CS:GO En Pahalı M4A4 Skinleri

Monster Notebook  17 Eylül 2021

Oyun

Özellikle profesyonel oyuncuların rekabetçi karşılaşmalarda tercih ettikleri silahlardan biri olan M4A4, varsayılan hâliyle yeterince güzel görünüyor ama bu silah için satın alınabilecek skin’ler, rakipleri tir tir titretebiliyor. Sahalarda fırtına gibi eserken silahının görünümüyle de destan yazmak isteyen oyuncular, hiç tereddüt etmeden M4A4 skin’lerine ciddi meblağlar ödeyebiliyor. Peki, son dönemde en pahalı M4A4 skin’lerinin fiyatları ne durumda? Steam’in Türkçe arayüzünü kullanarak Topluluk Pazarı aracılığıyla görüntülediğimiz skin’lere birlikte bakalım.

M4A4 | Poseydon (Fabrikadan Yeni Çıkmış): 15.538,22 TL

CS:GO’da zaman geçirip sıra dışı skin’leri araştıran oyuncular için normal sayılabilecek bir fiyattan, 15.538,22 TL üzerinden sunulan silah kaplaması, şu an yalnızca bir kişi tarafından listeleniyor. 2021 Temmuz ayının sonlarında bu fiyatın yaklaşık 5 bin lira daha azına satın alınan skin’in fiyatı, nadirliğinden ötürü hızla artıyor. Tabii deniz ve deprem tanrısı Poseidon’un görseline sahip bu kaplamayı elde etmek için liste fiyatından çok daha düşük fiyat teklifinde bulunan 1.300’den fazla oyuncu mevcut.

M4A4 | Poseydon (Az Aşınmış): 13.501,62 TL

Az önceki kaplamanın bu defa az aşınmış görünüme sahip versiyonu olan skin, yazının hazırlandığı gün itibarıyla üç Steam kullanıcısı tarafından listeleniyor ve aralarındaki en düşük fiyat, 13.501,62 TL. Geçen yılın başlarında bu fiyatın neredeyse dörtte biri ederine satılan ancak nadirlik noktasında herhangi bir değişiklik yaşamayan skin’in 5.827,56 TL veya daha düşük fiyatlardan toplam 719 bekleyeni var.

M4A4 | Modern Avcı (Fabrikadan Yeni Çıkmış): 8.592,65 TL

Maalesef ederinden daha fazla fiyata satışa çıkarılan skin’lerden biri de Modern Avcı (Fabrikadan Yeni Çıkmış) versiyonu. Birkaç hafta öncesine kadar bin küsur liralardan satılan ve bir süredir bu fiyat aralıklarında gezinen skin’e, hâlihazırda ürünü listeleyen kullanıcı tarafından 8.592,65 TL biçilmiş durumda. Tabii aynı kaplamayı 1.355,24 TL veya daha düşük fiyattan bekleyen 400 kişi bulunuyor.

StatTrak™ M4A4 | Asil Paladin (Fabrikadan Yeni Çıkmış): 5.462,89 TL

Görünümüyle gerçekten de listedeki en asil kaplama olan Asil Paladin (Fabrikadan Yeni Çıkmış), StatTrak özelliğiyle yine diğer silah kaplamalarından ayrılıyor. Onaylı leşleri sayarken belli başlı istatistikleri de başarıyla izleyen skin, toplam üç kullanıcı tarafından listeleniyor. Diğer iki kullanıcıya kıyasla daha insaflı olan Steam kullanıcısının skin için belirlediği fiyat ise 5.462,89 TL. Önceki aylarda gerçekleşen satışlar dikkate alındığında bu fiyat normal sayılıyor. Hatta birkaç hafta evvel yapılan 8.000,81 TL’lik satış düşünüldüğünde bu değer düşük bile kalıyor. Ancak skin’ler için ayırabileceği bütçesi kısıtlı olan 622 oyuncu, 3.131,92 TL veya daha düşük fiyattan bu kaplamayı almayı bekliyor.

StatTrak™ M4A4 | Asiimov (Görevde Kullanılmış): 5.334,45 TL

Adını Isaac Asimov’dan alan ve bilim kurgu tasarımıyla boyanan skin, canlı renkleriyle öne çıkarken bir önceki kaplama gibi StatTrak avantajlarını oyunculara sunuyor. Fiyatı son birkaç ay içerisinde epey yükselen silah kaplamasının nadirlik oranı azaldığı ve çok sayıda oyuncu tarafından satışa çıkarıldığı için ederi de düşüş eğiliminde. Yazının hazırlandığı an itibarıyla on kullanıcının listelediği skin’in en düşük fiyatı 5.334,45 TL. Yaklaşık 700 oyuncu ise aynı kaplamayı 3.828,17 TL veya daha düşük bir fiyattan edinmeyi istiyor.

StatTrak™ M4A4 | İmparator (Fabrikadan Yeni Çıkmış): 4.804,24 TL

İmparator tarot kartından ilham alınarak hazırlanan ve açıkçası oldukça hoş görünen silah kaplaması, bundan iki sene öncesine göre çok makul ama StatTrak özelliğinin de etkisiyle hâlâ yüksek fiyatlardan satışa çıkarılıyor. Yedi kullanıcının listelediği skin, 3.403,43 TL veya daha düşük fiyattan alım yapmak isteyen 443 kişi tarafından heyecanla bekleniyor.

Paylaş: