CS:GO’daki En Etkili Silahlar

Monster Notebook  7 Ağustos 2017

HaberlerOyun

​İnternet kafelerin yaygınlaştığı dönemlerden bu yana en çok oynanan FPS oyunlarından Counter-Strike, uzun sayılabilecek bir zamandan sonra yerini Counter-Strike: Global Offensive’e bıraktı. Tabii bir dizi yenilikle birlikte…

Grafik açısından gayet güzel görünen Counter-Strike: Global Offensive, “Çalışıyorsa dokunma,” prensibinden hareketle birçok özelliğini de yenilik gerçekleştirmeden, önceki oyunlardan aldı. Silah konusunda oyunculara çeşitlilik sunan CS: GO’da sağlam silahları seçmek, maçları kazanmak için yine çok önemli. Şimdi dilerseniz CS: GO’daki en etkili silahlardan bazılarına birlikte göz atalım.

1.AK-47

Yabancıların “Oldies but goldies” dediği türden bir silah AK-47, nam-ı diğer Kalaşnikof. Hemen her oyunda bir şekilde denk gelip kullandığımız silah, CS: GO’nun da vazgeçilmezi. Kullana kullana alışılan yapısı, yakın ya da uzaktaki düşmanları indirebilme yeteneği ve usta oyuncuların “Spray” yapmakta da kullandıkları AK-47 listemizin tepesine yerleşiyor.

2.P90

Aklınızda ciddi bir katliam yapmak varsa ve geniş mermi kapasiteli şarjöre sahip etkili bir silah arıyorsanız P90 tam size göre. Düşük geri tepmesiyle hem stabil atış yapabilen hem de yakın mesafede aynı anda çok hedefi vurabilme imkanı tanıyan P90, zırh delici mermileriyle de öne çıkıyor.

3.Desert Eagle

AK-47 gibi Counter-Strike serisinin yanı sıra başka birçok oyunda da kullandığımız Desert Eagle, uzun mesafelere etkili atışlar yapabiliyor ve güçlü olmasıyla yakın mesafede de düşmanlara merhamet etmiyor.

4.TEC-9

Geniş mermi kapasitesiyle birçok oyuncunun favorisi olan ve hareket etseniz dahi iyi nişan aldığınızda etkili atışlar yapabilmenize imkân veren TEC-9, iddialı maçların olmazsa olmazı konumunda.

5.M4A4

CS: GO’da ciddi bir kariyer yapmayı planlıyorsanız kariyer adımlarınızı sağlam atmanızı sağlayacak silahlardan biri şüphesiz M4A4’tür. Yaptığınız her atışta etkisini hissedeceğiniz M4A4 deneyimli ellerde, düşmana tam anlamıyla kan kusturuyor.

6.Five-SeveN

“Her attığım mermi benim için kıymetlidir,” diye düşünüyorsanız ve CS: GO’da ciddi stratejiler geliştirerek ilerliyorsanız, zırh delebilen mermileri ve yüksek isabet oranıyla Five-SeveN’ı maçlarda yanınızdan ayırmamalısınız. Biraz pahalı ama emin olun, parasının hakkını veriyor.

7.AWP

Tek mermiyle rakipleri demoralize etmek istiyorsanız, en etkili keskin nişancı tüfeklerinden biri olan AWP’yi denemelisiniz. Dürbünsüz kullanıldığında isabet oranı düşen AWP, maçlarda yeriniz sabitse ve düşmanları uzaktan indirmeyi hedefliyorsanız paraya kıyıp alabileceğiniz silahlar arasına giriyor.

8.M4A1-S

Pek çok oyuncuya göre AK-47’ye alternatif olan M4A1-S, hem uzak menzil atışlarında hem de yakın mesafede son derece etkili silahlardan biri. “Spray” yapmak istiyorsanız ve gerek yüksek şarjör kapasiteli gerekse sessizliğiyle sık tercih edilen M4A1-S’i önemli maçlarda seçebilirsiniz.

Counter-Strike: Global Offensive maçlarının yıldız oyuncularından biri olmayı istiyorsanız ve bu amaçla düzenli antrenmanlar yapıyorsanız, oyundaki potansiyelinizi en iyi şekilde gösterebilmenizi sağlayan Monster oyuncu bilgisayarı modellerinden dilediğinizi edinebilirsiniz.

 

Paylaş: