Benzersiz Atmosfer Monster Oyun Bilgisayarları ile Buluştu: Metro: Last Light

Monster Notebook  12 Şubat 2016

HaberlerOyun

Karanlık ve nemli Moskova metrolarına bir kez daha giriş yapıyoruz. Bu kez Monster oyun canavarlarının sunduğu üstün performansı da yanımıza alıyoruz. Üstün performans ile kusursuz aksiyonu doyasıya yaşayabileceğimiz Metro: Last Light, daha önce hiç olmadığı kadar heyecan dolu bir atmosferi önümüze seriyor.

Moskova Metrosuna Hoş Geldiniz

Metro 2033 romanını okumuş olanların aşına olduğu karanlık, korkutucu ve mutasyona uğramış yaratıklarla dolu kıyamet sonrası bilim kurgu dünyasında geçen Metro: Last Light, yeni oyunuyla bir kere daha Moskova metrosuna bizleri davet ediyor. Büyük bir nükleer felaketin ardından Moskova Metrosu’na sığınan insanların hayatlarını ve istasyonlar arasında kurulmuş ülkelerin siyasi çekişmelerini konu alan oyun, ilk çıktığı günden beri gerek hikayesi gerekse grafiksel yenilikleri ile merak uyandırmıştı.

Bir kere daha Artyom’un gözünden metro koridorlarına adım attığımız serinin ikinci oyununda ise oyunseverleri yine birbirinden farklı sürprizler bekliyor. Yüzeyde yaşayan ve mutasyona uğramış yaratıkların (diğer bir adı ile Dark Ones) yok edildiği noktadan başlayarak başlayan hikaye, ilk dakikada bizi içerisine çekiyor. İlk oyundan aşina olduğumuz survival oyun moduna, steath ve shooter modlarını da ekleyerek atmosferi daha da heyecanlı bir hale getiren Metro: Last Light, mutasyona uğramış yaratıklara ait bir tür ile Artyom’un iletişime geçme çabasını konu alıyor.

Eşsiz Performans ile Karanlık Bir Yolculuk Başlıyor

Nazilerin hüküm sürdüğü şehir istasyonları ile komünist konolilerinin arasında amansız mücadele hız kesmeden devam ederken Artyom ve Dark One’ların arasındaki hikayeye odaklanan yeni seri, elbette beraberinde ilk oyundan da aşına olduğumuz bir problemi de getirdi. İlk oyunda bilgisayarlarımızı oldukça zorlayan yüksek sistem gereksinimleri ve gelişmiş grafik motoru ihtiyacı, ikinci oyunda da yine karşımıza çıkıyor.

Nvidia GTX serisi ekran kartları ve güçlü işlemci ihtiyaçları ile karşımıza çıkan bu yeni oyun, yine birçok sistemi zorlayacak gibi görünüyor. Hikayesi ve oynanışı ile benzersiz bir atmosfer sunan oyunu, hakkını vererek oynamak için oyun bilgisayarınızın güncel ve en güçlü bileşenleri bünyesinde barındırıyor olması gerekiyor.

Canavarın Gücünü Metroya Hapsettik

Monster oyun bilgisayarları ise tam olarak bu noktada devreye giriyor. Sunduğu benzersiz güç ve kusursuz performans ile mükemmel bir kullanımı amaçlayan Monster modelleri, amansız metro mücadelesini tam anlamıyla yaşamanızı sağlıyor. En iyi ekran kartlarını ve en yeni nesil işlemcileri bir araya getirerek eşsiz bir güç elde eden modeller, canavar gibi bir performans sunuyor.

Fokus Bilgisayar bünyesinde faaliyetlerini gösteren Monster, taşınabilir bir masaüstü deneyiminin kapılarını açıyor. Ergonomik ve şık tasarımlara sahip laptop oyun bilgisayarları, masaüstünün gücünü her zaman yanınızda taşımanızı sağlıyor. Metro: Last Light, Witcher 3, Assassin’s creed syndicate, Batman arkham knight gibi yüksek grafik ihtiyacına sahip ve bonkör bellek desteği gerektiren oyunlarda dahi kusursuz bir kullanım sunuyor. Model isimlerini Türk Mitolojisi’ndeki canavar isimlerinden alan Monster oyun bilgisayarı modellerini detaylı olarak incelemek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Paylaş: