CS:GO En Pahalı M4A1-S Skinleri

Monster Notebook  22 Ekim 2021

Oyun

Counter-Strike dünyasında 8 yıl gibi kısa bir zaman dilimlik mazisi olan ve anti terörist tarafında ter döken oyuncuların M4A4’e alternatif olarak gördükleri etkili silah M4A1-S, namıdiğer Colt M4A1 Carbine, yalnızca oyunculara sunduğu avantajlarla değil sıra dışı skin’leriyle de ses getiriyor. Özellikle nadir bulunan ve bu nedenle fiyatı arşa doğru çıkan M4A1-S skin’lerinden bazıları, bir oyuncu bilgisayarından bile pahalıya satılabiliyor. Peki, son dönemde en pahalı M4A4 skin’lerinin fiyat aralıkları nasıl, Steam’in Türkçe arayüzünü kullanarak Topluluk Pazarı yardımıyla bulduğumuz skin’lere birlikte bakalım.

Hatıra M4A1-S | Nitro (Az Aşınmış): 15.423,64 TL

Yazının hazırlandığı gün itibarıyla Steam Topluluk Pazarı’ndaki en pahalı M4A1-S skin’i konumundaki Nitro, oldukça özel bir kaplama. 2013 DreamHack SteelSeries CS:GO Şampiyonluğu anısına hazırlanan, VeryGames ve Copenhagen Wolves arasında gerçekleşen Çeyrek Final maçı esnasında düşen skin, tam da bu nedenle erişilmesi zor bir meblağda sunulmakta. Hâlihazırda 672 kullanıcı, 1.777,40 liradan başlayan ücretler ödeyerek bu skin’e ulaşmaya çalışıyor.

M4A1-S | Ormana Hoş Geldin (Görevde Kullanılmış): 12.365,90 TL

Kadim Koleksiyon’un bir parçası olan ve üzerindeki görselde, alacakaranlıktaki bir orman ve kadim ikonografi bulunuyor. Özellikle sıra dışı silah kaplamalarının tutkunu olan CS:GO oyuncularının ilgisini çeken skin, şu an üç kullanıcı tarafından satışa sunulmuş durumda ve belirlenen en düşük fiyat, 12.365,90 TL. Bu ilginç silah kaplamasına hayran kalan 466 Steam kullanıcısının, 10.456,04 lira ve daha düşük fiyatlı siparişlerle kaplamaya sahip olmaya çalıştığını belirtelim.

Hatıra M4A1-S | Şaheser (Fabrikadan Yeni Çıkmış): 12.108,72 TL

Wildstyle formunda bir grafiti ile şekillendirilen skin, hem madden hem de manen oldukça değerli. Zira bu silah kaplaması, 2019 StarLadder Berlin CS:GO Şampiyonası anısına hazırlanmış. Ayrıca Astralis ve Team Liquid takımları arasında yapılan Çeyrek Final maçı sırasında düşerek o raundun en değerli oyuncusu Keith Markovic tarafından imzalanmış. Toplam iki Steam kullanıcısı tarafından satışa çıkarılan skin’i, daha uygun fiyatlar ödeyerek edinmek isteyen 256 oyuncu var.

M4A1-S | Ormana Hoş Geldin (Eskimiş): 9.197,08 TL

Yeri geldiğinde fiyatı korkunç şekilde artan ürünler kategorisine rahatlıkla ekleyebileceğimiz M4A1-S skin’i, kısa bir süre öncesine kadar şimdiki fiyatının neredeyse yarısına satılırken yazının hazırlandığı zaman itibarıyla 9.197,08 liradan alıcı bekliyor. Şimdilik üç farklı Steam kullanıcısının listelediği silah kaplamasını eski fiyatına yakın değerden bekleyen ve daha düşük fiyattan almak arzusunda olan 371 kullanıcı bulunuyor.

Hatıra M4A1-S | Şövalye (Fabrikadan Yeni Çıkmış): 8.895,06 TL

Listedeki en önemli ve nadir bulunan silah kaplamalarından biri olan Şövalye, yine bir elektronik spor karşılaşmasında düşmüş. 2016 ESL One Köln CS:GO Şampiyonası anısına hazırlanan, Team Liquid ve mousesports takımları arasında düzenlenen Grup Aşaması maçı esnasında düşen ve raundun en değerli oyuncusu Nicholas Cannella’nın imzaladığı skin, iki Steam kullanıcısı tarafından satışa sunuluyor. 6.367,86 TL ya da daha uygun fiyatlara sipariş veren 630 kullanıcının edinmeyi beklediği silah kaplaması, adını Rönesans zırhı temalı pirinç kakmalarından alıyor.

M4A1-S | Ormana Hoş Geldin (Savaş Görmüş): 6.695,01 TL

Listeye üçüncü defa girebilecek kadar popüler olan Ormana Hoş Geldin silah kaplaması, bu defa savaş görmüş versiyonuyla alıcılarını bekliyor. Steam’de üç kullanıcının listelediği ve en uygun fiyatlısının 6.695,01 lira olduğu skin, 4.655,66 lira ya da daha uygun fiyatlı sipariş veren 390 kişi tarafından da bekleniyor. Aynı ürünün, bu yılın Nisan ayında 3000 lira civarı bir fiyattan satıldığını ekleyelim.

Paylaş: