2017’nin Beklenen PC Oyunları Grafik Detayları ile Göz Kamaştıracak

Monster Notebook  21 Nisan 2017

HaberlerOyun

Artan poligon sayıları, yükselen doku çözünürlükleri ve gerçeğe bir adım daha yaklaşan grafikler… Bilgisayar oyunlarının, gelişen grafik teknolojilerinden yararlanması ve oyun geliştiricilerinin, yeni nesil oyun konsolları sayesinde, oyun geliştirme süreçlerini daha rahat sürdürebilmeleri, ortaya çıkan oyunların göz kamaştırıcı grafiklerle donatılmasını sağlıyor.

2017’ye gireli daha birkaç ay olmuşken, bu yılın merakla beklenen oyunları ardı ardına gelmeye başladı. Tabii bu yapımların ortak özellikleri, güçlü bilgisayarla keyif alınarak oynanabilecek, yüksek grafik detaylarına sahip oyunlar olmaları. Şimdi gelin, 2017’de karşılaştığınız ve karşılaşacağınız yapımlara şöyle bir bakalım.

1. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

1

Oyun oynarken “Taktik maktik yok, bam bam bam!” düşüncesini benimseyenlere göre olmayan ancak ciddi ciddi taktik kasanlar için benzersiz sayılabilecek Tom Clancy’s Ghost Recon serisinin en yenisi Wildlands, görenleri kendine hayran bırakıyor. Far Cry dünyasını ve benzeri nice seriyi solda sıfır bırakabilecek görsellerle gelen Wildlands’i oynarken, uyuşturucu kartellerinin peşinde koşmak yerine manzaranın muhteşemliğine dalma ihtimaliniz yüksek.

2. Sniper Elite 4

2

Bundan 12 yıl önce gayet mütevazı bir yapım olarak oyunseverlerin karşısına çıkan Sniper Elite, dördüncü oyununda hem oynanış hem de grafik detayıyla büyük beğeni topluyor. Yine, oyun esnasında belirli taktikler hazırlayarak başarı kazanma odaklı olan Sniper Elite 4, yüksek grafik ayarlarında bambaşka bir hale geliyor.

3. Halo Wars 2

3

Halo evreni, PC’ciler için biraz yabancı olsa da Microsoft, Halo’yu PC tarafında yaşatmaya kararlı ve bunu, Halo Wars 2 ile bir kez daha kanıtladı. Önceki oyunun devamı niteliğindeki yapım, oynanış rahatlığı ve inanılmaz grafikleriyle öne çıkıyor.

4. Resident Evil 7

4

Artık korku oyunları arasında kült haline gelmiş seri Resident Evil, rakam ifadesiyle yedinci oyununda, oyun meraklılarını ters köşe yaptı. FPS kamera açısıyla gelen, üstüne üstlük, son birkaç oyundur benimsenen aksiyon tarafını tırpanlayıp korku ögelerini öne çıkaran yapım, harikulade grafikleriyle ve Capcom’un muhteşem grafik optimizasyonuyla son yılların en başarılı korku oyunları arasına girdi. 

5. Outcast: Second Contact

5

Kült demişken, Outcast’ten bahsetmemek olmaz. Infogrames’in yeniden ele alınan yapımlarından biri olan Outcast: Second Contact, nefes kesen grafikleriyle 2017’nin en çok beklenen oyunları arasına adını yazdırıyor.

6. Vampyr

6

Remember Me ve Life is Strange gibi iki sıra dışı oyuna imza atan DONTNOD Entertainment’ın geliştirdiği Vampyr, ilginç fikirleri beraberinde getiren, karanlık ve gizemli bir yapım. Rol yapma türü oyunları severek oynayan herkesin merakla beklediği Vampyr, atmosferini zenginleştiren grafikleriyle dikkat çekiyor.

Listede yer alan ve almayan tüm yeni nesil oyunları, yüksek grafik detay ayarlarında, yüksek çözünürlükte ve akıcı olarak oynamak istiyorsanız, gerçekten güçlü bir bilgisayar ihtiyacınız var. Üst düzey donanım bileşenleriyle güçlendirilen Monster oyuncu bilgisayarı, oyunlardan maksimum keyfi alabilmenizi sağlıyor. “İşlemci darboğaz yaptı,” ya da “Ekran kartım yetmedi,” gibi sorunlarla karşılaşmadan, yalnızca oyununuza odaklanmak istiyorsanız, ihtiyacınıza uygun konfigürasyona sahip Monster laptoplardan dilediğinizi edinebilirsiniz.

Paylaş: