göz alıcı grafikleri ile nefes kesen bir oynanışa sahip oyun, aynı zamanda tam anlamıyla görsel bir şölene ev sahipliği yapıyor. Oyunun merkezi Novigrad’dan çıkıp farklı bölgelerde ilerlediğinizde anında fark edeceğiniz eşsiz manzaralar, bambaşka bir dünyanın kapılarını açıyor. Özellikle yüksek grafik ayarlarında oldukça etkileyici bir atmosfer elde edebileceğiniz oyun, elbette sistem gereksinimlerinde de bonkör davranmayı ihmal etmemiş. Tüm detayları yakalayıp, atmosferi sonuna kadar deneyimlemek için oldukça kaliteli ve yüksek performanslı bir bilgisayara sahip olmanız gerekiyor.

Canavarı, Canavar Avcısı ile Buluşturan Oyun Bilgisayarı

Oyun tutkunları tarafından, yine oyun tutkunları için üretimlerini yapan Monster, Witcher 3 gibi yüksek sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyan oyunları dahi kusursuz bir şekilde çalıştırmak için geliştirilmiş modelleri ile tam olarak da bu noktada devreye giriyor. Eşsiz atmosferi ve aksiyonu kolaylıkla deneyimlemenizi amaçlayan Monster Notebook, Abra, Semruk, Tulpar gibi isimlerini Türk Mitolojisi’ndeki canavarlardan alan modelleri ile bu eşsiz deneyime sizi davet ediyor.

Kanatlı at Tulpar, yeraltı canavarı Abra ve İki başlı kartal Semruk gibi Türk Mitolojisi’nde önemli yerlere sahip canavarlardan esinlenerek oluşturulmuş ve her biri farklı özellikleri ile ön plana çıkan modelleri incelemek için web sitesini ziyaret edebilir, Witcher 3 deneyimini maksimumda yaşamaya hemen başlayabilirsiniz.

Paylaş: