ETS 2 En İyi 10 Oyun Modu

Monster Notebook  2 Haziran 2023

Oyun

Yayımlanmasının üzerinden 10 yılı aşkın süre geçmiş olmasına rağmen hem güçlü topluluğu hem de mod desteği sayesinde bırakın yaşlanmayı, her yıl daha da gençleşen Euro Truck Simulator 2 (ETS 2), oyuncu kitlesini de giderek daha da genişletiyor. SCS Software’in en sevilen oyunu unvanını kimselere kaptırmayan ETS 2 için indirebileceğiniz en iyi on oyun modunu öğrenmeye ne dersiniz? Listeye geçmeden önce sizlere önereceğimiz tüm modların, Steam’in, oyuna ait Atölye sayfasında yer aldığını belirtelim.

1. SiSL’s Mega Pack

Siz de gerçekçi bir ETS 2 tecrübesi yaşamak için oyunu, kabin içi kamerayla oynuyorsanız, ziyaret etmeniz ve abone olmanız gereken modların başında SiSL’s Mega Pack geliyor. Sayısı 500’e yaklaşan kabin içi aksesuar ve daha fazlasını içeren mod, yaklaşık 1,5 milyon oyuncu tarafından kullanılıyor.

2. Real Traffic Density ETS2

Bu mod, diğer trafik modlarından farklı olarak kendi içinde mantıksal araç artırımı/azaltımı yapıyor. Ayrıca gece/gündüz döngüsü çerçevesinde de trafik yoğunluğu değişiklik gösteriyor. Modun, 378 bini aşkın abonesi bulunuyor.

3. Fast Money

Kimileri için terapi mahiyetindeki ETS 2’de bildiğiniz üzere vakit nakittir ve nakit, oyunda, kapalı olan pek çok kapıyı sizlere açabilir. Ama oyun için ayırabileceğiniz sınırlı vaktiniz varsa, oyundaki görevlerden kazanacağınız parayı artıran bu moda abone olabilirsiniz. Modun 432 bini aşkın abonesi mevcut.

4. Real European Gas Stations Reloaded

ETS 2’yi, direksiyon setiyle oynayıp uzun yolculuklara çıkıyorsanız, oyunda karşılaşacağınız benzin istasyonlarının da sizi havaya sokacak gerçekçilikte olmasını bekleyebilirsiniz. 877 bin aboneli bu mod, sizin için gayet uygun.

5. Realistic Vehicle Lights Mod v7.2 (by Frkn64)

Oyunda kontrol ettiğiniz araçların farlarının yolu ve yaklaştığınız alanları yeterince aydınlatmadığını düşünüyorsanız -ki bunda haklısınız- Türk web geliştirici Furkan Ağlar’ın hazırladığı modu yükleyebilirsiniz. Sayısı 657 bine yaklaşan abone gibi sizin de bu moddan memnun kalacağınızı düşünüyoruz.

6. Google Maps Navigation

Araç içi GPS görünümünden hoşlanmıyorsanız ve Google Maps navigasyon arayüzü size daha sıcak geliyorsa vakit kaybetmeden bu moda abone olabilirsiniz. Modun, şu anki abone sayısı, 223 bine yaklaşıyor.

7. Realistic Truck Physics Mod v9.0.1 (by Frkn64)

Kamyonların şasi, kabin, römork süspansiyonlarının yanı sıra iç kamera hareketlerinin de daha gerçekçi olmasını sağlayan mod, yine Furkan Ağlar’ın elinden çıkıyor. 562 bini aşkın oyuncu, oyun keyfini artırdığı için bu moda abone olmuş durumda.

8. Sound Fixes Pack v23.30 – ETS2

Sürükleyici bir ETS 2 oturumu için iyice bir kulaklık veya güçlü bir ses sistemi kullanıyorsanız, oyundaki seslerin, asıllarına daha sadık gelmesini bekleyebilirsiniz. Oyuna gelecek büyük güncellemelerden etkilenmeyen ve diğer modlarla çakışmayan bu mod ile daha kaliteli sesler eşliğinde ETS 2 görevlerinizi yapabilir, konvoyların keyfini çıkarabilirsiniz.

9. Realistic Rain v4.5

Modsuz şekilde görsel anlamda yaşını ufak ufak belli etmeye başlayan ETS 2’deki yağmur efektlerinin de mükemmel olduğunu söylememiz pek mümkün değil. Şayet siz de yağmurlu havalarda, saatler süren yolculuklar yapmayı seviyorsanız, 551 bin oyuncu gibi bu moda abone olabilirsiniz.

10. SiSL’s Trailer Pack

Gerçek bir kargo şirketi için çalıştığınızı düşünerek ETS 2 görevlerini yapmayı istiyorsanız, Avrupa’nın en önemli markalarının da aralarında bulunduğu 700’ü aşkın kargo/nakliye şirketinin görselleri, bu mod ile oyununuza ekleniyor. 489 bine yakın oyuncunun abone olduğu modun tek eksi yanı, biraz büyük boyutlu olması.

Aralarında ETS 2’nin de yer aldığı nice popüler oyunu, donanım sıkıntılarıyla karşılaşmadan, canavar gibi oynamak istiyorsanız, Monster Notebook imzalı oyun bilgisayarlarından dilediğinizi satın alabilir, oyunların keyfini çıkarabilirsiniz.

Paylaş: