FM 2024’deki En İyi 10 Wonderkid Futbolcu

Monster Notebook  20 Haziran 2024

Oyun

Genç yeteneklerin sahne aldığı ve geleceğin yıldızlarının parlamaya başladığı futbol dünyasının nabzı, menajerlik tutkunlarının keyifle oynadıkları Football Manager 2024’te atmaya devam ediyor. Gelecek vadeden genç oyuncular ise kulüplerini ve taraftarları heyecanlandırmayı sürdürüyor. O hâlde gelin, FM 2024’te genç yaşlarına rağmen yeşil sahalarda olağanüstü yetenek gösteren ve yüksek potansiyelli en iyi 10 wonderkid futbolcu hangileriymiş, birlikte göz atalım.

1. Jude Bellingham (Reyting: 89, Potansiyel: 94, Real Madrid, 20 yaşında)

jude bellingham

Dinamik orta saha oyuncusu olarak takımına savunma ve hücum tarafında katkılar sağlayan Jude Bellingham, İngiltere millî futbol takımında da önemli rol üstleniyor. Bellingham, sahadaki liderliği ve yüksek futbol zekâsıyla Real Madrid’de kısa sürede büyük bir etki yarattı ve çok yönlü oyun tarzı sayesinde geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor​​.

2. Bukayo Saka (Reyting: 87, Potansiyel: 93, Arsenal, 21 yaşında)

bukayo saka

Arsenal’in kanat oyuncusu Bukayo Saka, yüksek hızı ve bitiriciliğiyle ön plana çıkıyor. Hem sağ hem de sol kanatta etkili olabilen çok yönlü oyuncu Saka, Premier League’deki istikrarlı performansı ve genç yaşına rağmen gösterdiği olgun oyun stiliyle dikkat çekiyor. İngiltere millî futbol takımında da önemli bir isim olan Saka, hücum gücü ve yaratıcılığıyla tanınıyor​​.

3. Eduardo Camavinga (Reyting: 85, Potansiyel: 90, Real Madrid, 20 yaşında)

camavinga

Defansif ve ofansif pozisyonlarda rahatlıkla oynayabilen Eduardo Camavinga, Real Madrid’in genç orta saha oyuncuları arasında parlıyor. Real Madrid’e Rennes’den gelen futbolcu, yüksek enerjisi ve top kapma yeteneğiyle takımın vazgeçilmezlerinden birine dönüşüyor. Genç yeteneğin sahadaki olgunluğu ve maçlardaki soğukkanlılığı gerek yönetim gerekse futbolseverler tarafından takdirle karşılanıyor.

4. Pedri (Reyting: 81, Potansiyel: 88, FC Barcelona, 20 yaşında)

pedri

Pedri, FC Barcelona’nın yaratıcı orta saha oyuncusu olarak genç yaşına rağmen oldukça etkileyici bir oyun sergiliyor. İspanya millî futbol takımında da top koşturan Pedri, mükemmel pas yeteneği ve oyun görüşüyle takımına büyük katkı sunuyor. Barcelona’nın oyun kurucu rolünde önemli bir konumda bulunan Pedri’nin bu performansını sürdürmesi hâlinde geleceğin Messi’si olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

5. Jamal Musiala (Reyting: 79, Potansiyel: 93, FC Bayern Münih, 21 yaşında)

jamal musiala

Bayern Münih forması giyen ve maçlarda hem orta saha hem de kanat pozisyonlarında etkili bir oyun sergileyen Jamal Musiala, Alman millî futbol takımında da görev alıyor. Musiala, hızlı ve çevik oyun tarzıyla dikkat çekerken kendine has yönleriyle takımının en değerlileri arasına adını yazdırıyor.

6. Moisés Caicedo (Reyting: 78, Potansiyel: 93, Chelsea, 21 yaşında)

moises caicedo

Sahaya çıktığında harikalar yaratan Moisés Caicedo, Chelsea’nin orta sahasında savunma ve hücum pozisyonlarında görev alıyor. Ekvador millî futbol takımında forma giyen Caicedo, güçlü fiziksel yapısı ve kusursuz top kapma kabiliyetleriyle rakip takım oyuncularına zorlu anlar yaşatıyor. Brighton’dan Chelsea’ye transfer olan genç futbolcu, Premier League’e değer katıyor.

7. Gavi (Reyting: 77, Potansiyel: 93, FC Barcelona, 19 yaşında)

gavi

Barcelona’nın genç orta saha oyuncusu olan ve İspanya millî takımı kadrosunda da yer alan Gavi, pas becerileri ve sahada bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle alkış topluyor. Fiziksel dayanıklılığı, oyun vizyonu ve genel çalışkanlığıyla öne çıkan oyuncunun geleceği hayli parlak görünüyor.

8. Jérémy Doku (Reyting: 77, Potansiyel: 84, Manchester City, 21 yaşında)

jeremy doku

Jérémy Doku, Manchester City’deki hızı ve birebirdeki etkili oyunuyla tanınırken kanat yaşıtı kanat oyuncular arasından da ayrılıyor. Belçika millî takımında da görev alan Doku, büyük bir potansiyel taşıyor.

9. Ansu Fati (Reyting: 77, Potansiyel: 84, Brighton & Hove Albion, 21 yaşında)

ansu fati

Barcelona’dan Brighton & Hove Albion’a kiralanan Ansu Fati, sol kanatta ve forvet pozisyonunda oynayabiliyor ve şaşırtıcı hızının yanı sıra teknik becerileriyle adından söz ettiriyor. İspanya millî takımının da bir parçası olan Fati, yaşadığı sakatlık sorunlarına rağmen, taşıdığı potansiyel nedeniyle değerinden bir şey yitirmiyor.

10. Florian Wirtz (Reyting: 76, Potansiyel: 91, Bayer Leverkusen, 20 yaşında)

 

florian wirtz

Florian Wirtz, Bayer Leverkusen’in genç yıldızı olarak orta saha ve kanat pozisyonlarında etkili bir oyun sergiliyor. Alman millî futbol takımına da omuz veren Wirtz, yaratıcı oyun tarzı ve pas yetenekleriyle dikkat çekiyor.

Siz de menajerlik dünyasının derinlerinde kaybolmayı istiyor ve gerçekleştirdiğiniz her bir oyun içi işlemi, en iyi şekilde görüntülemeyi hedefliyorsanız, karşınızda, “canavar” gibi bir monitör olmalı. Monster tarafından geliştirilen Aryond serisi oyuncu monitörleri, yüksek çözünürlüklü/yenileme hızlı geniş ekranlarıyla, unutulmaz bir Football Manager tecrübesi yaşamanızı sağlayacak.

Paylaş: