CS:GO En İyi 1vs1 Haritaları

Monster Notebook  19 Kasım 2021

Oyun

Yıllar önce çıkmış bir çevrim içi çok oyunculu oyunu ayakta tutan en önemli unsur, güncel kalabilen içeriğidir. Counter-Strike: Global Offensive de özellikle Steam atölyesine eklenen yeni içerikleri sayesinde neredeyse 10 yıldır güncelliğini korumayı sürdürüyor, hatta oyuncu sayısını artırmaya devam ediyor. Yapımın, Steam istatistiklerinde en çok oynanan oyun olması tesadüf değil.

CS:GO için hazırlanan haritalar, hiç şüphesiz oyunu diri tutan etmenlerin başında geliyor ve 1vs1 haritaları, oyuncuların en çok tercih ettiği ve abone olduğu içeriklerin başında geliyor. Dilerseniz doğrudan Steam’in kendi verilerine göre, tüm zamanların en yüksek oyunu alan, en iyi 1vs1 haritalardan bazılarına bakalım.

MIBR 1v1

MIBR 1v1

Klasik oyun modu için uygun yapıdaki harita, çeşitli gizli sürprizlerin yanı sıra tarihî referansları da içeriyor. Oyuncuların teke tek karşılaşmaları için en çok tercih ettikleri haritalardan biri olan MIBR 1v1’in abone sayısı 132 bine yaklaşmış durumda. 7800’e yakın oya sahip beş yıldızlı harita, belirli aralıklarla güncellenerek daha da cilalanıyor.

aim_map 1v1

aim-map 1v1

Hem klasik oyun modu hem de alıştırma için uygun yapıdaki aim_map 1v1, iki oyuncunun karşılıklı mücadele edebilmesi için son derece uygun. Gleb adlı Steam kullanıcısı tarafından geliştirilmiş ve kısa süre önce atölyeye eklenmiş olmasına rağmen 262 bini aşkın kullanıcı tarafından abone olunan harita, 7796 oy ile beş yıldıza layık görülmüş.

1v1 Metro

metro 1v1

Metro tünellerinin klostrofobik atmosferinde teke tek kapışmanın verdiği gerilimi pek az şey verebilir. İşte 1v1 Metro da bu gerilimi fazlasıyla hissedebileceğiniz, harika bir harita. Dört senedir yayında olan ve Noodle adlı Steam kullanıcısı tarafından geliştirilen harita, yaklaşık 105 bin aboneye sahip. Deathmatch başta olmak üzere birçok oyun moduna uygun yapıdaki 1v1 Metro, 2700’ü aşkın oy ile beş yıldızlı haritalar arasına adını yazdırıyor.

1v1 Aim_Map

1v1 aim-map

Klasik ve Deathmatch oyun modlarına uygun şekilde dizayn edilen 1v1 Aim_Map, hem botlara hem de gerçek oyunculara karşı mücadele edilebilmesine imkân tanıyor. Sade tasarımı ve otantik atmosferiyle CS:GO oyuncularının ilgisini çeken harita, 2016’dan bu yana yayında ve 588 bini aşkın oyuncunun aboneliğini kazanmış. 17 bini aşkın oyla beş yıldız alan harita, son güncellemesini geçen yıl alarak en iyi formuna kavuştu.

1v1_map

1v1 map

Adı o kadar olmasa da kendisi oldukça akıllıca tasarlanan 1v1_map pek çok oyun modunu destekliyor. Listemizdeki diğer haritalar gibi bot ve gerçek rakiplere karşı oynanabilmesine olanak veren harita, hayli taze olmasına rağmen 101 bin aboneye doğru gidiyor ve 1600’e yakın oyla beş yıldızı elde ediyor.

1v1map

1v1map

Belli başlı birkaç silahın kullanılabildiği bir harita olan 1v1map, Traiker adlı Steam kullanıcısının ilk haritası olma özelliği taşıyor. 2018 yılında boy gösteren harita, hâlihazırda 159 bine yakın aboneye sahip ve 2600’e yakın oy ile beş yıldız alıyor. Harita, uzun süredir güncelleme almamış olmasına rağmen hâlâ binlerce oyuncunun favorisi.

1v1_deagle

1v1_deagle

Adından da anlayacağınız üzere ateşli silah olarak yalnızca Desert Eagle’ı kullanabildiğiniz harita, Klasik oyun modu için uygunluk gösteriyor. Geçen yıl Steam atölyesine giren ve LEWIS HAMILTON adlı Steam kullanıcı tarafından geliştirilen 1v1_deagle, teke tek kapışmalar kadar dörde dört karşılaşmalar için de ideal. Pratik yapmak ya da yalnızca eğlenmek için değerlendirilebilen harita, yazının hazırlandığı gün itibarıyla 170 bini aşkın oyuncunun aboneliğine sahip. Aynı zamanda 1700’e yakın oyla beş yıldızlı 1vs1 haritalar arasına adını yazdıran 1v1_deagle, 600’ü aşkın oyuncunun da favorisi konumunda.

Paylaş: