Abra A7 V7.3 17.3″ Gaming Laptop ile Üst Seviye Oyun Deneyimi!

Monster Notebook  20 Haziran 2017

HaberlerOyunTeknoloji

Birbirinden güçlü oyuncu bilgisayarlarıyla Türkiye’deki dijital oyunculuğa meraklı herkesin gönlünü kazanan Monster, Abra A7 V7.3 17.3″ Gaming Laptop ile fiyat-performans alanında da söz sahibi oluyor.

Kısıtlı bütçeye sahipseniz ve bir oyuncu bilgisayarı edinerek yeni oyunları yüksek çözünürlükte ve ileri düzey grafik detaylarıyla oynamak istiyorsanız, Abra A7 V7.3 17.3″ Gaming Laptop’ı tercih edebilirsiniz. Monster’a özgü keskin ve yırtıcı hatları üzerinde bulundururken, en yeni bağlantı noktaları ve donanım bileşenleriyle güçlendirilen model sayesinde, eğlence dolu anlara yelken açabilirsiniz.

RGB Klavyeli Abra A7 V7.3 17.3″ Gaming Laptop ile Tarzınızı Yansıtın

Donanım bileşenleri kadar ekran konusunda iddialı olan Abra A7 V7.3 17.3″ Gaming Laptop, 17.3 inç genişliğindeki ve 1920×1080 piksel çözünürlüğündeki ekranıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Mat yapıdaki ekran, ortam ışığının yaratabileceği parlamaları minimuma indirerek oyunlarınızın sekteye uğramasını engelliyor. Klavye konusunda da farkını ortaya koyan ürün, RGB arka aydınlatmalı klavyesiyle tarzınızı yansıtmanızı sağlıyor. Zengin renk skalası içerisinden dilediğiniz renkleri seçerek klavyenin farklı bölgelerini aydınlatabileceğiniz mekanizma, oyunları günün ilerleyen saatlerinde de keyifle oynamanıza yardım ediyor. Klavye tuşlarına basıldığı anda ilerledikleri mesafe için kullanılan “Travel Distance” noktasında da beklentinizi rahatlıkla karşılayacak Chiclet formundaki Türkçe Q klavye, hem oyun hem de bilgisayar kullanım süreçlerinize gerçek anlamda renk katıyor.

Sound Blaster 3 destekli ve toplamda 4 Watt’lık çıkış gücüne sahip stereo hoparlörüyle tatmin edici düzeyde ve detaylı sesler oluşturan Abra A7 V7.3 17.3″ Gaming Laptop, dahili mikrofonun yanı sıra 1.0 megapiksel çözünürlüğündeki HD  kamerayla geliyor. Sevdiklerinizle görüntülü ve sesli görüşme yapabilmenize olanak veren oyuncu bilgisayarı, aynı zamanda oyun seanslarınızı İnternet’ten canlı yayınlamanıza da zemin hazırlıyor.

Oyunlardaki Başarınızın Anahtarı: Abra A7 V7.3 17.3″ Gaming Laptop

Oyun dünyasındaki rakiplerinize karşı doğru stratejiler geliştirmenizin yolu büyük oranda, kullandığınız bilgisayardan geçiyor. Bunun farkında olan Monster, yüksek performanslı Abra A7 V7.3 17.3″ Gaming Laptop’ı güncel ve üst düzey donanım bileşenleriyle donatıyor.

Intel’in en güçlü mobil işlemcilerinden biri olan Intel Core i5-7300HQ ile tek kişilik oyunları ve çok oyunculu yapımları işlemci darboğazı yaşamadan oynamanızı sağlayan ürün, bu işlemciyi NVIDIA’nın GeForce GTX 1050 grafik işlemcisiyle destekliyor. 4 GB GDDR5 ile modern oyunları saniyede 30 ilâ 60 kare arasında oynamanızı mümkün kılan grafik işlemci, CUDA gibi teknolojileriyle video düzenleme işlemlerinizin daha kısa sürmesine yardımcı oluyor.

Gerek yeni nesil oyunları gerekse günlük hayatta kullandığınız uygulamaları sorunsuz olarak çalıştırabilmeniz için 8 GB kapasiteli G.Skill Ripjaws belleklerle zenginleştirilen gaming laptop , çift bellek slotuyla genişleme olanağı sunuyor. Gereksinim duyduğunuz takdirde 32 GB kapasiteli belleklerle de kullanabileceğiniz model, depolama çözümüyle de günceli yakalıyor.

Kart okuyucu, USB 2.0, USB 3.0 ve USB 3.1 (Type-C) portlarıyla çok amaçlı kullanıma uygun hale gelen Abra A7 V7.3 17.3″ Gaming Laptop, oyun keyfinizi geniş ekrandan sürdürebilmeniz için HDMI ve Mini DisplayPort çıkışlarını da üzerinde bulunduruyor. Bluetooth 4.2 ve Dual Band destekli kablosuz ağ bağdaştırıcı (802.11ac) sayesinde mobil durumdayken de İnternet’e bağlanabilmenizi temin eden ürün, Gigabit Ethernet portuyla eksiksiz hale geliyor.

2

Grand Theft Auto V’ten Titanfall 2’ye, For Honor’dan Resident Evil 7’ye kadar sayısız oyunu yüksek grafik detay ayarlarında akıcı şekilde oynamanıza imkan tanıyan Abra A7 V7.3 17.3″ Gaming Laptop’ı hemen edinebilir , dijital dünyanın tadını Monster farkıyla çıkarabilirsiniz.

 

Paylaş: