FIFA 23: En İyi Genç Forvet Oyuncuları

Monster Notebook  15 Temmuz 2023

Oyun

FIFA 23 rüzgârı tüm hızıyla esmeye devam ederken bu oyunu daha taktiksel oynamak isteyen oyun ve futbol tutkuları, özellikle oyunun başlarındayken Kariyer Modu kapsamında yer alan “harika çocukları” tanıyıp onların özelliklerine göre hareket etmek isteyebiliyor. Her pozisyon için en iyileri bulmak, her zaman kolay olmasa da biz, Monster Notebook Blog olarak işinizi kolaylaştırmak adına FIFA 23: En İyi Genç Forvet Oyuncuları listesi hazırlamaya karar verdik. Eğer hazırsanız, Electronic Arts en sevilen oyunlarından FIFA 23’teki genç yıldız forvetleri listelemeye başlayalım.

1. Erling Haaland

Erling Haaland

1,94’lük boyuyla koşan bir devi andıran ve buna karşın atletizmi ve topsuz alandaki üstün hareketliliğiyle gerçek bir “Altın Çocuk” olan Norveçli Erling Braut Haaland, santrafor bölümünde oynuyor. 2000 doğumlu genç futbolcu, hem Norveç millî futbol takımında hem de Manchester City FC’de takımına güç veriyor. Haaland, listenin ilk sırasına 90 puanlık genel skoru ve 94 puanlık potansiyel puanıyla yerleşiyor.

2. Vinícius Júnior

Vinícius Júnior

Tam adı Vinícius José Paixão de Oliveira Júnior olan Brezilyalı futbolcu, ikinci sıraya 86 puanlık genel skoru ve 92 puanlık potansiyel skoruyla dâhil oluyor. Hâlihazırda Real Madrid FC’de ve Brezilya millî futbol takımında top koşturan 2000 doğumlu yıldız oyuncunun geleceğinin parlak olacağı düşünülüyor.

3. Dušan Vlahović

Dušan Vlahović

2000 doğumlu bir başka yıldız isim Dušan Vlahović, 84 puanlık genel skoru ve 91 puanlık potansiyel skoruyla listenin üçüncü sırasında yer alıyor. 1,9 metrelik dev oyuncu, memleketi olan Sırbistan’ın millî futbol takımında görev üstleniyor. Diğer yandan Juventus FC’nin Federico Chiesa ile birlikte önemli forvetlerinden biri oluyor.

4. Rafael Leão

Rafael Leão

1999 yılında doğan ve listemizdeki en genç forvet oyuncusu olan Portekizli Rafael Alexandre da Conceição Leão, profesyonel futbol kariyerine başladığı 18 yaşından bu yana yeşil sahalarda harikulade bir oyun sergiliyor. AC Milan ve Portekiz millî futbol takımlarında forvet pozisyonunda oynayan 1,88 metrelik genç oyuncunun, özellikle Milan’ın yükünü sırtladığı futbol çevrelerince sıklıkla dile getiriliyor. Oyuncunun genel skoru 84, potansiyel skoru ise 90.

5. Phil Foden

Phil Foden

Listenin son sırasında, Birleşik Krallık doğumlu Phil Foden var. 2000 doğumlu futbolcu, fiziksel özellikleri ve kendine has becerileriyle orta saha ve forvet olarak oynayabilirken listenin ilk sırasındaki Haaland ile birlikte Manchester City FC’nin etkili bir futbol sergilemesine de katkıda bulunuyor. Foden, listenin beşinci sırasına 84 puanlık genel skoru ve 90 puanlık potansiyel puanıyla katılıyor.   

Monster Notebook ile FIFA 23’te Üstün Performans Yakalayın!

Gerçek bir futbol deneyimi için güçlü bir donanıma sahip olmanız gerekiyor. İşte burada Monster Notebook devreye giriyor. Monster’ın sunduğu Abra, Tulpar ve Semruk serileri gibi yüksek performanslı oyun bilgisayarları sayesinde FIFA 23’ü en yüksek grafik ayarlarında bile kusursuzca çalıştırarak, sahadaki mücadelenizi bir üst seviyeye taşıyın!

Paylaş: