CS:GO En Pahalı AK47 Skinleri

Monster Notebook  30 Haziran 2021

Oyun

Counter-Strike: Global Offensive, artık yalnızca bir oyun değil, birçok oyuncunun kendilerini ifade edebilecekleri bir saha. Hem oyundaki silah kullanımı ve taktik hünerlerini hem de sürpriz şekilde buldukları ya da edindikleri silah skin’lerini-dış görünüşlerini sergilemek için oyuna giren sayısız oyuncu var. Tabii bir de tutkunu oldukları silahlar için özel skin yatırımları yapanlar da yok değil. Özellikle nadir bulunan skin’lere ciddi oranda para verebilen oyuncular, dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de bulunabiliyor. AK-47 gibi sıklıkla tercih edilen bir makineli tüfek için ender görülen skin’lerin fiyatları gerçekten şaşırtıcı olabiliyor. Dilerseniz gelin, CS: GO’daki en pahalı AK-47 skin’lerinden bazılarına birlikte göz atalım. Bu fiyatlandırmaları, Steam’in Türkçe arayüzünü kullanarak Topluluk Pazarı üzerinden bulduğumuzu ekleyelim.

Ateş Yılanı (Savaş Görmüş): 15.672,15 TL

Bu yazının hazırlandığı tarih itibarıyla Steam Topluluk Pazarı’nda yalnızca bir adet bulunan Ateş Yılanı skin’i, daha uygun fiyattan sipariş veren 900’e yakın oyuncu tarafından beklense de 15.672,15 TL’den listeleniyor. Daha önce yaklaşık 5.900 lira ve 8.320 liraya alıcı bulan skin için şimdiden 6.233 TL gibi fiyatları ödemiş olanlar var.

Kırmızı Laminant (Fabrikadan Yeni Çıkmış): 13.955,18 TL

Aynen Ateş Yılanı (Savaş Görmüş) gibi Topluluk Pazarı’nda yalnızca bir tane olan Kırmızı Laminant (Fabrikadan Yeni Çıkmış), en pahalı ikinci AK-47 skin’i ve fiyatlandırması 13.955,18 TL. Geçtiğimiz yılın sonlarında aynı skin, bu fiyatlandırmanın altıda birine çok defa satılmış. İstatistiklere bakıldığında en yakın zamanda yaklaşık 12 bin liraya da satılan skin’in, diğer skin’lerde olduğu gibi uygun fiyatlısı bekleniyor. 700’ü aşkın CS: GO oyuncusu, 7.600 liralara varan alım siparişleriyle Kırmızı Laminant dış görünüşü için sırasını bekliyor.

Vulkan (Fabrikadan Yeni Çıkmış): 12.251,57 TL

Steam Topluluk Pazarı’nda üç ayrı kullanıcı tarafından listelenmiş olmasına karşın fiyatı hâlâ çok yüksek olan Vulkan (Fabrikadan Yeni Çıkmış), AK-47 tutkunlarının bir başka gözdesi. Ender bulunan bir skin olmasından ötürü genellikle epey yüksek fiyatlara satılan Vulkan, yakın zamanlı satışlar arasında yalnızca 2021 Mayıs ayının başlarında 12,48 lira gibi uygun bir fiyata satılmış ki bu, bir fiyatlandırma hatasından kaynaklı olabilir. Zira genel fiyatlandırma aralıkları, şu anki liste fiyatının dörtte birine denk geliyor. 1500’ü aşkın oyuncu tarafından 11 bin liraya yaklaşan fiyatlarla siparişi verilen ve satışı beklenen skin, önceki iki dış görünüş gibi StatTrak özelliğine sahip.

Hidroponik (Az Aşınmış): 12.183,47 TL

StatTrak özelliği bulunmayan ve 7 ayrı kullanıcı tarafından listelenen, buna karşın fiyatıyla nadir bulunan skin’ler gibi hayli yüksek olan Hidroponik (Az Aşınmış), yazının hazırlandığı gün itibarıyla en düşük 12.183,47 TL üzerinden listeleniyor. En insaflı satıcının belirlediği fiyat bu kadar yüksekken diğer kullanıcıların liste fiyatları, 17 bin liraya kadar uzanıyor. Zaman zaman 180 liraya bile satılabilen skin, 2020 yılının başlarında 1.000 lira civarında sunulurken yaz aylarına girdiğimizde fiyatlar birkaç katına çıkmış. 960 kişiyi aşkın oyuncu tarafından 12 bin liraya yaklaşan fiyatlarla sipariş edilen ve düşük fiyattan listelenmesi beklenen skin, listenin en pahalı ve ender bulunan ürünlerinden biri.

Ateş Yılanı (Az Aşınmış): 12.015,21 TL

Listemizdeki diğer Ateş Yılanı skin’inden kondisyon ve StatTrak özelliğinin bulunmamasıyla ayrılan Ateş Yılanı (Az Aşınmış), üç ayrı kullanıcı tarafından listeleniyor. Oyunculara, Bravo Operasyonu sırasında operasyonun topluluk haritalarını kutlamak amacıyla verilen ve gerçekten nadir bulunan skin, 2021 yılının ilk aylarında ortalama 2.000 – 2.200 lira ile satılırken diğer skin’ler gibi fiyatı son zamanlarda hayli yükselmiş. 1.700’e yakın sayıda oyun tutkunu tarafından 12 bin liraya yaklaşan fiyatlarla siparişi verilen ve fiyatının biraz daha uygun olması beklenen skin, en popüler ve pahalı AK-47 dış görünüşlerinden.

Paylaş: