Yaratıcı Oyuncular, Monster’lar Canlanıyor Yarışması ile Hünerlerini Sergiliyor

Monster Notebook  24 Ocak 2017

Haberler

Oyun dünyasının vazgeçilmez bilgisayarlarına hayat veren Monster, tüm oyuncuları yarışmaya davet ediyor. Yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü bir arada kullanacağınız eşsiz videoları #monsterlarcanlanıyor etiketi ile sosyal medya hesaplarınızda paylaşın, Monster’ın efsane oyun bilgisayarlarından birini yakalama şansını elde edin.

Canavara Hayat Vermenin En Eğlenceli Yolu

Hayalini kurduğun yüksek performanslı bilgisayara sahip olmak artık hiç olmadığı kadar kolay. Çünkü Monster’ın yarışması var! Oyun bilgisayarlarının gücünü denemek ve efsane oyunları yüksek performansta oynamak isteyenler için düzenlenecek Monsterlar canlanıyor yarışması, aynı zamanda yeteneklerini ve yaratıcılığını da test edecek. Ancak unutmayın, bu yalnızca gerçek oyuncuların altından kalkabileceği bir yarışma. Yarışın sonunda 1.’yi  ise Abra A5 V8.1.2 15.6″ Oyun Bilgisayarı bekliyor olacak.

Oyunun kuralları oldukça basit. Belirli malzemeler kullanarak, hayalinizdeki Monster modelinin maketini yapacaksınız. Oyun hamuru, oyun blokları, plastik parçalar, karton ya da toprak gibi malzemeler ise, bu maketi yaparken kullanmanız gereken ham maddeler olacak. Yalnızca bu malzemelerden birini kullanabileceğiniz gibi, tüm malzemeleri bir arada kullanabilir, maketinizi dilediğiniz gibi hazırlayabilirsiniz. En beğenilen canavar modeli ve hayalinizdeki oyun bilgisayarı da dereceye girecek ve büyük ödülün sahibi olacak.

Oyunun Kurallarını Sen Yaz

Elbette her oyunda olduğu gibi, bu yarışmada da belirli kurallar çerçevesinde hareket etmek zorundasın. Öncelikle maketini yaparken hiçbir profesyonel yardım almaman gerekiyor. Ancak yine de yardıma ihtiyaç duyarsan, arkadaşlarından ve profesyonel olarak bu işi yapmayan kişilerden destek alabilirsin. Ancak yardım alacağın kişilerin videolarını da, paylaştığın videolar ile birlikte yayınlamayı unutma.

Yarışmaya katılan projelerin karton, oyun hamuru, oyun blokları, plastik parçaları, toprak vb. basit malzemelerden yapılması gerekmektedir. Profesyonel cihazlar (3D Printer vb.) ve/veya profesyonel yardım alınarak yapılan projeler de değerlendirilmeyecektir.

Yarışmanın bir diğer koşulu da Monster’ın Facebook adresinde paylaşılan videoyu beğenmek ve herkese açık olarak duvarında paylaşmak. Hem bu paylaşımları yaptıysan hem de #monsterlarcanlanıyor etiketi ile videonu paylaştıysan, artık sen de yarışma adayları arasındasın demektir.

Oyun Zirvesine Adını Yazdır

Ödül bu kadar büyük olunca, haliyle rekabetin de dozu aynı oranda artıyor. Bu nedenle en yetenekli ve yaratıcı tasarımlar dereceye girebilecek. Dereceye giren isimler, Gaming İstanbul 2017 Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’ndaki etkinlik alanında duyurulacak ve bu sayede oyun dünyasına adını altın harflerle kazıyacak. Dereceye giren birinci tasarım, Abra A5 V8.1.2 oyun canavarı modeline sahip olurken, ikinci tasarım FIFA 2017 ile sahalarda tarih yazacak. Üçüncü en iyi tasarımı da unutmayan Monster, bu tasarımı da OVerwatch ile taçlandıracak.

Yarışmaya katılmak için gerekenler yalnızca yaratıcı bir oyuncu olmak. Eğer sen de bizim gibi oyun dünyasına aşıksan ve ufak malzemeler ile harikalar yaratabileceğine inanıyorsan, hemen işe başla!

Paylaş: