Dota 2’nin En Yeni Güncellemesi: Bahar Temizliği 

Monster Notebook  30 Mart 2016

HaberlerOyun

Milyonların tutkunu olduğu, dünyanın en çok oynanan oyunlarından olan ve E-spor konusundaki en başarılı oyunlardan görülen DotA 2 yeni güncellemesi ile oyunu daha keyifli hale getirdi.

1- Kamera Kontrol Tuşları
1

Oyundaki en belirgin güncellemeler karakterlerden çok oyunun işleyişi ve ara detaylar ile ilgili oldu. Haritadaki farklı bölgelere göz atabilmek için artık ctrl ve kısa yol tuşunu kullanabileceksiniz. Özellikle support oynamayı sevenlerin işine yarayacak bir güncelleme oldu.

2- Ayarlar Menüsündeki İyileştirmeler

2

Tekrar canlanma esnasında zaman harcamanızı engelleyecek ayarlar Advanced Options ve Advanced Hotkeys kısmına taşındı. Artık reborn sırasında daha hızlı ve kolay ayarlamalar yapabileceksiniz.

3- Orman Kamplarındaki Yenilikler

3

Tarafsız izleme olanakları ile orman kamplarındaki (NC) doğuşu koyduğunuz wardlar ve observerlar ile izleyebileceksiniz. Bu sayede creep kamplarının engellenmesi veya engellerin kaldırılması daha kolay olacak.

4- Envanter Geliştirmesi

4

Envanterdeki eşya sayısı 1080 iken şimdi 10.000’e çıkartıldı. Artık eşyalarınızı silmeden envanterde bulundurabileceksiniz. Ayrıca Dota 2 marketinden edinebileceğiniz envanter genişletme eşyası ile envanterinizi genişletme işleminiz 24.000’den 34.000’e çıkartıldı.

5- Envanter İyileştirmesi

5

Envater arayüzü de kullanılırlığı arttırma adına iyileştirildi. Artık envantere en son hangi ürünün geldiğini görebileceksiniz.

6- Tüm Mağaza’ya Göz Atabileceksiniz

6

Client içindeki mağazaya Browse tuşu eklendi. Turnuva biletlerini, mevsimlik hazineleri, pro eşyaları ve daha fazlasını araştırıp, daha kolay bulabileceksiniz.

7- Kahramana Özel Kısayol Tuşları

7

Her kahramanın her skill’ine farklı bir kısayol tuşu ekleyebileceksiniz. Settings>Hotkeys ile bu ayarları yaparak heroya özel bir şekilde kendi ayarlarınızı atayabileceksiniz.

8- Bağımsız Ses ve Chat Susturması

8

Artık dilediğiniz oyuncunun ses ve chat ayarlarını susturabileceksiniz. Skorboard’u açtığınızda her oyuncu için bu seçenekleri görerek dilediğinizi sustabileceksiniz.

9- Minimap İkon Güncellemesi

9

Rakibinizin yönünü daha rahat ve kolay algılayabilmeniz için X işareti oklarla değiştirildi. Bu sayede hızlı bir şekilde rakibinizi takip edebileceksiniz.

10- Kule Menzili ve Kulenin Hedef Göstergesi

10

Bir kuleyi seçtiğinizde artık kulenin menzilini ve kime kilitlendiğini görebileceksiniz. Options>Interface yoluyla bu özelliği Alt+kısayol tuşuna atayabileceksiniz.

11- Tüm bu güncellemeler ile birlikte Monster, Dota 2’yi doyasıya oynamanız için sizleri bekliyor.

dota

Eartshaker’ın şok dalgalarını daha iyi hissetmek, Phoenix’in ışık hızındaki saldırılarını net bir şekilde yakalayabilmek, Lone Druid’in öfkeli dönüşümlerine yakından tanıklık edebilmek ve sorunsuz bir şekilde Dota 2 oynayabilmek için Monster’ın oyun bilgisayarları www.monsternotebook.com.tr/oyun-bilgisayarlari.html adresinde yeni sahiplerini bekliyor!

 

Paylaş: