Monster Abra A5 V10.2.2 15.6″ Oyun Bilgisayarı ile 4699TL’ye Benzersiz Deneyimi Yaşayın!

Monster Notebook  18 Nisan 2017

HaberlerTeknoloji

Hollywood filmleriyle yarışan senaryoları ve aksiyon sahneleriyle oyunculara keyifli vakit geçirten yeni nesil oyunlar, grafik detay seviyesi ve görüntü çözünürlüğü yükseltildiğinde, zayıf donanımlı bilgisayarlarda akıcı olarak çalışamıyor. Hele bir de oynanan oyunlar işlemci gücüne ihtiyaç duyuyor ya da oyuncu, genellikle online oyunlarla zaman geçiriyorsa yaşanan deneyim beklentinin altına kalabiliyor.

En yeni bilgisayar donanım bileşenlerini kullanarak birbirinden güçlü oyuncu notebook modellerine imza atan Monster, Abra A5 V10.2.2 15.6″ Oyun Bilgisayarı ile oyun tutkunlarının tatmin edici bir oyun süreci geçirmelerine olanak veriyor.

Yırtıcı Tasarım ve RGB Aydınlatmalı Klavyeyle İçinizdeki Canavarı Ortaya Çıkarın

Oyuncuların eksiksiz bir oyun deneyimi yaşayabilmeleri için gerekli olan tüm etkenleri bilen ve bilgisayar konfigürasyonlarını buna göre hazırlayan Monster, Abra serisinin yeni modeli A5 V10.2.2 15.6″ Oyun Bilgisayarı özelinde de oyuncuları memnun etmeyi amaçlıyor.

Monster-Abra-A5-V10-2-2

Monster’a özgü yırtıcı kasa tasarımıyla dikkat çeken ve RGB LED aydınlatmalı klavyesiyle oyuncuların, tarzlarını diledikleri gibi yansıtabilmelerine imkan tanıyan notebook, 1920×1080 piksel çözünürlüğündeki 15.6 inçlik ekranıyla hayranlık uyandırıyor. LED aydınlatmalı IPS ekranıyla, en heyecanlı anların mükemmel bir şekilde görüntülenebilmesini sağlayan bilgisayarın ekranı, renk doğruluğu ve canlılığı konusunda öne çıkıyor. Mat yapısı sayesinde gündüz saatlerinde ve çok aydınlık alanlarda da oyun keyfinin sürdürülebilmesini mümkün kılan ekran, oyun meraklılarına Full HD oyun keyfi yaşatıyor. Bilgisayarını evindeki televizyonuna bağlayarak kullanmak ve oyun keyfini geniş ekranda sürdürmek isteyenler için arka kısmında HDMI portu bulunan model, eğlenceli saatlerin yaşanmasına ortam hazırlıyor.

i7-7700HQ ve GTX 1050 Ti ile Performans Sorunlarını Geride Bırakın

Monster Abra A5 V10.2.2, gücünü Intel’in en güçlü mobil işlemcilerinden Intel Core i7-7700HQ’dan alıyor. Senaryo bazlı oyunların yanı sıra online oynanan FPS oyunlarında da yüksek performans sergileyen dört çekirdekli işlemci, sanallaştırma teknolojisi ile birlikte toplam sekiz çekirdekmiş gibi çalışarak modern oyunların tüm gereksinimlerini karşılıyor. Standart çalışma hızı 2.80 GHz olan işlemci, yoğun işlem gücü gerektiren oyunlarda ise hızını 3.80 GHz’e kadar yükseltiyor.

Grafik işlemci kısmında da yüksek performansından taviz vermeyen notebook, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti grafik işlemcisiyle pek çok oyunda yeterlilik gösteriyor. 4 GB kapasiteli bellekle donatılan grafik işlemci, oyunların yüksek çözünürlük ve grafik detay seviyesinde yetersiz grafik belleği nedeniyle sorun yaşamasını engelliyor. Böylece, grafik bellek yetersizliği nedeniyle karşılaşılabilen takılma ve işlem gücünden bağımsız yavaşlamalar da ortadan kalkıyor.

Monster-Abra-A5-V10-2-2-Oyun-Bilgisayari

Yüksek Miktarda RAM ve Hızlı SSD ile Yükleme Sürelerini Unutun

Yeni nesil oyunların sayısız detay barındıran bölümleri, oyuncuların sıklıkla şikayet ettikleri uzun süren yükleme sürelerine neden oluyor. Bu durumun önüne geçen Abra A5 V10.2.2, 540 MB/s okuma hızına sahip 240 GB kapasiteli M.2 yapıdaki SSD’si ve 2400 MHz hızında çalışan 16 GB kapasiteli RAM’iyle yükleme sürelerinin alabildiğine kısa sürmesini sağlıyor. Yüksek RAM miktarı sayesinde RAMDisk yapılandırmalarının uygulanabilmesine de olanak veren model, günceli rahatlıkla yakalıyor. Bunların yanı sıra 1 TB kapasiteli mekanik diski de beraberinde getiren oyuncu bilgisayarı, kullanıcılarına; 802.11ac destekli Wi-Fi, Bluetooth 4.2, Gigabit Ethernet, USB 3.0, USB 3.1 (Type-C), 4 in 1 kart okuyucu, dahili stereo hoparlör gibi sayısız imkanı da sunuyor.

Türü fark etmeksizin, yeni nesil tüm oyunlarda tatmin edici performans sergileyen ve sahip olduğu ekstra özelliklerle kendinden bekleneni veren Abra A5 V10.2.2 15.6″ Oyun Bilgisayarı, 30 Nisan 2017 tarihine kadar geçerli olan öğrenci indirimiyle 4699 TL’ye alınabiliyor. Güncel oyunları yüksek grafik detay ayarında ve akıcı olarak oynamak isteyen herkes, tercihini Monster’dan yana kullanıyor.

Paylaş: