FIFA 2021’in En İyi 10 Forvet Oyuncusu

Monster Notebook  29 Kasım 2021

Oyun

Kısa süre önce yeni FIFA oyunu çıkmış olmasına rağmen FIFA 21 oyuncularının sayısı hiç de azımsanmayacak düzeyde. İşte tam bu nedenle takım kurarken FIFA 21’in oyuncu istatistikleri, hâlâ önemini koruyor. Kariyerinin zirvesinde olan ve takımlarına büyük değer katan forvet oyuncuları bu defaki konumuz. Dilerseniz sözü uzatmadan FIFA 21’in en iyi 10 forvetine birlikte göz atalım.

  1. Cristiano Ronaldo (92)

Ronaldo, iyiliksever kişiliğiyle olduğu kadar futbolculuğuyla da âdeta yaşayan bir efsane. 36 yaşındaki futbolcu, hâlihazırda Manchester United’da top koşturuyor ve Portekiz millî futbol takımının da esas oyuncularından biri. Karşılaşmalardaki bitirici oynayışıyla takımına moral veren, aynı zamanda çektiği şutları gole dönüştürme konusunda epey yetenekli olan Ronaldo, futbol tarihinin en golcü oyuncusu unvanını taşıyor.

  1. Robert Lewandowski (91)

Ronaldo’nun hemen peşinden gelen bir başka yetenekli isim, Polonya’nın medarıiftiharı Robert Lewandowski. Bayern Münih forması giyen ve Polonya millî takımında görev alan yıldız isim, 33 yaşında ve 1,85 m boyunda. Maçlarda kendine daima gol atma olanakları yaratmasıyla adını duyuran ve başarı basamaklarını hızla çıkan Lewandowski, FIFA 21’deki etkili isimlerden.

  1. Kylian Mbappé (90)

Listemizin en genç futbolcuları arasında yer alan Kylian Mbappé, henüz 22 yaşında ama bireysel başarısı sayesinde dev isimlerle birlikte anılıyor. Paris Saint-Germain’de oynayan, bunun yanında Fransa millî futbol takımının da bir parçası olan Mbappé, verdiği demeçlerde futbol kariyerinde Ronaldo’yu örnek aldığını ve Messi ile aynı takımda oynamaktan gurur duyduğunu belirtiyor.

  1. Sergio Agüero (89)

Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan futbol efsanesi Diego Armando Maradona’nın damadı olan ve Arjantin’in en önemli futbolcuları arasında gösterilen Sergio Agüero, sahip olduğu reytingle listenin dördüncü sırasında bulunuyor. 33 yaşındaki yıldız oyuncu, Barcelona’da oynuyor ve Arjantin millî futbol takımını başarıdan başarıya taşıyan isimlerden biri oluyor.

  1. Karim Benzema (89)

Agüero ile aynı reytingi paylaşan ve sahalarda devleşeceğini henüz 2000’li yılların başlarında kanıtlayan Benzema, Barcelona’nın hem en golcü hem de gollere yardımcı oyuncularından. Bir forvet oyuncusu olmasının yanında sahanın her yerinde rahatlıkla görülebilen, bu nedenle rakip takım oyuncularına zaman zaman kâbus dolu anlar yaşatabilen Benzema, Fransa millî futbol takımı forması da giyiyor.

  1. Harry Kane (88)

Fiziksel açıdan son derece formda olan ve 28 yaşın verdiği dinamizmi, hemen her maçta sahada gösteren İngiliz millî futbolcu Harry Kane, birçok yorumcuya göre dünyanın en iyi santraforları içinde yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda Manchester City’den gelen transfer teklifini reddettiği için hâlâ Tottenham Hotspur’da oynayan ve İngiltere millî futbol takımında görev üstlenen oyuncu, doğal olarak FIFA 21’in de önemli forvetlerinden.

  1. Paulo Dybala (88)

Kane ile aynı reytingi paylaşan ve ondan bir yaş küçük olan Arjantinli futbolcu, Juventus’ta yeşil sahaların tozunu attırırken aynı zamanda Arjantin millî futbol takımında oynuyor. Kariyeri boyunca attığı goller şöyle dursun, atılan gollere katkısıyla bile ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu ortaya koyan Dybala, birçok FIFA 21 tutkununun favori isimlerinden biri.

  1. Ciro Immobile (87)

Kimilerine göre son zamanların en önemli gol krallarından, kimilerine göreyse Ronaldo ve Messi’nin tahtına aday olabilecek kalibrede, değerli bir futbolcu Ciro Immobile. 31 yaşındaki oyuncu Lazio’da oynuyor ve İtalya millî futbol takımını başarıdan başarıya taşıyor. Bunun en önemli göstergesi de kısa süre önce tamamlanan Euro 2020’de İtalya’nın şampiyon olması tabii.

  1. Pierre-Emerick Aubameyang (87)

Maçlardaki hızı ve beklenmedik anlardaki ataklarıyla futbol tutkunlarını ekran karşısına kilitlemesiyle tanınan 32 yaşındaki Aubameyang, Arsenal’in önemli oyuncuları arasında bulunuyor. Gabon millî futbol takımında da oynayan futbolcu, yeşil sahadaki başarısını pek çok ödül alarak taçlandırdı.

  1. Luis Suárez (87)

Listemizin son sırasında, Atlético Madrid’de forma giyen Uruguaylı futbolcu Suárez var. Her ne kadar son yıllarda eski performansını gösteremese de pek çok futbol takipçisine göre son 25 yılın en iyi santrafor oyuncusu olan Suárez, FIFA 21’de de reytingi en yüksek forvetlerden biri.

Paylaş: