CS GO Tarihinin En İyi 5 AWP Oyuncusu

Monster Notebook  30 Temmuz 2018

HaberlerOyun

Counter Strike: Global Offensive oyununda en güçlü silahlardan biri kuşkusuz, AWP isimli keskin nişancı tüfeği. Silahınıza ve oyundaki hünerlerinize ne kadar güvenirseniz güvenin bu silahı iyi kullanan oyunculara denk geldiğinizde soğuk terler dökebilirsiniz. Peki ya karşınıza sosyal ağlardaki videolarını izlerken bile tedirgin olduğunuz CS: GO tarihindeki en iyi 5 AWP oyuncusu çıksa nasıl olurdu? Bu iç karartıcı senaryoyu şimdilik boş verip bahse konu 5 oyuncu kimlermiş onlara bir bakalım.

  1. Tomáš Šťastný (oskar)

1991 doğumlu Çekyalı Tomáš Šťastný, 2006 yılından beri Counter-Strike ile içli dışlı. Çeşitli takımlarda boy gösteren ve şimdiye dek çeyrek milyon dolar kazanan oskar nikli profesyonel oyuncu, Almanya’nın en güçlü CS: GO takımlarından mousesports takımında AWP oyuncu olarak görev yapıyor. Şimdiye dek 7 binin üzerinde rakibini saf dışı eden oyuncunun şu an kullandığı fare ise Zowie’nin EC2-A modeli.

  1. Gabriel Toledo (FalleN)

1991 doğumlu bir başka AWP ustası ise Brezilyalı Gabriel Toledo. CS 1.6 dönemlerinden beri sahalarda olan 13 yıldır bulunduğu takımların başarıdan başarıya koşmasına yardım eden FalleN nikli oyuncu, yaklaşık 780 bin dolarlık kazancıyla başarısını maddi olarak da kanıtlıyor. Oyuncu, oskar gibi 7 binin üzerinde kill sayısıyla oyun kariyerine devam ediyor ve şimdiki takımı MIBR.

  1. Tyler Latham (Skadoodle)

ABD’li Tyler Latham, en genç ve oyunculuk kariyerine nispeten yeni başlayan profesyonellerden. 1993 doğumlu olan ve sahalarda Skadoodle nikiyle terör estiren oyuncu, Cloud9 takımında yer alıyor ve 8 bin kişilik kill sayısıyla çevresine korku salıyor. Takımının başarısında etkili rol oynayan Skadoodle, maçlarda first kill yaparak yaptığı işi adeta şova dönüştürüyor.

  1. Ladislav Kovács (GuardiaN)

Counter-Strike 1.6 ile başlayıp CS: Source ile sürdürdüğü kariyerini CS: GO ile taçlandıran Slovakyalı Ladislav Kovács, listenin 1991 doğumlu üyelerinden biri. 2017’den beri FaZe Clan takımının kadrosunda bulunan GuardiaN nikli oyuncu, 12 bin kill sayısı ve 1.47 açılış kill oranıyla tam bir ölüm makinesi haline geliyor.

  1. Kenny Schrub (kennyS)

YouTube ve diğer mecralardan videolarını izlerken dehşete düşebileceğiniz bir başka CS: GO AWP profesyoneli, 1995 doğumlu Fransız Kenny Schrub. G2 Esports takımının en önemli oyuncularından biri olan kennyS nikli oyuncu, profesyonel oyunculuk kariyerine CS: Source ile başlayanlardan. Saniyeler içinde rakip takımdaki oyuncuları tek başına saf dışı edebilmesi, hareket halindeki ve hatta zıplayarak hedef şaşırtmaya çalışanları bile headshot ile öldürme gibi becerilere sahip oyuncu, önceki niki The MagiciaN’ın (Sihirbaz) hakkını veriyor.

Paylaş: