FIFA 23: En İyi Genç Defans Oyuncuları

Monster Notebook  21 Ağustos 2023

Oyun

2023’ün sonlarına doğru hızla yaklaşırken popülaritesinden henüz bir şey yitirmeyen FIFA 23, Kariyer Modu’nu oynamak isteyen oyuncular için harika fırsatlar sunmaya devam ediyor. Özellikle birkaç sezon boyunca, dâhil olduğu takımla birlikte büyüyecek “Altın Çocuk”lara yatırım yapmak, futbol tutkunu oyuncular için genellikle iyi bir fikir olarak değerlendiriliyor. Bu noktada genç oyuncuların savunma pozisyonundaki yetenekleri, maçların seyrini baştan aşağıya değiştirebiliyor. Dilerseniz gelin, Kariyer Modu kapsamında seçebileceğiniz ve takımınıza başarı kazandıracak, defans odaklı, 20 yaş ve altı harika çocuklardan bazılarına birlikte göz atalım.

1. Joško Gvardiol

Listemizin ilk sırasında Hırvat asıllı oyuncu Joško Gvardiol var. Hem RB Leipzig hem de Hırvatistan millî futbol takımında defans pozisyonunda oynayan 21 yaşındaki 1,85’lik futbolcu, listenin ilk sırasına, 82 puanlık genel ve 89 puanlık potansiyel puanıyla yerleşiyor.

2. Piero Hincapié

Bayer 04 Leverkusen ve Ekvador millî futbol takımı formalarını giyerek yeşil sahalarda harikalar yaratan bir başka futbolcu Piero Hincapié, 79 puanlık genel ve 86 puanlık potansiyel skoruyla ikinci sırada kendine yer buluyor. Listenin ilk sırasındaki Gvardiol gibi uzun boylu (1,83 metre) olan ancak 66 kilogramlık ağırlığıyla daha esnek bir futbola imza atan oyuncunun geleceği hayli parlak.

3. Gonçalo Inácio

Tam adı Gonçalo Bernardo Inácio olan Portekizli futbolcu, üçüncü sıraya Hincapié ile tamamen aynı genel ve potansiyel puanlarıyla geliyor. Sporting CP’nin yanı sıra Portekiz millî futbol takımında top koşturan oyuncu, 2001 doğumlu futbolcular içinde bulunuyor.

4. António Silva

2022’den bu yana Portekiz’in en prestijli futbol takımlarından Benfica kadrosunda yer alan 19 yaşındaki António Silva, 78 puanlık genel ve 88 puanlık potansiyel puanıyla listemizde dördüncü sırada. Tam adı António João Pereira de Albuquerque Tavares da Silva olan oyuncu, genç yaşına ve henüz az sayıda maça çıkmasına rağmen yakın gelecekte en pahalı futbolculardan biri olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

5. Malick Thiaw

Tam adı Malick Laye Thiaw olan, 21 yaşındaki Alman futbolcu, AC Milan’ın yanı sıra Almanya millî futbol takım kadrosunda da defans pozisyonunda görev alıyor. Daha çok stoper olarak oynasa da sağ geri ve defans odaklı orta sahada da takımını güçlendiren Thiaw, 1,95’lik boyunu kendi lehine kullanmayı biliyor. 77 puanlık genel skoru ve 85 puanlık potansiyeliyle gelecek vadeden isimlerden biri olan oyuncu, FIFA 23 tutkunlarının favori “Altın Çocuk”ları arasına adını yazdırıyor. 

 

FIFA 23 Kariyer Modu’nda ‘Altın Çocuklar’la kazanmak için en iyi donanıma ihtiyacınız var. Monster Notebook’un güçlü ve hızlı Abra, Tulpar ve Semruk serileri ile oyun deneyiminizi en üst düzeye çıkarın. Monster Notebook ile futbol menajerliğinde bir adım öne geçin!

Paylaş: