EA FC 24: En İyi Genç Orta Sahalar

Monster Notebook  29 Haziran 2024

Oyun

Futbol simülasyon oyunları cephesindeki liderliği hâlâ kimselere kaptırmayan EA FC 24, içerdiği sürükleyici çevrim içi karşılaşmaları kadar Kariyer moduyla da sayısız oyuncunun ekran karşısında güzel saatler geçirmesini sağlıyor. Futbol dünyasını yakından takip eden oyuncular, genç yetenekleri de takımlarına ekleyerek sahalarda fırtınalar estiriyorlar. Peki, orta saha için hangi isimleri seçmek daha avantajlı? Takımın beyni olarak hem savunma hem de hücumda büyük rol oynayan en iyi genç orta saha oyuncularına, gelin birlikte göz atalım.

Jamal Musiala (Reyting: 86, Potansiyel: 93, Bayern Münih)

jamal-musiala

2003 doğumlu Jamal Musiala, Bayern Münih’in parlayan yıldızlarından biri. Üst düzey yetenekleri ve 94 puanlık top sürme becerisiyle fark yaratan Musiala, sahada rakip savunmaları zorlayan bir oyuncu oluyor. Çevikliği ve mükemmel dengesi, onu, EA FC 24 Kariyer modunda vazgeçilmez kılıyor.

Jude Bellingham (Reyting: 87, Potansiyel: 92, Real Madrid)

bellingham

Real Madrid’in genç yıldızı Jude Bellingham, 2003 doğumlu ve dâhil olduğu her maçta etkileyici bir performans sergiliyor. İlk 10 maçında 10 gol atan Bellingham, teknik becerileri ve zihinsel dayanıklılığıyla tanınıyor. Futbolcu, 93 puanlık dayanıklılık ve 88 puanlık kısa pas yeteneğiyle EA FC 24’te orta sahanın dinamosu hâline geliyor.

Pedri (Reyting: 86, Potansiyel: 92, Barcelona)

pedri

Barcelona’nın genç yeteneği Pedri, 2002 doğumlu ve futbol dünyasının en parlak orta saha oyuncularından biri kabul ediliyor. 90 puanlık denge ve 88 puanlık vizyonuyla dikkat çeken Pedri, “Tiki Taka” oyun tarzında mükemmel bir oyuncu. Pedri’nin top sürme ve pas hünerleri, EA FC 24 Kariyer modunda takımına büyük avantaj sağlıyor.

Florian Wirtz (Reyting: 86, Potansiyel: 91, Bayer Leverkusen)

florian wirtz

Bayer Leverkusen’in oyun kurucusu Florian Wirtz, 2003 doğumlu ve takımının hücum hattında kilit rol oynuyor. Yüksek top sürme ve pas kabiliyetleriyle rakip savunmaları zorlayan Wirtz, 89 puanlık görüş ve 84 puanlık soğukkanlılığıyla EA FC 24 Kariyer modunda, yaratıcı bir orta saha oyuncusu olarak öne çıkıyor.

Gavi (Reyting: 83, Potansiyel: 90, Barcelona)

gavi

La Masia’nın son harikalarından Gavi, 2004 doğumlu ve Barcelona’nın dinamik orta saha oyuncularından. Yüksek enerjisi ve çalışma azmiyle tanınan Gavi, 84 puanlık kısa pas ve 86 puanlık top sürme becerileriyle Kariyer modunda çok yönlü bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Gavi’nin çevikliği ve reaksiyonları şüphesiz, sahada büyük fark yaratıyor.

Enzo Fernandez (Reyting: 83, Potansiyel: 89, Chelsea)

enzo-fernandez

2001’de doğan Enzo Fernandez, Chelsea’nin orta sahasında yer alıyor. Teknik becerileri ve oyun zekâsıyla adından söz ettiren Fernandez, 89 puanlık potansiyel reytingiyle EA FC 24 Kariyer modunda gelecek vadeden bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Pas yetenekleri ve top kontrolü, takımınızın hücumlarını organize etme noktasında büyük katkı sağlıyor.

Eduardo Camavinga (Reyting: 82, Potansiyel: 89, Real Madrid)

eduardo-camavinga

Real Madrid’in 2002 doğumlu defansif orta saha oyuncusu Eduardo Camavinga, güçlü fiziği ve müdahale yetenekleriyle alkışı hak ediyor. 82 puanlık genel reytingi bulunan Camavinga, yüksek potansiyeli ve saha içindeki disipliniyle EA FC 24 Kariyer modunda savunma hattını sağlamlaştırıyor.

Xavi Simons (Reyting: 79, Potansiyel: 89, RB Leipzig)

xavi-simons

2003 doğumlu Xavi Simons, RB Leipzig’in genç yeteneklerinden. Yaratıcı oyun tarzı ve hücum kabiliyetlerine sahip Simons’ın, 89 puanlık potansiyeliyle EA FC 24 Kariyer modunda geleceği parlak görünüyor. Oyuncunun top sürme ve görüş ustalığı, takımınızın hücum gücünü artırmada etkili olabilir.

Gabri Veiga (Reyting: 78, Potansiyel: 89, Al-Ahli)

Gabri-Veiga

2002 doğumlu Gabri Veiga, Al-Ahli’nin orta sahasında boy gösteriyor. 89 puanlık potansiyel reytingiyle EA FC 24 Kariyer modunda dikkat çeken Veiga, üstün pas ve top kontrolüyle takımınıza değer katabilir. Veiga’nın saha içi liderliğinin, takımınızın performansını artırma ihtimali olduğunu belirtelim.

Arda Güler (Reyting: 78, Potansiyel: 88, Real Madrid)

arda-guler

Türk milleti olarak göğsümüzü kabartan sporcularımızdan Arda Güler, Real Madrid’de yaratıcı oyun stiliyle tanınıyor. Gerçek dünyada hedeflediği kadar maçta yer alamasa da Kariyer modunda şans vermenizi önerdiğimiz 2005 doğumlu genç futbolcu, 78 puanlık genel reytinge sahip. Yüksek potansiyeliyle EA FC 24 Kariyer modunun aranan isimlerinden birine dönüşen Arda Güler, top sürme ve pas yetenekleriyle takımınızın hücum organizasyonlarını rahatlıkla geliştirebilir.

EA FC 24’te Kariyer modunu ince eleyip sık dokuyarak oynuyorsanız, oyuncu önerilerimizi dikkate almayı ihmal etmeyin. Oyunu, yüksek çözünürlükte ve akıcı görsellerle oynamak için de bilgisayar tercihinizi Monster imzalı; Abra, Tulpar ve Semruk oyun bilgisayarlarından yana yapın. Yalnızca futbol simülasyonlarında değil diğer tüm oyunlarda da harikulade bir performans sergileyen bilgisayarlar, sizleri bekliyor.

Paylaş: