CS: Go’da Aim Geliştireceğiniz 5 Atölye

Monster Notebook  31 Aralık 2020

Oyun

Ne kadar deneyimli bir CS:GO oyuncusu olursanız olun, yapıma kısa bir süreliğine bile ara verseniz, geri döndüğünüzde aynı performansla oynayamayabiliyorsunuz. Bu, sıradan oyuncular için değil profesyonel CS:GO oyuncuları için de geçerli bir durum tabii. Şayet isabet oranınızı artırmak adına kendinizi geliştirebileceğiniz haritalar arıyorsanız, yazımızda yer vereceğimiz haritaları mutlaka denemelisiniz. Haritaları oyununuza ekleyebilmek için yapmanız gereken; atölye kısmından CS:GO oyununu seçip açılan yeni sayfada haritayı aratarak bulmanızın ardından içeriğe abone olmak, hepsi bu.

1) Aim Botz – Training (Geliştirici: ULLeticaL)

Hâlihazırda 16 milyonu aşkın abonesi olan ve 2014 yılından bu yana en çok tercih edilen harita, farklı şekillerde nişan alma; yakın, orta ve uzak mesafeden atış yapma gibi sayısız seçenek sunuyor. Alanın dinamik oluşu, botları da haritayı da belirli oranda şekillendirebilmenize imkân tanıyor. 10 gigabayta yakın boyuta sahip haritayı düzenli olarak kullandığınızda sabitken ve hareket hâlindeyken çok daha iyi atışlar yapabildiğinizi göreceksiniz.

2) training_aim_csgo2 (Geliştirici: .kataS)

Oyunda henüz yeniyseniz ve çevrim içi karşılaşmalarda rakipler karşısında zor anlar yaşıyorsanız, .kataS adlı kullanıcının geliştirdiği harita size göre olabilir. Temel hedeflerle dolu olmasına karşın kısa sürede atış yüzdenizi artırmanızı sağlayacak harita, 2 gigabayta yakın boyutlara sahip ve şu an 6 milyonu aşkın abonesi var.

3) Recoil Master – Spray Training (Geliştirici: ULLeticaL)

2015 yılından beri atölyenin en popüler CS:GO eğitim haritalarından Recoil Master – Spray Training, birçok haritada imzası bulunan ULLeticaL’ın marifetlerinden biri. Geri tepme hâkimiyetini artırmak ve spray özelliklerinizi geliştirmek için değerlendirebileceğiniz harita yaklaşık 4,5 GB büyüklüğünde ve 7 milyona abone tarafından kullanılıyor.

4) Training Center 1.5c (Geliştirici: ZooL)

Hareketli botlara karşı nişan alma pratiği yapabilmenizi sağlayan haritada bulunan dört ayrı oda, farklı koşullarda etkili atışlar gerçekleştirebilmenize imkân tanımakta. Ufak değişkenlerle büyük başarılar elde edilebileceğini gösteren harita, yaklaşık 4 GB boyutlarında ve haritanın şu an, 2 milyona yakın abonesi mevcut.

5) Fast Aim / Reflex Training (Geliştirici: yolokas)

CS:GO’da zamanla reflekslerinizi kaybettiğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Hiç vakit kaybetmeden Fast Aim / Reflex Training haritasını yükleyerek hızla nişan alıp sağlam atışlar yapabilir, kaybettiğinizi düşündüğünüz reflekslerinize yeniden kavuşabilirsiniz. 5 milyona yakın abonesi bulunan harita, kısa sürede sizin de favoriniz olacak.

Paylaş: