FIFA 23: En İyi Genç Orta Saha Oyuncuları

Monster Notebook  29 Ekim 2023

Oyun

Futbol tutkunları, EA tarafından geliştirilen ve adında FIFA kısaltması bulunmayan ilk futbol oyunu EA Sports FC 24’ü beklerken FIFA 23 sahipleri, Kariyer modunun derinliklerinde keşfedilmeyi bekleyen “harika çocuklar”ı takımlarına transfer etmeyi sürdürüyor. Eğer siz de FIFA 23’teki 25 yaş altı orta saha oyuncularını merak ediyorsanız, karşınızda FIFA 23: en iyi genç orta saha oyuncuları!

1. Pedri

pedri-fc-barcelona

Listemizin ilk sırasında “Pedri” olarak anılsa da gerçek adı Pedro González López yer alıyor. 2002 doğumlu yıldız futbolcu, FC Barcelona ve İspanya 21 Yaş Altı Millî Futbol Takımı saflarında rakiplerine karşı mücadele ediyor. 85 puanlık ortalama puana sahip oyuncunun potansiyel puanı ise 92.

2. Jude Bellingham

jude-bellingham

29 Haziran 2003 doğumlu Jude Victor William Bellingham, listemizin ikinci sırasına 85 puanlık genel skoru ve 91 puanlık potansiyel puanıyla yerleşiyor. Hem Real Madrid CF’de hem de İngiltere Millî Futbol Takımı’nda orta sahada görev alan Bellingham için oyunda biraz fazla bütçe ayırmanız gerekiyor.

3. Jamal Musiala

Jamal Musiala

Bellingham gibi 2003 doğumlu olan ve FC Bayern Münih’in yanı sıra Almanya Millî Futbol Takımı için forma giyen Jamal Musiala, listemizin üçüncü sırasında. Top sürme ve akrobatik özellikleriyle öne çıkan genç oyuncunun genel skoru 84, potansiyeli ise 92.

4. Florian Wirtz

Florian Wirtz

Henüz 20 yaşındaki genç yeteneklerden Florian Wirtz, 84 puanlık genel skoru ve 91 puanlık potansiyeliyle listemize girmeye hak kazanıyor. Bayer 04 Leverkusen takımında 10 numaralı formanın sahibi olan Wirtz, Almanya Millî Takımı’nda da görev alıyor. Top sürme ve oyun kuruculuk yetenekleri, futbolcuyu değerli kılıyor.

5. Camavinga

Camavinga

Takım arkadaşı Jude Bellingham ile sık sık karşılaştırmalara tabi tutulan genç yıldızlardan Eduardo Camavinga, 81 puanlık ortalama skoru ve 89 puanlık potansiyeliyle beşinci sıraya yerleşiyor. 2002 doğumlu futbolcu, Real Madrid CF ve Fransa Millî Takımı için sahaya çıkıyor.

6. Páez Gavira

gavi

Futbol meraklılarının Gavi olarak da tanıdığı Pablo Martín Páez Gavira, listemizdeki en genç isim ve 5 Ağustos 2004 doğumlu. 20 Haziran 2023 itibarıyla FC Barcelona ile anlaşmasını yineleyen ve 2021’den bu yana İspanya Millî Futbol Takımı formalarını giyen Gavi, 80 puanlık ortalama ve 89 puanlık potansiyel skorlara sahip.

Eğer siz de FIFA 23’ü ve EA’in yeni oyunu EA Sports FC 24’ü akıcı görseller eşliğinde, keyifle deneyimlemek istiyorsanız, Monster Notebook imzalı Abra, Tulpar ve Semruk  oyun bilgisayarlarından birini alın, içinizdeki futbol tutkununu memnun edin!

Paylaş: