BAUSuperMassive Monster Sponsorluğu ile Yenilmezliğe Doğru Adım Atıyor

Monster Notebook  26 Nisan 2017

HaberlerOyunTeknoloji

E-spor söz konusu olduğunda akıllara ilk gelen oyunlardan League of Legends, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de başarısıyla parmak ısırtan takımların öne çıkmasını sağlıyor. Kısa süre önce kurulmuş olmasına karşın dünya çapında başarılı sonuçlara imza atan ve gücünü, Bahçeşehir Üniversitesi ile yaptığı iş birliğiyle katlayan BAUSuperMassive, Türkiye’deki oyun meraklılarının yakından tanıdığı Monster’ın sponsorluk anlaşması ile daha da yenilmez oluyor. League of Legends haricinde Overwatch ve Heartstone oyunları için de profesyonel oyuncuları bünyesinde barındıran BAUSuperMassive, üstün başarılarıyla yerli ve yabancı rakiplerini ezip geçiyor.

Yüksek performanslı oyuncu bilgisayarlarına yatırım yapanların oyunlarını, performanstan ve oyun keyfinden ödün vermeksizin oynayabilmelerini sağlayan Monster, League of Legends 2017 Kış Mevsimi Finali’nden hemen önce BAUSuperMassive’e sponsor olduğunu açıkladı. Türkiye’de profesyonel oyunculuğun gelişmesi adına önemli bir gelişme olan sponsorluk anlaşması, BAUSuperMassive’in finaldeki başarısıyla taçlanarak hem takım destekçilerini hem de Monster’a gönül vermiş oyun tutkunlarını sevince boğdu. Oyunfor.Crew takımıyla gerçekleştirdiği kıyasıya mücadele dolu maçtan 3-1 galip ayrılan ve Brezilya’da yapılacak MSI (Mid-Season Invitational) 2017 turnuvasına katılma hakkı kazanan BAUSuperMassive, Türk oyunculuğunun hangi noktaya ulaştığını milyonlara bir kez daha kanıtladı.

Super-Massive-Monster

Takımdaki her bir oyuncunun; strateji geliştirme, risk alabilme ve üstün refleks kabiliyetleriyle oyundaki karakterini yönetmesi üzerine kurulu League of Legends oyunu, çıktığı günden bu yana MOBA türü oyun tutkunlarının, her gün saatlerce oynadığı oyunlardan biri olmayı başarıyor. Yalnızca MOBA türündeki oyunlarda değil, online olarak oynanan diğer oyun türlerinde de bilgisayardan kaynaklanan gecikme ve aksamaların yaşanmaması, oyuncuların, maç esnasında aldıkları kararları anbean uygulayabilmelerini sağlıyor. Yüksek performanslı oyuncu bilgisayarı dendiğinde akla ilk gelen yerli bilgisayar markası Monster’ın geliştirdiği modeller, e-Spor organizasyonlarına hazırlanan tüm oyun meraklıları için ideal seçim haline geliyor. Özelleştirilmiş ekranları, güçlü donanım bileşenleri ve etkin soğutma sistemleriyle, profesyonel oyunculuğa adım atmak isteyenlerin öncelikli tercihi olan Monster, Türk oyunculuğuna katkı vermeyi sürdürüyor.

League of Legends maçlarını takip edip BAUSuperMassive takımını destekleyenlerin gönlünü sponsorluk anlaşmasıyla kazanan Monster, sektördeki yerini güçlendirirken oyunculara verdiği değeri, bir kez daha gösteriyor.

Paylaş: