Call of Duty: Infinite Warfare Oynamanız için 6 Önemli Neden

Monster Notebook  26 Aralık 2016

HaberlerOyun

2003 yılından bu yana hız kesmeden devam eden Call of Duty serisi, düşmanlara dünyayı dar ettikten sonra soluğu bu defa uzayda almaya karar veriyor ve Call of Duty: Infinite Warfare ile oyuncuları uzayda maceralara davet ediyor. Çizgisellikten uzak oynanışı ve çoklu oyuncu haritalarının yanı sıra modlarıyla da kendinden söz ettiren Call of Duty: Infinite Warfare’i oynamanız için önemli nedenleri sizler için sıraladık. Eğer seriyi sevmenize rağmen benimsenen yeni konsept yüzünden yapıma mesafeli yaklaşıyorsanız, bu nedenler fikrinizi değiştirebilir.

2

1. Nefes Kesen Tek Kişilik Senaryo Modu

Yeniliklere açık biriyseniz ve bilim kurgu yapımlara karşı ilginiz varsa, Call of Duty: Infinite Warfare size aradığınızı rahatlıkla verebilir. Hele işin içine robotlar, yer çekimsiz alanlar ve farklı gezegenlerde kaynak arayışları da girince, oyunun kendi dünyasında kısa sürede kaybolabilirsiniz.

3

2. Yepyeni Eklektik Düşmanlar

Oyunun ana senaryosunda sizi ikilemde bırakabilecek sayısız detay var, bunlardan biri de düşmanlar. Zira düşmanların gerçek anlamda neye hizmet ettiklerini uzun süre anlayamayacak, onların iyi niyetli mi kötü niyetli mi olduğuna bir türlü karar veremeyeceksiniz.

4

3. Yuvarlanan Asteroitler Arasında Kıyasıya Mücadele

Yenilikçilik noktasında her zaman çıtayı bir üst noktaya taşıyan ve Call of Duty serisinin en iyi yapımlarına imza atan Infinity Ward’un ellerinden çıkan Call of Duty: Infinite Warfare, adrenalin patlaması yaşayacağınız sinematik çatışma anlarına şahit olmanızı sağlıyor. Görsel anlamda hayli ilerleyen oyun motoru, uzayın derinliklerinde kaybolmuşluk ve yalnızlık hissini de derinden hissetmenize ortam hazırlıyor. Psikolojinizi şimdiden hazırlayın.

5

4. Sıfır Yer Çekimli Alanlarda İt Dalaşı

İt dalaşının ne olduğunu biliyorsunuz. Peki ya sıfır yer çekimli alanda it dalaşına ne dersiniz? Uzay geminize atlayıp düşmanlarla kapışmak hiç bu kadar heyecanlı olmamıştı. Özellikle gemi kullanımına anında adaptasyon sağlamanız ve sürüş mekaniklerini kısa sürede çözerek usta birer pilot olmanız gayet kolay; tabii kısa sürede ustalaşan yalnızca siz olmayacaksınız.

6

5. Zombi Modu = Sınırsız Eğlence

Evet elbette biliyoruz, bu bir Treyarch oyunu değil ama Infinity Ward da geleneği bozmamış ve Call of Duty: Infinite Warfare’e bir zombi modu eklemiş. Son derece eğlenceli mekanlarda geçen ve ufak tefek sürpriz yumurtalarla süslenen bölümler, dinamik olmalarıyla da dikkat çekiyor. Bizce denemeden geçmeyin, üzülürsünüz.

Abra A7 V5 4.3

6. Yüksek Performanslı Oyun Deneyimi için Canavar’ı Seçin

Oyun keyfini her yerde sürdürmek isteyen oyun severlerin yakından tanıdığı Monster, birbirinden güçlü modelleriyle Call of Duty: Infinite Warfare’i yüksek grafik ayarlarında akıcı olarak çalıştırıyor. Siz de Monster’ın laptop modelleri arasından dilediğinizi edinerek güncel oyunları en iyi şekilde oynayın.

Paylaş: