CS:GO En Pahalı AWP Skinleri

Monster Notebook  16 Temmuz 2021

Oyun

Oyundaki başarısını her maçta birkaç adım daha ileriye taşıyan Counter-Strike: Global Offensive oyuncularının birçoğu, yalnızca refleksleri ve becerileriyle değil, aynı zamanda kullandıkları silahların skin’lerinin verdiği motivasyonla da başarılı sonuçlar alabiliyor. Favori silahı AWP ile ölümcül atışlar yapan ve sahalara korku salan oyuncular, daha fazla tanınırlık kazanmak için nadir bulunan skin’lere yatırım yapabiliyor. Öyle ki kimi skin’ler, güçlü bir oyun bilgisayarı fiyatına bile denk gelebiliyor. Peki, en pahalı AWP skin’leri hangileri? Gelin, birlikte göz atalım.

AWP | Solgun (Az Aşınmış)AWP | Solgun (Az Aşınmış): 15.688,67 TL

Steam’in Türkçe arayüzünü kullanarak Topluluk Pazarı üzerinden görüntülediğimiz en pahalı AWP skin’i, yazının hazırlandığı gün itibarıyla AWP | Solgun (Az Aşınmış) şeklinde çıkıyor. Aynı skin için 13.306,00 TL veya daha az fiyata sipariş veren 2230 kişi bulunsa da skin’in yalnızca bir tane olması, onu çok ama çok değerli kılıyor. Aynı skin’in önceki dönemlerde de fiyatı pek uygun değilmiş ve 9.500 küsur liralara alıcı bulmuş.

AWP | Solgun (Fabrikadan Yeni Çıkmış)

AWP | Solgun (Fabrikadan Yeni Çıkmış): 15.089,63 TL

Bu defa aynı skin’in fabrikadan yeni çıkmış sürümü listenin ikinci sırasına yerleşiyor. Toplam iki adet bulunan skin, az aşınmış sürümüne kıyasla yaklaşık 600 lira daha ucuz ancak şu anki fiyatı bile el yakıyor. Nispeten uygun fiyat teklifiyle bekleyen 5728 kişi bulunsa da 14.125,39 TL ile fiyat düşüşünü bekleyen birilerinin olduğu da Topluluk Pazarı üzerinden görüntülenebiliyor.

StatTrak™ AWP | Oni Taiji (Fabrikadan Yeni Çıkmış)StatTrak™ AWP | Oni Taiji (Fabrikadan Yeni Çıkmış): 12.914,74 TL

StatTrak™ özelliğine sahip olan skin’lere talep oldukça fazla ve nadir bulunan skin’ler tarafında da bu durum geçerliliğini koruyor. 12.914,74 TL’lik fiyatı ile listenin üçüncü sırasına yerleşen bu skin de yazının hazırlandığı gün itibarıyla StatTrak tarafından onaylı 92 leşe sahipti. Geçtiğimiz aylarda aynı skin, yaklaşık 2 bin liralara satılırken muhtemelen nadirlik seviyesi arttığı için şu anki fiyatı hayli yüksek ama aynı skin’i 8.044,38 TL’den bekleyen birileri de var.

StatTrak™ AWP | Grafit (Az Aşınmış)StatTrak™ AWP | Grafit (Az Aşınmış): 9.627,75 TL

Önceki aylarda fiyatı 600 liralarda seyreden ama geçtiğimiz mayıs ayından itibaren ederi, yükseliş trendine kapılan StatTrak™ AWP | Grafit (Az Aşınmış), hâlihazırda dört satıcı tarafından listelenen bir skin. En uygun fiyatlı olan 9.627,75 TL bandında olsa da diğer satıcılar skin için yüksek fiyatlar talep ediyorlar. Renk bakımından önceki üç skin’den çok daha ciddi olan StatTrak™ AWP | Grafit (Az Aşınmış), gizliliğe önem veren CS:GO oyuncularının favorisi olabilir.

StatTrak™ AWP | Yıldırım ÇarpmasıStatTrak™ AWP | Yıldırım Çarpması: 9.547,72 TL

2021 itibarıyla fiyatı zirveyi görmeye başlayan ve son dönemde fiyatı 9.547,72 TL’ye ulaşan skin, tek bir satıcı tarafından oyunculara sunuluyor. 1067 kullanıcı tarafından 4.719,76 TL ve görece düşük fiyatlardan alınmak istense de şu an için farklı bir satıcıda ilgili skin bulunmuyor. Skin’deki görsel efekt adını, metalik ana taban üzerine yıldırım motifi boyaların anodik işleme yöntemiyle eklenmesinden alıyor.

StatTrak™ AWP | Yıldırım ÇarpmasıStatTrak™ AWP | Yıldırım Çarpması (Fabrikadan Yeni Çıkmış): 7.735,76 TL

Listenin altıncı sırasında aynı skin’in bu defa fabrikadan yeni çıkmış sürümü var. Fiyat açısından daha erişilebilir olan ancak yine de çok pahalı olan skin’in fiyatındaki farklılığın temel nedeni, toplam 14 satıcı tarafından sunuluyor olması. Her ne kadar satıcılardan en insaflı olanı 7.735,76 TL gibi bir fiyat belirlese de diğer satıcılar, ağızlarını 13 bin liraya ulaşan fiyatlardan açıyor. 1499 kullanıcı ise en fazla 5.405,94 TL ödeyerek skin’e ulaşmayı hedefliyor.

Paylaş: