En İyi Cinematic Trailer’a Sahip 6 Oyun

Monster Notebook  25 Ocak 2020

Oyun

Oyunlar için hazırlanan sinematik tanıtım videoları her zaman heyecan verici olmuştur. Yapımın kendisi hakkında her zaman fikir verici olmasa da oyunla hiç ilgisi bulunmayan oyuncuları bile harekete geçirebilecek nitelikteki tanıtım videoları, gerçek anlamda birer sanat eserine dönüşebiliyor. Bugüne kadar saymakla bitiremeyeceğimiz kadar çok sinematik oyun tanıtım videosu yayınlandı, ancak aralarından en iyi altı tanesini sizler için seçtik.

1. Cyberpunk 2077

2. The Elder Scrolls Online

“Hem online çok oyunculu RPG’nin hem de sinematik tanıtım videolarının ustasıyım.” dercesine harika işler çıkaran Zenimax Online Studios‘un The Elder Scrolls Online için hazırladığı sinematik video, hâlâ zihinlerdeki tazeliğini koruyor.

3. Assassin’s Creed Brotherhood

Çıkışının üzerinden koskoca sekiz yıl geçen yapıma ait sinematik tanıtım videosu, seriyi Assassin’s Creed 2 ile benimseyen ve daha yakından takip etmeye başlayan oyuncu kitlesine ilaç gibi gelmişti. İzlerken adrenalin patlaması yaşatan videonun tek başına, Assassin’s Creed filminden daha iyi olduğunu söylesek, çok mu abartmış oluruz acaba?

4. Batman: Arkham Origins

Süper kahraman temalı aksiyon oyunlarının makus talihini değiştiren Rocksteady Studios imzalı Batman: Arkham serisinin yakaladığı başarıdan memnun kalan Warner Bros., Batman: Arkham Origins için Splash Damage ve WB Games Montreal oyun stüdyolarını görevlendirmişti. Oyun her ne kadar Batman serisini severek oynayanları ikiye bölmüş olsa da oyun için hazırlanan sinematik tanıtım videosu muhteşemdi.

5. Diablo 3: Reaper of Souls

Blizzard Entertainment, on yıllardır geliştirdiği oyunların sanatsal yönüne daha çok eğiliyor ve bunu geliştirdiği oyunların birbirinden başarılı tanıtım videolarıyla da kanıtlıyor. Diablo 3: Reaper of Souls için hazırlanan tüyler ürpertici sinematik tanıtım filmi de Blizzard’ın alanında ne denli uzman olduğunu gözler önüne seriyor.

6. Dishonored 2

Oyun dünyasında hak ettiği yerde olmasa da stilize grafikleri, oyun mekanikleri, anlattığı hikâye ve bu hikâyeyi anlatış tarzıyla kendine özgü yapımlar arasında bir yıldız gibi parlayan Dishonored 2’nin de sinematik tanıtım videosu çok başarılıydı. Oynanışa dair noktalara da işaret eden etkileyici video sayesinde oyun, liste içerisinde yer aldı.

Paylaş: