EA FC 24’ün En Yüksek Reytingli 10 Futbolcusu

Monster Notebook  2 Haziran 2024

Oyun

Adında yıllardan beri bulunan FIFA adı ifadesi bulunmayan EA imzalı ilk futbol oyunu olan EA Sports FC 24, yenilenen kadroları ve güncellenen oyuncu reytingleriyle futbol dünyasının en iyilerini dijital sahalara taşımaya devam ediyor. Peki, yapımda yer alan en yüksek reytingli futbolcular kimler? Bazı isimler sürpriz olmasa da gelin, bu 10 futbolcuya mercek tutalım.

Erling Haaland (Manchester City / 91)

haaland fc 24

Premier League’de tek bir sezonda en çok gol atan oyuncu rekorunu kırarak 36 golle dikkat çeken Erling Haaland, Manchester City ile bu sezon üçlü (Premier League, FA Cup ve UEFA Şampiyonlar Ligi) kazanmayı başardı. Norveçli forvet; fiziksel gücü, hız ve bitiriciliğiyle rakip savunmaların korkulu rüyası hâline geldi. Ayrıca Haaland, EA FC 24’ün kapak yıldızı.

Kevin De Bruyne (Manchester City / 91)

kdb fc 24

Manchester City’nin orta sahasında, oyunun beyni olarak tanınan Kevin De Bruyne; üstün pas yetenekleri, oyun görüşü ve şut kabiliyetiyle Pep Guardiola’nın takımında vazgeçilmez bir oyuncu oldu. De Bruyne, yıllardır dünya futbolunun en iyi orta saha oyuncuları arasında yer alıyor ve 32 yaşında olmasına rağmen performansı hâlâ zirvede.

Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain / 91)

mbappee fc24

PSG ile Ligue 1’de 29 gol atarak gol kralı olan Kylian Mbappe, aynı zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 8 maçta 7 gol attı. Mbappe; hızı ve dribbling yetenekleriyle dünya futbolunun en tehlikeli forvetlerinden biri olarak görülüyor. Oyuncu, Fransa Millî Takımı ile başarılı performanslar sergilemeye devam ediyor.

Lionel Messi (Inter Miami / 90)

messi

Paris Saint-Germain’den Inter Miami’ye transfer olan ve burada da futbol tutkusunu sürdüren Lionel Messi, kariyeri boyunca sayısız ödül ve kupa kazandı. Oyun zekâsı, dribbling yetenekleri ve serbest vuruş ustalığıyla tanınan 36 yaşındaki Arjantinli yıldız, dünya futbolunun en iyileri içinde bulunuyor.

Karim Benzema (Al-İttihad / 90)

benzema fc24

Real Madrid’den Al-İttihad’a transfer olarak sürpriz bir hamle yapan Karim Benzema, geçtiğimiz sezon La Liga’da 23 gol atarak Real Madrid’in en önemli gol silahıydı. Tecrübesi, golcülüğü ve takım oyununa katkılarıyla hayranlık uyandıran Benzema, Suudi Arabistan’da da performansını devam ettirme konusunda kararlı.

Thibaut Courtois (Real Madrid / 90)

courtois fc24

Real Madrid’de kaleci pozisyonunda üstün başarılar sergileyen Thibaut Courtois; yüksek kurtarış yüzdesi, refleksleri ve hava toplarındaki hâkimiyetiyle tanınıyor. Belçikalı kaleci, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de birçok kritik kurtarışa imza attı ve dünyanın en iyi kalecileri arasına girmeye hak kazandı.

Harry Kane (Bayern Munich / 90)

harry kane fc24

Tottenham Hotspur’dan Bayern Münih’e transfer olarak Bundesliga’da yeni bir sayfa açan Harry Kane, İngiltere Millî Takımı’nın kaptanı konumunda. Golcülüğü, oyun kurma becerileri ve liderliğiyle tanınan Kane, Premier League’deki gol krallığı yarışında daima üst sıralarda yer aldı.

Robert Lewandowski (Barcelona / 90)

lewandowski fc24

Bayern Münih’ten Barcelona’ya transfer olduktan sonra La Liga’da da gollerine devam eden Robert Lewandowski, tamamlayıcılığı, fiziksel gücü ve pozisyon alma yetenekleriyle öne çıkıyor. Polonyalı futbolcu, üst üste birçok sezon boyunca Avrupa’nın en golcü oyuncuları arasında boy gösterdi.

Mohamed Salah (Liverpool / 89)

salah fc24

Liverpool’da âdeta şov yapmaya devam eden Mohamed Salah; hızı, dribbling yetenekleri ve golcülüğüyle Premier League’in en değerli kanat oyuncularından birine dönüştü. Salah, Liverpool ile birçok başarıya imza atarak takımını hem yerel hem de uluslararası arenada zirveye taşıdı.

Neymar Jr. (Al Hilal / 89)

neymar fc24

Paris Saint-Germain’den Al Hilal’e transfer olan Brezilyalı süperstar, dribbling kabiliyetleri, yüksek hızı ve yaratıcı oyun tarzıyla biliniyor. Neymar, kariyeri boyunca birçok büyük turnuvada gösterdiği üstün başarılar sayesinde adından sıklıkla söz ettirdi.

Siz de EA FC 24 oyunundaki futbol dünyasının yıldızlarını, mükemmel şekilde kontrol etmek istiyorsanız, elinizde, “canavar” gibi bir gamepad bulunmalı. Monster tarafından geliştirilen Pusat Clutch gamepad modelleri, maçlarda, rakiplerinize karşı avantajlı hâle gelmenizi ve harika maçlar sergilemenizi sağlayacak.

 

Paylaş: