Bütün Öğrencilere Seslenen Bilgisayarlar Okula Dönüş Kampanyası Farkıyla Monster’da!

Monster Notebook  18 Eylül 2021

Haberler

Türkiye’deki oyun meraklıları ve profesyonellerin yakından tanıdığı Monster Notebook, geliştirdiği yüksek performanslı dizüstü bilgisayar modellerini “Okula Dönüş Kampanyası” kapsamında indirimli fiyatlar üzerinden öğrencilere sunuyor. İlköğretim, ortaöğretim ve üniversite düzeyindeki öğrencilerin gereksinimlerine yanıt verecek teknik özelliklere sahip modeller, tercih edilen çözüme göre Windows işletim sistemini de beraberinde getiriyor.

Bilgisayar Okuryazarlığına Adım Atmak ve Proje Geliştirme İçin İdeal

Teknolojinin tam da ortasına doğan Z Kuşağı ve Alfa Kuşağı, akıllı cihazlarla birçok dijital içeriği ilk elden deneyimleyip internetin sunduğu imkânlardan yararlanabiliyor. Ancak geldiğimiz noktada, bilgisayar okuryazarlığı her geçen gün giderek önem kazanıyor. Bir bilgisayarın nasıl kullanılacağının öğrenilebilmesi, işletim sistemi ve ofis araçlarıyla ne gibi işlemler yapılabileceği, öğrencilerin bilgisayar ve teknolojiye yaklaşımlarını olumlu yönde etkiliyor. Bunun yanında, küçük yaştaki öğrenciler için hazırlanan kodlama oyunları ve dersleri, onların zihin dünyalarını şekillendirebilmelerine yardım ediyor. Monster imzası taşıyan Abra dizüstü bilgisayarlar, ilköğretim çağındaki öğrencilerin ihtiyaç duyacakları tüm özellikleri fazlasıyla sunuyor. Çocukların ve gençlerin kolayca kullanabilecekleri şekilde dizayn edilen modeller, öğrencilerin okul hayatlarında onlara birçok alanda destek olurken derslerden artakalan zaman dilimini en verimli biçimde geçirebilmelerine de zemin hazırlıyor.

Lise çağındaki öğrenciler de Monster’ın hazırladığı bilgisayarlar sayesinde derslerinde yüksek başarılar elde edebiliyor. Özellikle mesleki ve teknik liseye devam eden gençler, projelerini sorunsuz şekilde tamamlayabilmek için Monster dizüstü bilgisayarlardan güç alabiliyor. Monster’ın daha kapsamlı kullanım senaryolarında görev üstlenebilen yüksek performanslı Tulpar serisi dizüstü bilgisayarlar, muhteşem birer oyuncu bilgisayarı oldukları için oyun oynama ve hatta oyun geliştirme süreçlerinde değerlendirilebiliyor.

Üniversitedeki En Önemli Yardımcınız Monster Olacak

Üniversite yaşantınız boyunca, akademik kaynakları doğru şekilde taramanız, literatürü takip etmeniz, teknik bir bölüme devam ediyorsanız sıklıkla kullandığınız uygulamaların öğretici dokümanlarını (tutorial) incelemeniz, bölümünüzde başarı elde edebilmeniz için bir tercihten ziyade gereklilik hâlini alıyor. Her ne kadar akıllı cihazlarınızla bu işlemlerden bazılarını kısıtlı olarak yapabilseniz de her an yanınızda taşıyabileceğiniz, hafif ama güçlü bir laptop kullanmanız akademik kariyerinizi hedeflediğiniz gibi şekillendirebilmenize katkıda bulunuyor. Bu süreçte Monster dizüstü bilgisayarlar; güçlü donanımları, IPS panelli ekranları, taşınabilirlik sınırlarının altında kalan ağırlıkları sahip olması gibi avantajlarıyla öne çıkıyor. Abra, Tulpar ve Semruk serilerinden dizüstü bilgisayarlar, mühendislik ve mimarlık bölümlerinde okuyan, dolayısıyla her koşulda yüksek başarım sergileyebilen bir bilgisayar kullanması gereken öğrencilerin beklentilerini rahatlıkla karşılıyor.

Tüm öğrencilerin katılabileceği “Okula Dönüş Kampanyası” Monster’ın her bir model için sunduğu özelleştirme seçenekleri ile daha değerli hâle geliyor. Eğer siz de eğitim yaşantınızdaki başarınızı artırmak istiyorsanız kampanyaya dâhil edilen modelleri zaman kaybetmeden inceleyin ve aralarından dilediğinizi satın alın.

Monster Okula Dönüş İndirimi

Paylaş: