FM 2018’deki En İyi 10 Wonderkid İsim

Monster Notebook  20 Temmuz 2018

HaberlerOyun

Hayatına 1992 yılında Championship Manager olarak başlayıp varlığını 2004’ten itibaren Football Manager başlığı altında sürdüren serinin son halkası Football Manager 2018’de Wonderkid seçimi önemli.

Evet, yıldızları keşfetmek zaten kolaydır ama dilerseniz 2 ay sonra çıkacak Football Manager 2019’u beklerken gelin 2018’de boy gösteren en iyi Wonderkid kimlermiş hep birlikte bakalım.

  1. Nikola Milenkovic

1,95 metrelik Sırp asıllı dev stoper, şu sıralar Fiorentina’da top koşturuyor. 20 yaşında olan Milenkovic, oyundaki fiziksel ve zihinsel puan sıralamasında oldukça iyi noktada.

  1. Matt O’Riley

Birleşik Krallık doğumlu Matt O’Riley, 17 yaşında olmasına karşın üstün topçuluk yeteneğiyle öne çıkıyor. 1,87 metrelik Fulham FC’li futbolcu, doğrudan orta sahada görev alabildiği gibi hücuma dönük de oynayabiliyor.

  1. Claudio Gomes

2000 doğumlu Fransız merkez orta saha oyuncusu Claudio Gomes, fiziksel kabiliyetlerini her geçen dönem biraz daha geliştiriyor ve hayalini kurduğunuz orta saha için ideal adaylardan birine dönüşüyor.

  1. Florinel Coman

FCS Bucuresti takımında top koşturan Rumen asıllı futbolcu, 20 yaşın getirdiği enerjiyi sol ve sağ kanatta harikalara yaratarak gözler önüne seriyor. 1,82 metrelik boyuyla beklenmedik manevralar da yapabilen oyuncu, FM 2018’deki favorilerinizden olabilir.

  1. Filippo Melegoni

Son dönemde yetişen en etkili önlibero ve merkez orta saha oyuncularından biri, hiç şüphe yok ki İtalyan Filippo Melegoni. Şu sıralar Atalanta BC’de oynayan futbolcu, 1999 doğumlu.

  1. Úmaro Embaló

Sol ayağını kullanarak sahada devleşen Portekizli Úmaro Embaló, 2001 doğumlu genç yeteneklerden. SL Benfica U19 takımında oynayan Embaló, sağ kanat, sol kanat ve santrafor olarak görev alabiliyor.

  1. Gianluigi Donnarumma

 

Football Manager 2018 oynarken etkili bir kaleci arıyorsanız, işte aradığınız taze kan. 1,96 metre boyundaki İtalyan asıllı 19 yaşındaki futbolcu, Milan’ın kalesini koruyor.

  1. Ousmane Dembélé

21 yaşındaki Fransız asıllı Dembélé, sağ kanat ve sol kanatta hayli iyi iş çıkarıyor. Her iki ayağını da kullanabilen futbolcu, Barcelona’da top koşturuyor ve FM 2018’in harika çocukları arasına rahatlıkla katılıyor.

  1. Gabriel Jesus

Manchester City’nin gözbebeği Brezilyalı Gabriel Jesus; santrafor, sol kanat ve sağ kanat mevkilerinde görev alabiliyor. 1997 doğumlu futbolcu, adeta sihirli sağ ayağıyla çoğu zaman imkansızı başarıyor.

  1. Kylian Mbappe

Paris Saint-Germain’de oynayan 1998 doğumlu Mbappe; santrafor, sağ kanat ve sol kanat için tercih edebileceğiniz en iyi isimlerden. Kamerun asıllı Fransız futbolcu, Wonderkid ifadesinin tam karşılığı. Mbappe’nin 2018 Dünya Kupası’nda yer alan en değerli 6. oyuncu seçilmesi, tesadüf olamaz.

Paylaş: