FIFA 17’deki En Hızlı Oyuncular

Monster Notebook  7 Temmuz 2017

HaberlerOyun

Son yılların en başarılı futbol oyunları arasında yer alan FIFA 17’de süratli oyuncular ile topa yön vermek, rakibinize üstünlük sağlayabilmeniz açısından büyük önem taşıyor. Kanatlardan ya da orta alandan hızlıca ilerlemek gole bir adım daha yaklaşabilmenizi sağlıyor. Peki bu oyunun en hızlı topçularının kimler olduğunu biliyor musunuz? Merakınızı gidermek için FIFA 17’nin en hızlı 10 oyuncusuna hızlıca göz atalım.

10) RYO MIYAICHI – FC ST. PAULI

10 numara

Ryo Miyaichi, Bundesliga 2’nin en ateşli takımları arasında yer alan St. Pauli de forma giyiyor. Japon topçu, FIFA 17’nin en hızlı 10 oyuncusu içinde kendine yer bulmayı başarıyor.

9) JEFFERSON CUERO – MONARCAS MORELIA

Jefferson-Cuero 9

Meksika birinci liginde (Liga MX) top koşturan Kolombiyalı oyuncu Jefferson Cuero; 175 cm boyu, 70 kg ağırlığı ve atletik fiziği ile yeşil sahalarda fırtına gibi esiyor.

8) HECTOR VILLALBA – CLUB TIJUANA

8

Liga MX takımı Club Tijuana’da ter döken Arjantinli kanat oyuncusu Hector Villalba, hem son derece hızlı hareket edebiliyor hem de çok seri bir şekilde yön değiştirebiliyor.

7) GARETH BALE – REAL MADRID

7

Real Madrid’de sağ kanat ve kanat arkası pozisyonlarında oynan Galler asıllı topçu, adeta bir şimşek gibi ivmeleniyor. Gareth Frank Bale’ın FIFA 17 oyunundaki hız değerleri de (Hızlanma:93, Sprint Hızı:95), oyuncunun listede neden yer aldığını kanıtlıyor.

6) ERNEST ASANTE – FC NORDSJÆLLAND

6

Sıra dışı hareketleri ve ani deparları ile ünlenen Ganalı forvet Ernest Asante, 94 Hızlanma ve 95 Sprint değerleri ile FIFA 17’nin en süratli oyuncuları arasında kendine yer buluyor.

5) JURGEN DAMM – TIGRES UANL

5

92 Doğumlu Meksikalı oyuncu Jurgen Damm, tıpkı Garreth Bale gibi kanattan aldığı toplarla ivmelenerek uçuşa geçebiliyor. Tigres UANL takımında forma giyen Damm, Liga MX’in en hızlı topçuları arasında gösteriliyor.

4) HECTOR BELLERIN – ARSENAL

4

İngiltere’nin en süratli topçularından biri olan Bellerin, listede de üst sıralarda yer alıyor. FC Barcelona altyapısında yetişen ve Arsenal’de sağ bek olarak oynayan Hector Bellerin, mücadeleci yapısı ve hızı ile göz dolduruyor.

3) JONATHAN BIABIANY – INTER MILAN

3

Listenin üçüncü sırasında, Inter Milan’ın Speedy Gonzales forveti Jonathan Biabiany bulunuyor. FIFA 17’de 94 Hızlanma ve 96 Sprint hızı değerlerine sahip olan Biabiany, 86 çeviklik puanı ile de ne kadar tutulması zor bir oyuncu olduğunu gösteriyor.

2) MATHIS BOLLY – SPVGG GREUTHER FÜRTH

Fussball 2 Bundesliga Deutschland Herren Saison 2015 2016 18 Spieltag ESPRIT Arena Düsseldor

Mathis Bolly, her ne kadar diğer yetenekleri çok övgüyü hak edecek seviyede olmasa da konu hıza geldiği zaman rakip tanımıyor. EA Sports da durumu fark etmiş olacak ki, Bolly’yi 97 hızlanma ve 96 sprint hız puanları ile ödüllendiriyor.

1) PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG – BORUSSIA DORTMUND

1

Listenin zirvesinde sizlerin de tahmin edebileceği gibi son yılların en hızlı futbolcularından biri olan Emerick Aubameyang bulunuyor. Pozisyon bilgisi, ani manevra yeteneği ve patlayıcılığı ile nam salan Aubameyang, birinciliği sonuna kadar hak ediyor.

Paylaş: