2019’da Çıkacak Devam Oyunlarıyla Oyuna Doyacaksınız

Monster Notebook  9 Mart 2019

HaberlerOyun

2019’un oyunlar açısından dolu dolu geçecek bir yıl olacağı daha en başından belliydi. Resident Evil 2 Remake gibi yapımlarla müthiş şekilde başlayan 2019, devam oyunlarıyla da unutulmaz yıllar arasına girecek gibi görünüyor. İşte, yılın heyecanla beklenen devam oyunları…

Metro: Exodus (15 Şubat)

RTX teknolojisinin görsel şölen sunduğu, Artyom’un bu defa yarı açık bir dünyada türlü çeşitli maceralara giriştiği yapım, serinin belki de en iyi oyunu olacak.

Crackdown 3 (15 Şubat)

Başından çok sayıda erteleme geçmiş olsa da Just Cause ile Saints Row arası bir oyun deneyimi vadeden Crackdown 3’ten umutluyuz.

Dead or Alive 6 (1 Mart)

Ciddi bir takipçi kitlesi olan ve birbirinden güzel hanım kızların bile yaka paça birbirlerine girişip çeşit çeşit dövüş figürlerini sergiledikleri serinin yeni oyununa kavuşmanıza az kaldı. Gamepad ve klavye tuşlarınıza zeval gelmesin.

Devil May Cry 5 (8 Mart)

Capcom’un kaliteli devam oyun atağının diğer bir parçası olan DMC 5, Dante’nin de aralarında olduğu üç farklı karakteri yönetip irili ufaklı iblisleri, geldikleri yere geri yollayacağınız bir yapım olacak. Oyunda Dante’nin olduğundan bahsetmiş miydik?

Tom Clancy’s The Division 2 (15 Mart)

İlk oyunun çıktığı dönemin ardından aldığı tüm yamalar ve geliştirmeler, yapımı olumlu manada tanınamaz hale getirmişti. İkinci oyun da bu gelişmeleri, grafik ve gameplay iyileştirmeleriyle bir sonraki seviyeye taşıyacak. Heyecan had safhada.

Tropico 6 (29 Mart)

Otoriter rejimlerde yönetici olup binbir türlü garabete imza atmak, Tropico 6 ile bir kez daha alabildiğine eğlenceli bir şekilde deneyimlenecek. Baş karakter her zaman olduğu gibi yine El Presidente.

Rage 2 (14 Mayıs)

Kimilerine göre yenilikçi teknolojisi ve sürükleyici kurgusu sayesinde id Software’in başarılı işlerinden biri olan Rage, çıkışının sekizinci yılında ikinci oyunuyla ve tabii ki bambaşka bir şekilde oyuncularla buluşacak.

Shenmue III (27 Ağustos)

2015 yılında yapılan Kickstarter kampanyasında 2 milyon dolar gibi yüksek bir meblağın sadece 8 saat içerisinde toplanabilmesini sağlayarak oyuncular tarafından ne kadar da çok beklendiğini gösteren yapım, kendine özgü oyun stilinin yeni halini gözler önüne sermeye hazırlanıyor.

Gears 5 (2019)

Serinin çok beklenmeyen karakterleri içeren ama yine de çok beklenen oyunu 2019 içerisinde PC kullanıcılarıyla buluşacak. Oyunun çıkışına kadar külliyat hakkında fikir sahibi olmakta yarar var.

Ori and the Will of the Wisps (2019)

Mükemmel bir oyunun, eşsiz grafikler olmaksızın da yapılabileceğini gösteren Ori and the Blind Forest, bağımsız oyun geliştirici firma Moon Studios’un büyük üne kavuşmasını sağlamıştı. Devam oyununun da aynı başarıyı elde edeceğinden şüphemiz yok.

Psychonauts 2 (2019)

Çıktığı dönem ses getiren ama nedense çok az satan ve hatta Türkiye’de bile oyun dergileriyle birlikte ücretsiz verilen Psychonauts, gerçek anlamda kıymeti bilinmeyen hazinelerden biriydi. Neyse ki ilk oyunun satış sayısının yetersizliği nedeniyle projeyi tamamen sonlandırmayan yapımcılar, ikinci oyunun da bu sene içerisinde geleceğinin müjdesini verdiler.

Paylaş: