Abra A5 V11 Serileri, Oyunculara Beklenenin Üzerinde Bir Performans Sunuyor

Monster Notebook  7 Mart 2017

HaberlerTeknoloji

Oyun performansını geliştirecek donanımlar ile güçlendirilmiş yeni Abra notebookların yeni serileri raflarda yerini alıyor. Kod adı: Kaby Lake olan 7. nesil Intel Core i7 işlemci gücünü, GeForce GTX 1050 ekran kartının yüksek çözünürlüğü ile birleştiren yeni Abra A5 V11 serileri, atmosferi ve aksiyonu doyasıya yaşayabileceğiniz bir ortam yaratıyor. Monster’ın tüm işlevsel özelliklerini de beraberinde getiren model, oyuncular arasında çıtayı yükseltiyor.

Monster Abra Notebooklar, A5 V11 Serileri ile Yeni Bir Döneme GiriyorAbra-A5-V11.1.1-KeyboardOyun severlerin yıllardır beğenerek takip ettiği Monster, gücüne güç katmaya devam ediyor. Yenilenen ve çok daha güçlü bileşenler ile geliştirilen Abra A5 serisi, V11 atılımını gerçekleştiriyor. Oyun severler için, yine oyun severler tarafından dizayn edilmiş yeni Abra serileri, NVIDIA 9 serisi ekran kartlarına oranla %40 performans artışını da beraberinde getiriyor. Destansı sahneleri, unutulmaz müsabakaları ve dinamizm dolu yarışları hiç olmadığı kadar görkemli bir hale getiren ekran kartı, aynı zamanda Intel’in yeni nesil işlemci mimarisi Kaby Lake ile de kusursuzlaşıyor.

Oyun bilgisayarı denildiğinde ilk akla gelen markalar arasındaki yerini gün geçtikçe sağlamlaştıran Monster, atılımlarını bellek teknolojilerinde de ortaya koyuyor. DDR4 Ram desteği ile donatılmış yeni nesil Abra A5 V11 serileri, kendi neslinin de ötesinde bir performansı beraberinde getiriyor. Bir önceki nesillere göre %30, kendi nesline göre de %20 daha dinamik bir yapıya kavuşan DDR4 destekli Monster, veri işleme hızını ve verimlilik artışlarını da çok daha mutlak bir güce kavuşturuyor.

A5’in Verimliliği, Fiyat Performans Avantajı ile BirleşiyorAbra-A5-V11.1.1-solOyuncuların yüksek sistem gereksinimi ihtiyacını, en doğru şekilde karşılamayı amaçlayan Monster, hem A5 hem de A7 serilerinde çok daha mutlak bir fiyat performans seçeneği sunuyor. Dilediğiniz gibi seçim yapabileceğiniz ve depolama alanını kişiselleştirebileceğiniz bir ortam yaratan Monster, bu sayede SSD ya da HDD seçeneklerine göre seçim yapabileceğiniz iki farklı versiyon ile geliyor. Dilerseniz SSD eklemesi ya da çıkarması yapabilir, kişisel ihtiyacınıza ya da bütçenize göre modelinizi şekillendirebilirsiniz.

Full HD 144 Hz yenileme hızı ile donatılmış ekranları sayesinde de atmosferi doyasıya yaşayabileceğiniz çözünürlüğü beraberinde getiren V11 serileri, 170 derecelik geniş görüş açısına tamamen hakim olmanızı kolaylaştırıyor. TrueColors teknolojisi sayesinde oyun bilgisayarınızı harici bir monitöre bağlayabilir, Mini Display portlarının ayrıcalıklarını doyasıya yaşayabilirsiniz.

Güçlü Sistem Gereksinimleri İçin Mutlak Soğutma Teknolojisi

Özellikle uzun saatler boyunca bilgisayar başında oyun oynayanlar için tasarlanmış Turbo Fan teknolojisi de, Abra A5 V11 serilerinin vazgeçilmezleri arasına giriyor. Sistem aşırı yükleme yapmaya başladığında ya da aşırı ısındığında devreye giren bu fanlar, hem notebook modelinin serinliğini belirli seviyede tutuyor hem de akşamlarınızı koruyor.

Paylaş: