Abra A5 V12.1 15.6″ Oyun Bilgisayarı ile Bu Yazın Kazanını Siz Olun!

Monster Notebook  12 Haziran 2017

HaberlerOyunTeknoloji

Geliştirdiği bilgisayarları, oyun tutkunlarının beklentilerine ve taleplerine göre yapılandıran Monster, Abra serisinin yeni üyesi Abra A5 V12.1 15.6″ Oyun Bilgisayarı ile fiyat-performans segmentine adım atıyor.

Hem taşınabilirlik hem de sunduğu performans bakımından öne çıkan Abra A5 V12.1 15.6″ Oyun Bilgisayarı, Monster’a özgü yırtıcı tasarımıyla hardcore oyuncuları cezbediyor. Güçlü donanımı, zengin bağlantı noktaları ve güncel gereksinimlere uygun yapısıyla uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz model, genişleme seçenekleriyle de beğeni topluyor.

Monster Abra ile Günün Farklı Saatlerinde Keyifle Oyun Oynayın

Oyun tutkunlarının günün farklı saatlerinde oyun oynadıklarını bilen ve ortaya koyduğu bilgisayarları bu yönde şekillendiren Monster, Abra’nın yeni modelinde 15.6 inç genişliğindeki mat ekrana ve beyaz arka aydınlatmaya sahip klavyeye yer veriyor. 1920×1080 piksel (Full HD) çözünürlüğünde görüntüler oluşturan ekran, mat yapısı sayesinde aşırı aydınlık ortamlarda ve gündüz saatlerinde de oyun sahnelerinin eksiksiz görebilmenizi sağlıyor. Chiclet tuş yapılı Türkçe Q klavye de, gerek arka aydınlatmasıyla gerekse tuş basma hissiyatıyla dikkat çekiyor. Sound Blaster Cinema 3 destekli stereo hoparlörüyle dolgun sesler oluşturan ve oyun seanslarınızın alabildiğine keyifli geçmesini temin eden Monster Abra A5 V12.1 15.6″ Oyun Bilgisayarı, HD kamerası ve mikrofon desteğiyle oyun yayını yapabilmenizin de önünü açıyor.

Intel Core i5 İşlemci ile Performansın Doruklarına

 Bir ilki gerçekleştiren Monster, oyun ve yoğun işlem gücü gerektiren uygulamaların üstesinden gelecek Intel Core i5-7300HQ işlemci ile buluşturuyor. Dört çekirdekli ve 2.50 GHz ilâ 3.50 GHz frekansları arasında çalışma hızı sunan işlemci, tek kişilik ve çok oyunculu oyunları akıcı oynayabilmenize yardım ediyor. Grafik çözümü tarafında, NVIDIA’nın 4 GB bellekli GeForce GTX 1050 grafik işlemcisiyle güçlendirilen Monster Abra A5 V12.1 15.6″ Oyun Bilgisayarı, modern üç boyutlu ve AAA oyunları, 30-60 FPS bandında çalıştırabiliyor. G.Skill marka 8 GB kapasiteli DDR4L belleği ve 240 GB kapasiteli WD Green M.2 SSD’si ile oyun yükleme sürelerinin asgari düzeye inmesini sağlayan model, tüm bu donanım bileşenlerinin etkili soğutulmasıyla sorunsuz ve stabil bir oyun süreci yaşamanıza olanak veriyor. Mini DisplayPort 1.3, USB Type-C ve 802.11ac gibi güncel teknolojileri de beraberinde getiren ürün, iki kilogramı biraz aşan ağırlığıyla oyun keyfinin her yerde sürdürebilmenizi mümkün hale getiriyor.

Monster-Abra-A5-V12.12

En güncel oyunları, Full HD çözünürlükte ve yüksek grafik detay ayarlarında oynamak istiyorsanız, 3299TL’lik fiyatıyla Abra A5 V12.1 15.6″ Oyun Bilgisayarı sizin için ideal çözüm olabilir.

Paylaş: